Youtube - czy będzie rozwijany?
Back to Pytania i odpowiedzi#61 daszekmdn
Jest 5000 innych gorszych i ważniejszych błędów do naprawienia niż jakiś tam youtube którego możecie oglądać normalnie w przeglądarce.
#62 pajper
Tak samo można argumentować wszystko, od blogów, przecież stoją na Wordpressie. Sory, ale takiej pychy po prostu nie rozumiem.
A wypowiadam się tu tylko dlatego, że dostaję cynki o wątku, a już wczoraj czy nawet we wtorek wyszedł fix.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#63 daszekmdn
Zadna pycha, tylko logika.
#64 EugeniuszPompiusz
OK, to jak Dawidzie przeglądarka radzi sobie z tymi strumieniami? w "ustawieniach dla nerdów" widzę audio=251, czyli opus, a w buforze grubo ponad 30, 50 sekund, youtubedl też pobiera to jakiś megabajt na sekundę, więc może coś robimy inaczej.
Te opusy to nie jest zły wybór, i albo najlepiej brzmiąca albo poprostu najlepsza jakosc
#65 bratczyk96
Czy za jakiś czas aby nie zbyt długi youtube będzie normalnie działać? Wprawdzie niektóre pliki odtwarza, lecz w dużej większości przypadków podczas próby odtwarzania lub pobierania plików za pomocą klienta często wyskakuje jakiś błąd, którego nie umiem nazwać, gdyż ów komunikat jest niestety po angielsku.
#66 Adasadula
zapytaj.onet.pl, może Ci odpowie. Wróżbity Macieja raczej tu nie uświadczysz ale..... Jest to prawdopodobne.
#67 bratczyk96
Dzień dobry! Mam pytanie: Czy youtube bedzie w końcu porządnie naprawiony? Albo co chwilę wywala całego eltena bądź wraca do poprzedniego okna na eltenie, lub ewentualnie jeszcze nie chce odtwarzać żadnych plików i znowu nie działa pobieranie. Ztąd moje pytanie.
#68 martinus
@bradczyk96 raczej nie będzie. Eltenowy youtube nie tylko u ciebie się krashuje. Kiedyś chciałem coś odtworzyć, i wywaliło mi błąd.
#69 daszekmdn
Dodajcie odpowiedź do tytułu bo nie wielu czyta wątek i pyta o to samo nic tym nie wnosząc.
#70 martinus
Słuszna uwaga daszku. Jak próbowałem jakiś plik odtworzyć. To wywaliło mi brak odpowiedzi.
#71 lukasz1993258
oto błąd który wyskakóje przy pobieraniu jednego pliku:
https://www.youtube.com/watch?v=XkT-Z3orXQM, poniżej treść błędu:
ELTEN dialog Script '___' line 0: NoMethodError occurred.
undefined method `url' for nil:NilClass