Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#221 Milena132
No właśnie, to jest SPC firma, jak pamiętam.
-- (daszekmdn):
A bo ja Ci tam wiem model? SPC Gear, na pewno.
--
#222 misiek
Endorfy już.
#223 EugeniuszPompiusz
Kosy porta pro classic zawsze na probsie - miło jest wrócić po 5 czy 6 latach nie używania. choć, mam wrażenie że jakby jakośc kabli trochę spadła.
#224 mucha
nie dziwi mnie to, inflacja a te słuchawki trzymają się w tych samych pieniądzak jak kilka lat temu
#225 misiek
Kocham je i nienawidzę za razem, kocham za jakość dźwięku, której oczekiwałem w pełni, nienawidzę za całą resztę, za wygląd, jakość wykonania i użytych materiałów. Jednocześnie to jestem w szoku i podziwiam jak coś tak pokracznego może tak świetnie grać.
#226 camila
Nie wiem jak z tą jakością kabli, boję się tylko - gdzie je oddam na recabling jak one padną.
#227 skrzypenka
Idziemy dzis na imprezę z dziewczynami z roku. Będziemy Pietrynę podbijać. :d
#228 Paulinux
Sezon grillowy trzeba zacząć, a jak. Kurrrde, dobry dzisiaj dzień od początku będzie pewnie po sam koniec. Takie to ja lubię.
#229 misiek
Jak ktoś zna podstawy lutowania i ułożenie kabelków stereo to to zrobi.
#230 misiek
Niestety ich okablowanie na poziomie słuchawek za 30 zł więc problemów nie powinno być.
#231 MarOlk
Przed chwilą kocisko wlazło na oparcie krzesła łaskocząc mnie po nosie ogonem i liżąc po uchu. Sweeeeeeet :D
#232 tomecki
Elevenlabs ma już polski! Teraz tylko czekać na kreatywnych użytkowników. rodacy, do roboty!
#233 Numernabis
Bo Kossy trzeba kupować w sklepie autoryzowanym, który ma opcję rejestracji Kossów i wówczas mamy dożywotnią gwarancję dzięki której mamy dożywotnio naprawę w kwocie 35 zł nawet za fizyczne usterki, oddasz połamane i naprawią za 35 zł, otrzymujesz sprawne słuchawki, ja miałem bez końcówki, pies mi zjadł jacka i wymienili mi całe okablowanie.
-- (camila):
Nie wiem jak z tą jakością kabli, boję się tylko - gdzie je oddam na recabling jak one padną.
--
#234 Milena132
Zwalczyłam to durne zapalenie gardła. Ibuprofen w połączeniu z Paracetamolem działają cuda. :D
#235 camila
Rzadko tak rób :D
#236 Agata.d
Dziś do domciu. Szkoda tylko, że tak późno tam będę na miejscu.
#237 Agata.d
Mój szfagier jest kochany! pojechał mi po ten kabelek specjalnie i mi go przywiózł. Dobrze, że się udało. Andka można oddać mamie. I całe szczęście. A pomyśleć, że kiedyś mówiłam, że to jest jedyne słuszne i nic lepszego nie ma. Iphone ma swoje wady, ale ja już nie chce przesiadki na andka. Talkback jest takzamulaszczym programem, że szok. Jedyne co im się udało to klawiatura, dzisiaj miałam okazje ją potestować.
#238 skrzypenka
Zdałam dziś trudny egzamin. :) No, bo jestem w środku sesji.
#239 daszekmdn
To ja mam odwrotnie jak chodzi o telefony. Najpierw chciałem bardzo iphone, teraz nie wyobrażam sobie używać jako głównego telefonu.
#240 Numernabis
To wszystko zależy od telefonu, na Samsungu Galaxy S8 TalkBack zasuwa aż miło. Znajomy ma S21 i również zapyla i nie ma żadnych zamuleń.
-- (Agata.d):
Mój szfagier jest kochany! pojechał mi po ten kabelek specjalnie i mi go przywiózł. Dobrze, że się udało. Andka można oddać mamie. I całe szczęście. A pomyśleć, że kiedyś mówiłam, że to jest jedyne słuszne i nic lepszego nie ma. Iphone ma swoje wady, ale ja już nie chce przesiadki na andka. Talkback jest takzamulaszczym programem, że szok. Jedyne co im się udało to klawiatura, dzisiaj miałam okazje ją potestować.
--