Fundacja Prowadnica otwiera sklep Internetowy
Back to Na zakupach#61 misiek
Szachy po ile?
#62 Zuzler
Byś przeczytał, byś wiedział. ;)
#63 magmar
180 zł. Miśku.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#64 misiek
Dzięki Magmar.
#65 grzegorzm
Witajcie:
Pytanie do fundacji. Co jest nie tak, że nie odpisujecie na maile i nie odbieracie telefonów?
Znajomy prubuje się z wami z kontaktować w celu zakupu hińczyka i wszystkie drogi kontaktu są nie dostępne. Telefon nie odbierany i na maila też nie odpisujecie.
#66 magmar
Mam ten sam problem.
#67 MarOlk
Hmm. Powiem dyplomatycznie, że to trochę niepoważne podejście.
#68 grzegorzm
No raczej.
#69 Julitka
Dziwne, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, ale czy próbował na Messengerze Prowadnicy?
#70 piecberg Banned
Typowe zachowania korporacyjne
#71 grzegorzm
Znaczy, najpierw mówicie, że oficjalnymi kanałami telefon, mail a teraz nagle messenger?
#72 Krzycha
No proszę. Pracownicy Fundacji zarzucają innym lenistwo, a rzeczywistość pokazuje, że to im się robić nie chce. 
#73 Julitka
Oczywiście najlepsze są oficjalne kanały i postaramy się rozwiązać ten problem, ale czasem klienci piszą też na Messengerze. To, poniekąd, jeden z oficjalnych kanałów, bo chodzi o Messengera strony Fundacja Prowadnica, a nie prywatne konta na Facebooku czy Eltenie członków zarządu.
#74 Julitka
A jeśli chodzi o zamówienie Chińczyka, wystarczy wejść na stronę sklep.prowadnica.org, odnaleźć pożądany przedmiot, dodać do koszyka i zamówić. :)
#75 Julitka
Ułatwię sprawę jeszcze bardziej:
Oto link do gry:
https://sklep.prowadnica.org/pl/p/Chinczyk%2C-edycja-kieszonkowa/45
#76 grzegorzm
Kurcze, nie wiem w jakim celu człowiek chce dzwonić, może chce zdobyć jakieś dodatkowe informacje, albo nie wiem co, w każdym razie chce się z wami z kontaktować.
#77 magmar
Gdyby każdy był ogarnięty technologicznie to by Was nie potrzebował.
Są osoby, które wolą kontakt telefoniczny.
-- (Julitka):
A jeśli chodzi o zamówienie Chińczyka, wystarczy wejść na stronę sklep.prowadnica.org, odnaleźć pożądany przedmiot, dodać do koszyka i zamówić. :)
--
#78 Julitka
Rozumiem. :) Prosimy więc o cierpliwość i dalsze próby.
#79 magmar
Proszę przekazać Panu Prezesowi żeby odezwał się do mnie w sprawie wysyłki elementów do Scrabble'a.
#80 pajper
Przejrzałem jeszcze raz i nie otrzymałem żadnego maila z zamówieniem chińczyka.
Jedyne nieodebrane połączenia w ostatnim czasie są z:
* Czwartku, 19:36,
Piątku: 21:51,
* Soboty: 12:58, 14:41, 16:09,
* Niedzieli: 12:02, 13:18, 15:19, 17:22.
Dzisiaj otrzymałem trzy telefony, wszystkie odebrałem, żaden nie dotyczył chińczyka ani w ogóle zamówień.
Nie znam firmy, która ma w zwyczaju odbierać telefony po nocach albo w weekendy prócz usług typu support 24/7.
Co więcej, nawet przy dzwonieniu do nas jest zachęta do kontaktu drogą mailową.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.