Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 59 of 61

#1161 3 likes

W końcu po kilku miesiącach mam laptopa. Udało się go naprawić, może nie jest w idealnym stanie, ale działa.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1162 6 likes

Zjadłam mega dobrą jajecznicę. Na boczusiu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1163 3 likes

Prawie dwie i pół godzinki wspinaczki z fajnymi ludźmi i pozytywne zmęczenie. Jest dobrze. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#1164 1 like

A mi się wieczorem finalnie poprawiło. Dzięki tym, którzy są na dobre i na złe. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1165 1 like

A ty nie jesteś wege?
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

#1166 1 like

Już nie, bo witaminek brak. Musiałabym łykać jakieś suplementy, nawet próbowałam, ale nie wiele pomagało.

#1167 1 like

oo! Agato. Bardzo mądra decyzja!
Czyli jenak z tym bycie vege i brakiem witamin coś jest na rzeczy.

#1168 4 likes

ALe nie musi, Michale, jeśli się zwraca uwagę na to, co się je i umie to dobrze łączyć. Zresztą, jak żresz mięso, też możesz mieć niedobory i żadne to dziwo.

Ja do wegetarianizmu miałam dwa podejścia, raz, gdy byłam nastolatką i wtedy rzeczywiście nie łączyłam tego jak należy, bo wiadomo, jedzenie w internacie było jakie było, więc po prostu zjadałam wszystko oprócz mięska, No i drugi raz jako już dorosła i bardziej uświadomiona osoba i jak się zaczęłam gorzej czuć zrobiłam badania i wyszło, że mam za mało żelaza i hemoglobiny i z białkiem coś było nie tak. Za pierwszym razem tym nastoletnim nabawiłam się awitaminozy. Nie każdemu jak widać weganizm czy wegetarianizm służą i jak mówię może gdybym się suplementowała to byłoby inaczej, tyle, że ja jakoś nie potrafię się do tych suplementów przekonać. możliwe, że przez jeden, który brałam i powodował u mnie straszne samopoczucie. No i nie będę kryć zre'zygnowałam też ze względów ekonomicznych.

#1170 6 likes

A tak z innej beczki to jestem w domku rodzinnym. Nie było mnie tu od czterech miesięcy. Fajnie odwiedzić te stare konty. No i podróż miałam udaną, bałam się, że pociąg przyjedzie z opóźnieniem przez te wiatrzyska, ale był o czasie, w prawdzie przyjazd trochę się opóźnił, ale tylko o kilka minut.

#1171 1 like

Błoga cisza. Sąsiod przestał wiercić.

Taa, znam to, wiercenie w sobotę o dziwnych porach. Brrr.

W sobotę? Phi. Tak prawie codziennie od miesiąca. Oprócz niedziel gwoli sprawiedliwości. No cóż... Trzeba wytrzymać, choć mordercze instynkty się pojawiają.

A nie, to u mnie tylko w sobotę, względnie w niedzielę i to nie zawsze, ale przy migrenie nieźle daje w kość.

W niedzielę? Ludzie to już przesadzają...

No w niedzielę wierci mniej. Przynajmniej ostatnio tak było.

#1178 8 likes

Ja wiem, że Boże Narodzenie jest ważne, ale kompletnie nie mogę się na tym skupić, bo po świętach przyjeżdża narzeczony! I po raz pierwszy spędzimy razem Sylwestra! Nie umiem myśleć o niczym innym i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu! Najchętniej skakałabym do nieba z radości!
Give me a sign.

#1179 1 like

No, ale domek zaczyna błyszczeć. <3

#1180 3 likes

Dzisiaj były porządki, trudniej się o cokolwiek zabić. Wychodzę jakkolwiek na prostą faktycznie chyba.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P