Kosy porta pro classic zawsze na probsie - miło jest wrócić po 5 czy 6 latach nie używania. choć, mam wrażenie że jakby jakośc kabli trochę spadła.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Kocham je i nienawidzę za razem, kocham za jakość dźwięku, której oczekiwałem w pełni, nienawidzę za całą resztę, za wygląd, jakość wykonania i użytych materiałów. Jednocześnie to jestem w szoku i podziwiam jak coś tak pokracznego może tak świetnie grać.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Bo Kossy trzeba kupować w sklepie autoryzowanym, który ma opcję rejestracji Kossów i wówczas mamy dożywotnią gwarancję dzięki której mamy dożywotnio naprawę w kwocie 35 zł nawet za fizyczne usterki, oddasz połamane i naprawią za 35 zł, otrzymujesz sprawne słuchawki, ja miałem bez końcówki, pies mi zjadł jacka i wymienili mi całe okablowanie.
-- (camila): Nie wiem jak z tą jakością kabli, boję się tylko - gdzie je oddam na recabling jak one padną.
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Mój szfagier jest kochany! pojechał mi po ten kabelek specjalnie i mi go przywiózł. Dobrze, że się udało. Andka można oddać mamie. I całe szczęście. A pomyśleć, że kiedyś mówiłam, że to jest jedyne słuszne i nic lepszego nie ma. Iphone ma swoje wady, ale ja już nie chce przesiadki na andka. Talkback jest takzamulaszczym programem, że szok. Jedyne co im się udało to klawiatura, dzisiaj miałam okazje ją potestować.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
To wszystko zależy od telefonu, na Samsungu Galaxy S8 TalkBack zasuwa aż miło. Znajomy ma S21 i również zapyla i nie ma żadnych zamuleń. -- (Agata.d): Mój szfagier jest kochany! pojechał mi po ten kabelek specjalnie i mi go przywiózł. Dobrze, że się udało. Andka można oddać mamie. I całe szczęście. A pomyśleć, że kiedyś mówiłam, że to jest jedyne słuszne i nic lepszego nie ma. Iphone ma swoje wady, ale ja już nie chce przesiadki na andka. Talkback jest takzamulaszczym programem, że szok. Jedyne co im się udało to klawiatura, dzisiaj miałam okazje ją potestować.
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
This site uses cookies to enhance your experience.