EltenLink

Księga zażaleń 03.23-12.23

Back to Wątki archiwalne

#1401 camila

Zakułam się samotną, odbezpieczoną igłą dobrych kilka dni temu i mała górka na palcu wskazującym mocno przeszkadza wszystkim czytnikom zarówno w telefonnie jak i w obu kompach. Przyzwyczaja ię człowiek do wygody psia mać.

ENFP
2023-12-23 16:36

#1402 Monte

Dzisiaj na moim podwórku było wielkie lodowisko. Musiałam iść ostrożniej niż zwykle, bo chyba bym się wyłożyła.

Give me a sign.
2023-12-23 20:00

#1403 cinkciarzpl

Kran, ciepła woda odkręcona na maxa i ucho pod kontem 90 stopni do niego w najbliższej możliwej odległości od wypływu wody powinno załatwić sprawę choć nie od razu. Czasami trzeba sporo czasu na cyklach wlewu i wylewu wody. Jeśli słychać smarzenie, bulgoty to dobry znak. W czasie wylewu, czyli odkręcamy łep z zatkanym uchem w stronę ziemi można wyprostowaną dłonią wywołać małe podciśnienie. Lekarze oczywiście tej metody nie lubią, ale oni i tak wlewają tam jakieś płyny strzykawką czy innym podobnym czymś a ten sposób jestw zasadzie niezawodny chyba że ktoś ma uszy zbudowane inaczej niż ja. :P Spróbować w każdym razie nie zawadzi. Jeśli niedziała, to w aptece są krople które rozpuszczają ale gdy przypadek ciężki to bez laryngologa może się nie obyć. Powodzenia.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-12-23 20:03

#1404 Agata.d

Noż kurna, jedno małe niedopatrzenie i wszystko się sypie. Może uda się poodkręcać, ale dowiem się dopiero po Świętach.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2023-12-24 12:12

#1405 Dorian1234

Jehaliśmy na święta i złapaliśmy kapcia. Przezto puźno dojedziemy.

Za ewentułalne błędy ortograficzne bardzo przepraszam.
2023-12-24 14:59

#1406 Agata.d

Łoo, to nie fajnie, mam przynajmniej nadzieję, że zapasowe koło było w bagażniku.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2023-12-24 15:06

#1407 Dorian1234

No właśnie nie było i musieliśmy dzwonić po lawetę. I jeszcze to było na autostradzie.

Za ewentułalne błędy ortograficzne bardzo przepraszam.
2023-12-24 15:45

#1408 Julitka

O shit! xd
-- (Dorian1234):
No właśnie nie było i musieliśmy dzwonić po lawetę. I jeszcze to było na autostradzie.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-12-25 08:50

#1409 djdenismusic

@cinkciarzpl dzięki, tak właśnie robię. Co prawda wystraszyłem się, jak na drugi dzień byłem zatkany z obu stron, ale obecnie kuracja woa +kropelki zdaje egzamin.
Obecnie został mi letki niedosłuch w lewym uchu.
A Swoją drogą ciekawe, że zawsze po przebudzeniu słyszę sobie gorzej na dwoje uszu, a po godzinie wymuszania psyczenia za pomocą rączki, wraca to to do poiedzmy że normy, to jest to co powyżej :D

2023-12-25 16:48

#1410 daszekmdn

I znowu w dół... Chce się tylko wyć. Nie ma już nic... A było lepiej.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-12-26 19:07

#1411 djsenter

Kilka dni temu złapała mnie grypa, z początku miałem nadzieję, że to zwykłe przeziębienie, ale dalej jest nie ciekawie i chyba nici z planów, bo jeszcze kogoś zarażę. Fak! To już drugi raz, 2 lata temu miałem podobną sytuację, tylko z covidem.

Senter San
2023-12-28 12:45

#1412 Paulinux

Najgorzej :/
Ja tak w tamtym roku miałam. Najgorzej że w sumie mogłam iść, bo to było tylko takie dwódniowe ciulstwo, więc byłabym w stanie się bawić w tego sylwestra, ale nie chciałam ludzi pozarażać.

Happy hacking
2023-12-28 14:25

#1413 lwica

Pieprznik z Sylwestrem jest niesamowity, nikt nic nie wie na pewno, nic się nie da zaplanować..

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2023-12-28 17:04

#1414 MarOlk

Nie przejmować się, fajne żarcie, dobry napitek i zajmujący film/ książkę zorganizować i
ożna solo -ub w niewielkim gronie miły wieczór spędzić. - (lwica):
Pileprznik z Symlwestrem jest niesamowity, nikt nic nie wie na pewno, nic się nie da zaplanować..

--

2023-12-28 18:03

#1415 lwica

Wiesz, spędzenie go solo nie jest problemem, ale właśnie to, żeby wiedzieć na pewno.. NIe lubię być trzymana w niepewności do ostatniej chwili. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2023-12-28 21:56

#1416 djsenter

Powiedziano mi żebym wpadał, że oni też chorowali niedawno xD

Senter San
2023-12-28 22:06

#1417 daszekmdn

A ja tam nie cieszę się na tego sylwestra w ogóle. Nie mam głowy na głośną muzykę, słuchu też, chęci do wielkiego imprezowania też... Z jednej strony, gdyby ktoś przyjechał i bym nie był sam było by świetnie, ale z drugiej, nie chcę by ktokolwiek przyjeżdżał. I jestem rozbity, bo też mam propozycje by wyrwać się z domu, ale nie mam energii na to chyba wszystko po prostu.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-12-29 00:32

#1418 skrzypenka

wieeem, ale to było apogeum frustracji, zazwyczaj unikam tego typu słów. :d

-- (RAFKIW):
Ale pani brzydko mówi a fe!
-- (skrzypenka):
wkurwia mnie wszystko ostatnio, to, że osoba, która powinna zajmować się moimi sprawami tego nie robi i ma na to wyjebane, a powinna mi pomóc. To, że kurwa zepsuł mi się piekarnik i na razie nowego nie kupię i to, że kombiwar się zepsuł

--

--

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2023-12-29 11:21

#1419 djdenismusic

Teraz już wiem na 1000%, że w tym roku szykuje mi się samotny sylwester.
Jedynym sposobem będzie ubzdryngolenie się, i zagranie jakiejś audycji sylwestrowo noworocznej :D

2023-12-29 14:59

#1420 Agata.d

Współczuję, nienawidzę czegoś takiego. Może dlatego, że lubię mieć wszystko konkretnie i jasno powiedziane. Jak się ludziska nie potrafią zdecydować, to ja bym chyba powiedziała, że to piepsze i nigdzie nie jadę, no ale to ja.
-- (lwica):
Pieprznik z Sylwestrem jest niesamowity, nikt nic nie wie na pewno, nic się nie da zaplanować..

--

2023-12-29 15:23