Edytowano
Jest 5000 innych gorszych i ważniejszych błędów do naprawienia niż jakiś tam youtube którego możecie oglądać normalnie w przeglądarce.
Edytowano
Tak samo można argumentować wszystko, od blogów, przecież stoją na Wordpressie. Sory, ale takiej pychy po prostu nie rozumiem.
A wypowiadam się tu tylko dlatego, że dostaję cynki o wątku, a już wczoraj czy nawet we wtorek wyszedł fix.
A wypowiadam się tu tylko dlatego, że dostaję cynki o wątku, a już wczoraj czy nawet we wtorek wyszedł fix.
1 polubień
OK, to jak Dawidzie przeglądarka radzi sobie z tymi strumieniami? w "ustawieniach dla nerdów" widzę audio=251, czyli opus, a w buforze grubo ponad 30, 50 sekund, youtubedl też pobiera to jakiś megabajt na sekundę, więc może coś robimy inaczej.
Te opusy to nie jest zły wybór, i albo najlepiej brzmiąca albo poprostu najlepsza jakosc
Te opusy to nie jest zły wybór, i albo najlepiej brzmiąca albo poprostu najlepsza jakosc
Czy za jakiś czas aby nie zbyt długi youtube będzie normalnie działać? Wprawdzie niektóre pliki odtwarza, lecz w dużej większości przypadków podczas próby odtwarzania lub pobierania plików za pomocą klienta często wyskakuje jakiś błąd, którego nie umiem nazwać, gdyż ów komunikat jest niestety po angielsku.
zapytaj.onet.pl, może Ci odpowie. Wróżbity Macieja raczej tu nie uświadczysz ale..... Jest to prawdopodobne.
1 polubień
Dzień dobry! Mam pytanie: Czy youtube bedzie w końcu porządnie naprawiony? Albo co chwilę wywala całego eltena bądź wraca do poprzedniego okna na eltenie, lub ewentualnie jeszcze nie chce odtwarzać żadnych plików i znowu nie działa pobieranie. Ztąd moje pytanie.
@bradczyk96 raczej nie będzie. Eltenowy youtube nie tylko u ciebie się krashuje. Kiedyś chciałem coś odtworzyć, i wywaliło mi błąd.
Dodajcie odpowiedź do tytułu bo nie wielu czyta wątek i pyta o to samo nic tym nie wnosząc.
Słuszna uwaga daszku. Jak próbowałem jakiś plik odtworzyć. To wywaliło mi brak odpowiedzi.
oto błąd który wyskakóje przy pobieraniu jednego pliku:
https://www.youtube.com/watch?v=XkT-Z3orXQM, poniżej treść błędu:
ELTEN dialog Script '___' line 0: NoMethodError occurred.
undefined method `url' for nil:NilClass
https://www.youtube.com/watch?v=XkT-Z3orXQM, poniżej treść błędu:
ELTEN dialog Script '___' line 0: NoMethodError occurred.
1 polubień
Czy to tylko u mnie czy to u każdego jest problem z odtworzeniem jakiego kolwiek pliku na eltenowym youtubie? Czy jest szansa, iż to sie zmieni?
Rozumiem. Jakoś się to naprawiło. Przepraszam za kłopot.
Umnie tak samo działa.
Czy jest jakaś szansa, że kiedyś będzie można też przeglądać komentarze pod filmami? Już nie mówię o pisaniu swoich, bo to chyba wymaga zalogowania, ale przejrzenie już istniejących byłoby niezłym plusem.
1 polubień
Dzień dobry! Ostatnio co kolwiek próbuję pobrać z youtuba po przez program w aplikacji elten to pojawia się problem, iż nie chcę pobrać jakiego kolwiek pliku. Po próbie pobrania albo wraca do poprzedniego okna, albo wyskakuje mi coś takiego jak elten skrit i coś tam dalej po angielsku co zdarza sie też, iż ten anglojęzyczny komunikat wyskakuje mi podczas odtwarzania nie których plików. Czy taka sytuacja jest tylko u mnie czy u innych użytkowników też to się zdarza? Czy program youtube w aplikacji elten na komputer będzie naprawiany i stale aktualizowany?
Witam, mam ten sam błąd. Gdy prubuje coś pobrać z youtuba eltenowego, to mam taki błąd. ---------------------------
ELTEN
---------------------------
Script '___' line 0: NoMethodError occurred.
OK
ELTEN
Script '___' line 0: NoMethodError occurred.
OK
YouTube eltenowy w ogóle mi nie działa. Gdy chcę coś odtworzyć, to słyszę dźwięk tykania, po czym wyrzuca mnie do strony z mediami. Szkoda, bo gdy ktoś doda piosenkę z YouTuba do bloga, i chcemy się z nią zapoznać, to już nie mamy takiej możliwości. Odinstalowanie i zainstalowanie tej aplikacji nie pomogło.