Ładnie, zawsze jakoś tak wydawało mi się, że pasowałby Ci ten kolor. -- (camila): Mi równiez, choć bywa różnie - jak z kazdym. Zaczęłam eksperymentować z farbowaniem włosów. Wyszedł rudy. ;)
U nas w domu zawsze się żartuje, że to herbata wybuchowa. :D -- (Monte): Poza tym uwielbiam jeszcze herbatę malinową i granat, lubię żartować, że to herbata granatowa. :)
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Fajny wieczór w miłym towarzystwie mi się szykuje i mam wolny weekend, z czego bardzo się ciesze i dzisiaj mam festiwal kurierów, bo zamówiłam sobie kilka rzeczy, kosmetyki, które już do mnie dotarły, leżaczek, cobym miała na czym poleżeć na słoneczku, i jeszcze kilka innych drobiazgów.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Kupiłam sobie fajny stolik składany, który można trzymać na łóżku. Ma takie nóżki rozkładane od spodu i można go używać albo jako tace, albo jako stolik. Niby służy do podawania śniadania do łóżka, ale świetnie się sprawdza pod laptopa i jest dość stabilny. Także nie muszę już siedzieć na łóżku z laptopem na kolanach. Świetna sprawa dla osoby, która w prawdzie biórko ma, ale ma za mało miejsca, żeby podstawić pod nie krzesło.
Dziękuje, na pewno będzie się milej na nim pracowało, niż z lapkiem na kolanach, no i sprzęt się nie nagrzewa, co też jest zaletą. A i jeszcze kubek z kawusią się obok wciśnie, także super.
-Tylko nie zacznij dzwonić ze wszystkim do prokuratury albo na komisariat. :D (camila): @kazek5p - dziękuję. Z daleka będzie teraz widać mój wredny charakter. ;)
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dzisiaj się dowiedziałem, że ktoś, kto sprawił mi dużo problemów i nieprzyjemności, dalej ma przezemnie ból czterech liter pomimo tego, że już od jakiegoś czasu nie mamy ze sobą kontaktu XD Fajnie.