Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 28 of 61

#541 2 likes

?Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest.
-- (Kuba999):
Nie jem z czego się tak cieszyć, ale założyłem sobie kanał na YouTube, na którym będę pokazywał różne aplikacje i może też gry na Androida tylko na Androida, jedna gra już tam jest, Filmy będą się pojawiały tak myślę że codziennie też zależy, no i tak, nie wiem z czego to się tak jeszcze raz cieszyć Ale dobra, ja zawsze jestem zadowolony z byle czego.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A jakiś link?
-- (Kuba999):
Nie jem z czego się tak cieszyć, ale założyłem sobie kanał na YouTube, na którym będę pokazywał różne aplikacje i może też gry na Androida tylko na Androida, jedna gra już tam jest, Filmy będą się pojawiały tak myślę że codziennie też zależy, no i tak, nie wiem z czego to się tak jeszcze raz cieszyć Ale dobra, ja zawsze jestem zadowolony z byle czego.

--
Happy hacking

#544 2 likes

Tak sobie uświadomiłem, że w sumie Krakó, plaża dziś... Mozę bez szumu fal morskich, ale odrobina wyobraźni i prawie jak nad morzem. :D a tłumy niesamowite. Fajny czas. O a wcześniej jeszcze nieco zwiedzania i kawka mrożona w tym inclusive.
INFP

#545 1 like

Jutro, tzn już dziś, drzwi drzwi drzwi i to 3 pary.

#546 1 like

Bronię się w niedzielę i nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, ale załużmy, że tak. No i będę też w tę samą niedzielę jechać pociągiem, a z tego to się zawsze cieszę, bo uwielbiam pociągi. :D
Große Operndiva?

Powodzenia jak zwykle - powiedz jak tam po. ;)
ENFP

Audycja wczoraj była elegancko się bawiłem choć przejść perfekcyjnych jeszcze nie było aale miałem i słuchalność i zamówienia muzyczne. A dzisiaj grill z sąsiadem.

#549 1 like Edited

Wieś ma swoje plusy latem. Zerwałam na oko ze 3, 4 kg czereśni - płacąc za to tylko wysiłkiem, nie gotówką, właśnie oglądam youtuby. Czego chcieć więcej panowie i panie? Inna część tego dnia jest w drugiej księdze. :(
ENFP

No, obiad to średni.

#551 4 likes

Wieś jest zwyczajnie zajebista, nie licząc może komarów, chociaż w dobie XXII wieku można sobie do prądu wtyknąć takie dziadostwo z buteleczką od spodu i żaden śmieć nie wleci.

#552 2 likes

Komary są i w mieście, a na wsi to najgorsze są bąki, szerszenie no i wszelkie inne żądlące.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Nie przesadzał bym tak z tymi szerszeniami.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#554 3 likes

A tak sobie ci powiem, komisja trochę infantylna, ale to chyba na jakąś prywatną rozmowę, czy coś. Ważne jednak, że już to wszystko mam za sobą. <3 :)

-- (camila):
Powodzenia jak zwykle - powiedz jak tam po. ;)

--
Große Operndiva?

#555 2 likes

Dzisiaj będąc w pizzerii po skończonych zajęciach z gitary, usłyszałam w radiu prawie pod rząd trzy ulubione piosenki, których od dawna nie słyszałam w eterze.
Give me a sign.

#556 2 likes

Już za chwileczkę, już za momencik będę mieć wyjazd do Tarnowa! Nie mogę się doczekać!
Give me a sign.

#557 2 likes

Mam Miętę, Bazylię i Oregano w doniczkach. Wszystko ładnie pachnie.

Ciesz się, że nie masz kota xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No moja koteła sobie lubi bazilię szamać.

Wczoraj tak pięknie popadało.
Give me a sign.