Zapowiadamy Eltengera, klienta EltenLink na platformy mobilne
Back to Klient na platformy mobilne#61 monstricek
Szkoda, że ci, którzy kiedyś testowali Eltena na ios teraz już nie będą mogli tego robić. Owszem, chciałbym kupić pakiet sponsorski, i nie tylko dla tego, że chcę testować Eltengera, ale nie mogę, bo wojna i sankcje. Nie narzekam, broń boże, tylko mówie, że każdy człowiek z mojego kraju jest teraz wykluczony z możliwości wspierać projekt.
#62 Paulinux
Nie prawda. Wystarczy przemapować skróty
#63 Paulinux
@Radovest, ja nawet Pajperowi wzmiankowałam wpis na angielskiej społeczności który mówił o tym samym z komentarzem, że trochę słabo PRowo że nawet prowadnica się nie odnosi do tego, odpowiedzi nie dostałam. Znaczy wiem że Ci to mówiłam, ale niechaj reszta społeczeństwa też się dowie.
#64 magmar
Za taką pierdołę trzeba byo płacić, weź pod uwagę, że nie każdy musi potrafić przemapować skróty.
Poddałam się i jestem na jabłuszku.
-- (Paulinux):
Nie prawda. Wystarczy przemapować skróty
--
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#65 misiek
Ale jeśli nawet to niema to żadnego sensu. Przecież mobilnie poruszamy się zawsze bezpośrednio w aplikacji pomijając tylko odtwarzacz multimediów.
-- (mojsior):
no raczej ciężko by było zrobić program na mobilniaki z niewidzialnym interfejsem.
--
#66 miki2137
mam pytanie, kiedy wersja publiczna na androida?
#67 violinist Archived
witam, posiadam konto sponsorkie, w związku z tym chciałbym poprosić o zapisanie do beta testów.
mój apple id:
wmietek8@gmail.com
#68 Kuba999
A to chyba musisz prywatnie to zrobić.
#69 magmar
Jak to teraz wygląda na dzisiejszy dzień?
Kiedy planujecie oficjalną wersję i co przewidujecie w ramach tej wersji?
Czy tę wersję przewidujecie dla wszystkich użytkowników czy dla tych, którzy wykupili wersję premium.
#70 magmar
Po prawie pół roku wznawiam wątek.
#71 longshoot
Naprawdę miło by było jak by ktoś się tu wkońcu odezwał jakieś aktualizacje co do eltengera, bo tak ignorowac ludzi to trochę chamówa.
#72 daszekmdn
Jest dla sponsorów i działa na Androidzie. Jak z Ios nie wiem, nie używam.
#73 longshoot
ale, jakieś nowości coś się rusza, czy zawsze bedie dla sponsoró, to już ponad rok minał
#74 mojsior
powiem tak it works
#75 longshoot
ale to wszyscy wiedzą, a my zwykli użytkownicy chcielibyśmy wiedziec czy po prawie dóch latach my będziemy kiedyś mogli używać tego programu. Że dla was sponsorów działą, to już wiemy od początku.
#76 mojsior
pamiętajcie że dawid ma swoje życiek prywatne i napewno o projekcie nie zapomniał.
Ja kupiłem sponsorke, eltengera mam, używam na systemie ios, i czekam aż coś się pojawi.
that is all
#77 balteam
Na razie i dla sponsorów niespecjalnie działa, także spokojnie.
#78 lukasz1993258
No sam jestem ciekawy, naczym to wszystko staneło.
#79 Zuzler
Misiu kochany, jeśli chcesz się przekonać osobiście, jak to jest, to któż broni Ci zostać sponsorem?
#80 longshoot
nie koniecznie wszystkich an to stać. A po tak długim czasie, przydało by się coś wiedzieć albo miec jakąś kolwiek pierszą wersje, bo jeśli to ma być aplikacja tylko i wyłącznie dla sponsorów na zawsze to sie to deklaruje odrazu.