EltenLink

#241 magmar Archived

A ja przekornie, jak chcecie rozmawiać kompetentnie z pracownikami ALtixu polecam Henryka Rzepkę i Janusza Rutkiewicza.
Choć z drugiej strony Często się zdarza w tej firmie, że nawet na konferencji, której są gospodarzami na prezentacjach swoich produktów mają rozładowany sprzęt.
I to nie jest wypadek przy pracy, pamiętam we wtorek oglądałam z kimś tyflosprzęt, który się rozładował. Przyszliśmy w środę i nie naładowali go.
SPotkałam się kilka razy z taką sytuacją.

2022-11-05 15:28

#242 Julitka

Oczywiście. W ogóle ci pracownicy Altixu, z którymi miałam do czynienia, byli bardzo spokojni, kompetentni i życzliwi. Był wśród nich także Pan Rzepka, który w ogóle był moim pierwszym nauczycielem tzw. komputerów, gdy miałam lat siedem. Niesamowicie przyjemnie wspominam współpracę z nim.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-11-05 19:17

#243 magmar Archived

Trzeba oddać cesarzowi co cesarskie.
Skoro zatrudnoli rzetelnego pracownika należy o tym wspomnieć, we wrocłąwskim oddziele były spore roszady.

-- (Julitka):
Oczywiście. W ogóle ci pracownicy Altixu, z którymi miałam do czynienia, byli bardzo spokojni, kompetentni i życzliwi. Był wśród nich także Pan Rzepka, który w ogóle był moim pierwszym nauczycielem tzw. komputerów, gdy miałam lat siedem. Niesamowicie przyjemnie wspominam współpracę z nim.

--

2022-11-05 20:07

#244 DJGraco

W oddziale w Szczecinie pracowała babka, którą dobrze wspominam. Mirosława siebodajże nazywała. Ale teraz już pracuje ktoś inny.. Tylko nie chodzę już tak często do tamtego oddziału, bo zwyczajnie nic nie kupiłem w Altixie od kilku lat.

2022-11-05 22:47

#245 Monia01

Nie wiem, kto teraz tam pracuje, ale jak tam chodziłam, to naprawdę świetni ludzie to byli <3

🇺🇦 🇵🇱
2022-11-05 22:51