Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 24 of 61

#461 2 likes

NIe wierzę, w to co mówię, ale mój sąsiad kombinator naprawił mi herculesa! Jesss! Będzie można wrócić do grania <3

#462 3 likes

A może by tak mała wirtualna imprezka na konferencjach? Na przykład dziś wieczorem? kto nie zalajkuje tego wpisu, ten z policji czy jakoś tak. :D

#463 1 like

Dawaj znać jak otworzysz pokój i będziesz grać, przyjdę wtedy.
-- (djdenismusic):
A może by tak mała wirtualna imprezka na konferencjach? Na przykład dziś wieczorem? kto nie zalajkuje tego wpisu, ten z policji czy jakoś tak. :D

--

#464 3 likes Edited

Kopytka z cebulką. Dobre śniadanko. :D

#465 4 likes

Makaron kokardki a la carbonara też dobre śniadanko.

#467 4 likes

Kurna ludzie, co wy chleba nie macie? :P

#468 2 likes

Odezwał się. :)
INFP

#469 2 likes

A wiesz, że chyba nie. A nawet jeśli, to, przyznam, nie smakuje mi on po prostu za bardzo, więc go raczej unikam.

#470 1 like

Ja też chlebusia nie dużo.

#471 2 likes

A bułka może być? Zjadłam bułkę z masłem i popiłam kawą jak przykazano.
ENFP

#472 3 likes

A ja sobie popijam przepyszny koktajl z truskawek, tradycyjny, na śmietanie, żadne jogurty itp.
mmmmm, smakoooowy
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Mi chleb się znudził po tym jak go ciągle muszę jeść w internacie bo przecież na kolację i na śniadanie nic innego nie dają, No może czasami we wtorki są zapiekanki lub coś ale to też się raczej nudzi, bo zazwyczaj A te same posiłki ciągle i to się nudzi.

#474 1 like

Nadchodzi ciekawy tydzień...
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Bezszczotkowe są długotrwalsze.

Przywlokłem do domu prosto z wiejskiego odpustu półtorametrową pluszową gęś.

#477 Edited

Co, kurua? To do "Księgi absurdów" raczej się nie nadaje, @Marolk? :D

#478 2 likes

Do księgi absurdów by się nadawało gdybym ją wygrał na strzelnicy. A tak to tylko do księgi pochwał :P

Kot już ją dorwał i na niej leży.

#480 1 like

A... Ten... Jeszcze po coś jest Ci ona potrzebna?