Szkoda, że ci, którzy kiedyś testowali Eltena na ios teraz już nie będą mogli tego robić. Owszem, chciałbym kupić pakiet sponsorski, i nie tylko dla tego, że chcę testować Eltengera, ale nie mogę, bo wojna i sankcje. Nie narzekam, broń boże, tylko mówie, że każdy człowiek z mojego kraju jest teraz wykluczony z możliwości wspierać projekt.
1 likes
@Radovest, ja nawet Pajperowi wzmiankowałam wpis na angielskiej społeczności który mówił o tym samym z komentarzem, że trochę słabo PRowo że nawet prowadnica się nie odnosi do tego, odpowiedzi nie dostałam. Znaczy wiem że Ci to mówiłam, ale niechaj reszta społeczeństwa też się dowie.
Za taką pierdołę trzeba byo płacić, weź pod uwagę, że nie każdy musi potrafić przemapować skróty.
Poddałam się i jestem na jabłuszku.
-- (Paulinux):
Nie prawda. Wystarczy przemapować skróty
--
Poddałam się i jestem na jabłuszku.
-- (Paulinux):
Nie prawda. Wystarczy przemapować skróty
--
Ale jeśli nawet to niema to żadnego sensu. Przecież mobilnie poruszamy się zawsze bezpośrednio w aplikacji pomijając tylko odtwarzacz multimediów.
-- (mojsior):
no raczej ciężko by było zrobić program na mobilniaki z niewidzialnym interfejsem.
--
-- (mojsior):
no raczej ciężko by było zrobić program na mobilniaki z niewidzialnym interfejsem.
--
witam, posiadam konto sponsorkie, w związku z tym chciałbym poprosić o zapisanie do beta testów.
mój apple id:
wmietek8@gmail.com
mój apple id:
wmietek8@gmail.com
Jak to teraz wygląda na dzisiejszy dzień?
Kiedy planujecie oficjalną wersję i co przewidujecie w ramach tej wersji?
Czy tę wersję przewidujecie dla wszystkich użytkowników czy dla tych, którzy wykupili wersję premium.
Kiedy planujecie oficjalną wersję i co przewidujecie w ramach tej wersji?
Czy tę wersję przewidujecie dla wszystkich użytkowników czy dla tych, którzy wykupili wersję premium.
2 likes
Naprawdę miło by było jak by ktoś się tu wkońcu odezwał jakieś aktualizacje co do eltengera, bo tak ignorowac ludzi to trochę chamówa.
ale, jakieś nowości coś się rusza, czy zawsze bedie dla sponsoró, to już ponad rok minał
ale to wszyscy wiedzą, a my zwykli użytkownicy chcielibyśmy wiedziec czy po prawie dóch latach my będziemy kiedyś mogli używać tego programu. Że dla was sponsorów działą, to już wiemy od początku.
pamiętajcie że dawid ma swoje życiek prywatne i napewno o projekcie nie zapomniał.
Ja kupiłem sponsorke, eltengera mam, używam na systemie ios, i czekam aż coś się pojawi.
that is all
Ja kupiłem sponsorke, eltengera mam, używam na systemie ios, i czekam aż coś się pojawi.
that is all
No sam jestem ciekawy, naczym to wszystko staneło.
Misiu kochany, jeśli chcesz się przekonać osobiście, jak to jest, to któż broni Ci zostać sponsorem?