Fundacja Prowadnica otwiera sklep Internetowy
Back to Na zakupach#41 nuno69
Ale po co? Źle dla Seo. Brawo @MarOlk za pstryczek w nosa czepiaczki, tylko tak jak pisano wyżej podlinkuj jej żeby sobie skojarzyła lol
#42 gadaczka
Mój post miał na celu doradzenie fundacji ws. odpowiedniego napisania informacji o produkcie, ale heh... skoro prócz tego przyczyniłam się do Waszej dobrej zabawy i prób układania wierszy to bardzo się z tego faktu cieszę :) Zawsze to jakaś mądra forma spędzania wolnego czasu hehe.
#43 pajper
Obiecaliśmy, że oferta będzie regularnie poszerzana i obietnicy dotrzymujemy: w sklepie od dzisiaj możecie kupić linijkę, ekierkę oraz kątomierze.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#44 Postukujacy
Zdecydowanie wbijajcie na Allegro. Mnóstwo osób używa teraz tego w Smartfonach, idą Mikołajki, święta, będą ludzie szukać i klikać. Ja bym już myślał nad drugą drukarką i minifarmą fotowoltaiczną, bo zamówienia się posypią,że hej :)
#45 mucha
tym bardziej, że ceny nie są wygurwane porównując typowe sklepy
#46 DJGraco
Hej,
czy można po zakupie zmienić adres dostawy? Chodzi o to, że zamówiłem coś na adres ośrodka na Tynieckiej, ale niedługo jadę do domu i nie fajnie by było jak by coś przyszło kiedy by mnie w ośrodku nie było. ZAmówienie robiłem w połowie listopada.
#47 pajper
Jasne, napisz do mnie. Wysyłka zamówień zaplanowana jest w okolicach 19 grudnia.
#48 DJGraco
OK, z pozoru głupie pytanie, ale gdzie mam napisać? Na jakiegoś maila czy po prostu na eltenie? Wysłałem wiadomośc na razie na tym drugim, ale nie jestem pewien czy to tu powinienem pisać.
#49 Julitka
Napisz na fundacja@prowadnica.org, dla pewności.
#50 pajper
Ja dostałem wiadomość. Najlepiej pisać mailowo, ale dostałem i na Eltenie.
#51 DJGraco
OK, to następnym razem napiszę mailowo. Skoro dotarła, to super.
#52 balteam
Patrzę sobie na stronę sklepu, czy da się zmienić żeby kategorie w np. linku gry planszowe, wyświetlały się na jakiejś liście?
Teraz jest lista rozwijana, ale jak wchodzę w nią i daję strzałkę w dół, to od razu przeładowuje stronę, co oznacza, że jak będzie np. 5 filtrów, to trwa to i trwa żeby zejść na dół.
ps. w ogóle by można dodać na stronę prowadnicy link przejdź do sklepu, na szybko patrzę, chyba nie ma, albo tam pochowane gdzieś.
#53 tomecki
alt +strzałka w górę będąc na liście często ją blokuje.
#54 balteam
O nie wiedziałem, dzięki, przyda się, nawet alt strzałka w dół ładnie rozwija.
#55 DJGraco
Hej, mam pytanie do wszystkich kupujących. Czy u was też są opóźnienia w dostawie zamówionych produktów. Chcę się tylko upewnić w jakiej sytuacji jestem. Ja jestem cierpliwy, i wiem że mogą być tródności.
Ja swoje rzeczy zamówiłem w okolicach listopada bodajże albo grudnia, nie pamiętam teraz.
#56 pajper
Dokładam wszelkich starań, by wszystkie zamówienia były wysyłane jak najszybciej, ale wiem, że czasem logistyka zawodzi albo są jakieś błędy.
Proszę, jak macie wątpliwości, piszcie na adres
fundacja@prowadnica.org
Tak najłatwiej od razu mi sprawdzić status i potwierdzić.
#57 Julitka
Do naszej oferty dołączyło kilka nowości, zapraszamy do sprawdzenia. :)
#58 balteam
W nowościach tylko kubarytmy
#59 pajper
Jeszcze nie wskoczyło, lekkie opóźnienie. Będzie dzisiaj.
#60 pajper
Szachy, chińczyk i inne nowości w ofercie Prowadnicy:
https://prowadnica.org/2023/04/03/szachy-chinczyk-i-inne-nowosci-w-ofercie-prowadnicy/