EltenLink

Youtube - czy będzie rozwijany?

Back to Pytania i odpowiedzi

#61 daszekmdn

Jest 5000 innych gorszych i ważniejszych błędów do naprawienia niż jakiś tam youtube którego możecie oglądać normalnie w przeglądarce.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2025-01-30 17:48

#62 pajper

Tak samo można argumentować wszystko, od blogów, przecież stoją na Wordpressie. Sory, ale takiej pychy po prostu nie rozumiem.
A wypowiadam się tu tylko dlatego, że dostaję cynki o wątku, a już wczoraj czy nawet we wtorek wyszedł fix.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Edited 2025-01-30 22:29

#63 daszekmdn

Zadna pycha, tylko logika.

2025-01-30 23:13

#64 EugeniuszPompiusz

OK, to jak Dawidzie przeglądarka radzi sobie z tymi strumieniami? w "ustawieniach dla nerdów" widzę audio=251, czyli opus, a w buforze grubo ponad 30, 50 sekund, youtubedl też pobiera to jakiś megabajt na sekundę, więc może coś robimy inaczej.
Te opusy to nie jest zły wybór, i albo najlepiej brzmiąca albo poprostu najlepsza jakosc

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2025-01-31 04:47

#65 bratczyk96

Czy za jakiś czas aby nie zbyt długi youtube będzie normalnie działać? Wprawdzie niektóre pliki odtwarza, lecz w dużej większości przypadków podczas próby odtwarzania lub pobierania plików za pomocą klienta często wyskakuje jakiś błąd, którego nie umiem nazwać, gdyż ów komunikat jest niestety po angielsku.

Pozdrawiam
2025-02-03 15:21

#66 Adasadula

zapytaj.onet.pl, może Ci odpowie. Wróżbity Macieja raczej tu nie uświadczysz ale..... Jest to prawdopodobne.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-02-03 16:02

#67 bratczyk96

Dzień dobry! Mam pytanie: Czy youtube bedzie w końcu porządnie naprawiony? Albo co chwilę wywala całego eltena bądź wraca do poprzedniego okna na eltenie, lub ewentualnie jeszcze nie chce odtwarzać żadnych plików i znowu nie działa pobieranie. Ztąd moje pytanie.

Pozdrawiam
2025-02-14 10:55

#68 martinus

@bradczyk96 raczej nie będzie. Eltenowy youtube nie tylko u ciebie się krashuje. Kiedyś chciałem coś odtworzyć, i wywaliło mi błąd.

May the force be with you!
2025-02-20 20:31

#69 daszekmdn

Dodajcie odpowiedź do tytułu bo nie wielu czyta wątek i pyta o to samo nic tym nie wnosząc.

2025-02-20 21:46

#70 martinus

Słuszna uwaga daszku. Jak próbowałem jakiś plik odtworzyć. To wywaliło mi brak odpowiedzi.

May the force be with you!
2025-02-21 17:23

#71 lukasz1993258

oto błąd który wyskakóje przy pobieraniu jednego pliku:
https://www.youtube.com/watch?v=XkT-Z3orXQM, poniżej treść błędu:
ELTEN dialog Script '___' line 0: NoMethodError occurred.

undefined method `url' for nil:NilClass

2025-03-31 15:33