Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 4 / 16 Next

DJGraco

#61 ·

Transcription

Dzień dobry, witam Cię Annabet i Wacławie, witam Was obu i życzę miłej zabawy.

piter9521

#62 ·

Transcription

Teraz czas pora na mnie. Ja nazywam się Piotr Rakowski. Urodziłem się w roku 1995. Mówię tak, bo nie wiadomo kiedy ten wpis zostanie odtworzony. Przez kogoś. A mam prawie 23 lata. Będzie już niedługo. Mieszkam w Suwałkach. W samych Suwałkach, w centrum najmroźniejszego regionu w naszym kraju. Jestem obecnie w szkole policjalnej. Obecnie tuż pracuję. Moje zainteresowania? Nowe technologie, informatyka, typowa informatyka. Chciałbym też ją kiedyś skończyć. Co jeszcze? Technologie mobilne również. Trochę realizacja dźwięku. Bardziej studyjna niż radiowa, jeśli o to chodzi. A moją pasją taką wielką, choć różnie z realizacją tej pasji jest jeździectwo konne. Uważam, że to jest ekstra zawód, ekstra pasja chciałem powiedzieć. Zawód pewnie też, bo znalazłem szkołę policjalną, gdzie mógłbym uczyć się na kierunku technik, hodowca koni. Zawsze to jakaś podstawa do jakiejś tam pracy. Zawsze to jakaś podstawa do jakiejś tam pracy. Zawsze to jakaś podstawa do jakiejś tam pracy w jeździectwie. No i właśnie wbrew różnym mitom ja jeżdżę konno. Nie boję się koni. Jest to kwestia odpowiedniego podejścia. I wszystko jakby można zrealizować. Czy coś jeszcze o mnie? Czytam trochę książek. Często książek na temat właśnie ostatnio takiego rozwoju, relacji międzyludzkich. Takich właśnie. Chcę by to poprawiło mi jakieś tam kontakty z ludźmi. Lubię poznawać nowych ludzi, chociaż zależy od charakteru, bo to wiadomo jak jest. No i tak właśnie tyle o mnie. Skrótowo, a na pewno to co najbardziej gdzieś tam mnie dotyczy. No i jeśli będą do mnie jakieś pytania to można pisać, pytać się. Z nią chęcią odpowiem. Rozmawiamy sobie. I tyle no. Dzięki za uwagę. Cześć.

annabeth

#63 ·

1 likes
Transcription

Witaj w klubie tych, którzy jeżdżą konno Ja też swego czasu jeździłam Uwielbiam konie, uwielbiam w ogóle zwierzęta Na różne obozy konne się jeździło Tam też się uczyło jakiejś tam teorii I praktyki też, między innymi tam wyczesywanie koni I tak dalej, i tak dalej Co prawda z tej teorii już większość rzeczy zapomniałam Bo to było dawno temu Ale miłość do koni i ogólnie miłość do zwierząt mi została No, jeszcze mi tutaj kolega przypomniał Technologie mobilne, tak, też się tym interesuję Zwłaszcza Apple No i oprócz tego książki Tak, już wspomniałam Można do tego dodać książki psychologiczne Różnego rodzaju o rozwoju osobistym I tak dalej Trochę też tego posiadam

May the force be with you.

waclawnh

#64 ·

1 likes
Transcription

No witajcie, to ja też coś powiem o sobie, tak, tak, dobrze Łukasz kojarzysz, to ja, ale tak mi się nawiązało do czasów Marka Dyrektora, bo chyba już 10 lat temu jakoś to było, a czas leci, leci sobie czas, wtedy to były czasy mojego liceum i matury, którą zdawałem, a tu... czas sobie pędzi do przodu, a ja jestem przez te 10 lat, skończyłem studia magisterskie prawnicze, obecnie piszę rozprawę doktorską również z nauk prawnych, ale mam nadzieję, że nie będę tu jakiś zbyt stary i zbyt wiekowy, no towarzystwo widzę tutaj raczej młodsze. No ale na Klango, pamiętam, też było towarzystwo młode, tylko, że ja byłem młodszy, ale nie ma co robić z siebie jakiegoś, nie wiadomo jakiego zgreda, ale to jakoś, jakoś te, te, te fora głosowe to, to sprzyjają jakimś takim śmiesznym sytuacjom. Dobry, dobry to był okres, jak, jak Klango funkcjonowało jeszcze, ale nie wiem czemu jest tutaj tak, że jak się... kliknie enter po zakończeniu nagrywania, to jakiś taki dziwny błąd się chyba pojawia, trzeba zamknąć ten, ten program i potem dać escape i wtedy się wysyła. Jakieś takie jaja się dzieją. Także witam wszystkich, tym razem już na poważnie i pozdrawiam. Widzę, że przynajmniej coś się dzieje. Nie, nie umiera ta społeczność. A ty Łukasz, ty miałeś nick na Klango Dilukasch, tak? Dobrze kojarzę?

LINE

waclawnh

#65 ·

Transcription

Widzę, że też kolega Johnson Czyli Oscar S Też pamiętam z Klango Widzę, że tu kolega Cinkciarz Czyli Killer Widzę, że starzy znajomi Zawitali

LINE

lukasz1993258

#66 ·

Transcription

Co do czasów Marka Dyrektora, no to ja akurat też to pamiętam bardzo dobrze, bo były takie jaja, że można było się momentami pośmiać. Nie powiem, że nie. No też raczej bardzo dobrze Kanko wspominam, no. Różne jaja się działy, ile razy jakieś awantury były na forum, też tą Danowalię całą pamiętam, więc no troszkę tego, znaczy jest ogólnie co wspominać. Można byłoby jeszcze bardziej to wspomnieć, gdyby na Klango działały forum głosowe, a nie działają niestety od już ponad roku. No więc niestety, ale nie działają. No. A co do Twojego zapytania, to ja na Klango miałem w sumie parę kont. Pierwsze moje konto to było Artur, drugie konto to Lukasz1993, ale zostało zbanowane przez użytkownika Maxiorę. Po czym po jakimś czasie sam zrezygnował z moderacji Klango. Nawiasem mówiąc, tam teraz tu już w ogóle się nic nie dzieje. Ale to jakoś trybi, poza tym że blogi nie działają, awatary w sumie też nie. Teraz na Klango mam taki sam nick jak tutaj. Co do użytkowników, jakich pamiętam z Klango. Hmm, no w sumie powiem tak. Julciarę pamiętam, ale ona tutaj konta na LTE nie ma. Taka Julka z mojej szkoły. Taką Agnieszkę pamiętam. I nie wiem przypadkiem czy to właśnie Anna Beth to nie jest ta Agnieszka, o której ja myślę, że to jest ta Agnieszka. Mogę się mylić. Miała nick Aga1990, ale tak jak mówię mogę się teraz mylić. W sumie tą dziewczynę to ja pamiętam też z czasów szkolnych. Bo kiedyś jak chodziłem do szkoły podstawowej tam w Dąbrowie Górniczej to właśnie... Ta dziewczyna chodziła. Też się właśnie bardzo dobrze trzymała z tą koleżanką Julką, z którą w ogóle teraz już kontaktu nie ma. Nawet nie wiem co tam o niej. Następny użytkownik, którego tutaj też nie ma to był taki Rafał. Miał na Klanku on nick Ratrunks. Potem też jakiś czas temu tutaj na LTE pojawił się nowy użytkownik. Nowy użytkownik Szymon24. Ja go też bardzo dobrze pamiętam, bo to był kolega, z którym chodziłem do szkoły podstawowej, gimnazjum i zawodowej. Jeden rok. No i co? Jeszcze taki mój znajomy z Lasek sobie kiedyś założył konto na Klanku. Podaję, że miał chyba... Nazwę Tysienki. To już Krzysiek. I on tutaj też ma konto na LTE, nie? Tylko jakoś go tutaj za bardzo nie widuję. W sumie nie wiem dlaczego. No ale to jest inna kwestia. Nawiasem mówiąc przyjedzie w tym miesiącu znowu. Dwudziestego szóstego. Johnsona z Klanku też kojarzę. Kogo jeszcze? Z Klanku jeszcze takich użytkowników, których też poznałem na Realu. To też jest taka Maja, która tutaj ma nick Jamajka, a tam miała nick Majka1999. To ją znam też osobiście na żywo. Ją poznałem. Taka Nikola, która na Klanku miała nick Szcinet. No i też Grzegorz. Który na Klanku miał nick Grubasek. No a potem sobie zmienił konto na Grzysiek1993. Ponadto z Klanku jeszcze kojarzę taką Wiolę. Która miała na Klanku nick WZ91. I chyba też Altena jeszcze nie ma. Kiedyś nawet jej pytałem dlaczego sobie konto nie założyła. No to powiedziała, że jakieś tam problemy ma. Nie wiem. Może za jakiś czas się do niej znowu odezwę i ją zachęcę. Bo na dzień dzisiejszy ten Alten jest naprawdę stabilny. Więc raczej nie sądzę, żeby w jakimkolwiek systemie był problem z instalacją. Bo generalnie nikt już w dzisiejszych czasach nie używa XP-ka. No chyba, że ktoś używa, no to ten tam nie pójdzie. Taki Adam. Mój znajomy też ze szkoły. Najpierw miał na Klanku nick Adam. Ale potem coś tam mówił mi, że mu konto zablokowali. Więc teraz ma, raczej miał na Klanku nick Czytelnik. On się bardzo interesował historią Polski. Tam miał często opisy odnośnie różnych rocznic. Jeśli jakieś tam wypadały w jakimś dniu. To jakieś tam zawsze opisy dawał. Tutaj na Alten jego jeszcze nie ma. Ale jeśli też jak mi się uda z nim skontaktować. Bo z nim kontakt jest no troszkę ciężki. No to też go zachęcę, żeby tutaj założył sobie konto. Wiadomo, żeby ta społeczność była jak największa. No co, jeżeli chodzi o użytkowników Klanku. No to chyba raczej tyle. Z tyle matryką użytkownikami miałem jakiś tam kontakt. Tam czasami. Czy jak potrzebowałem pomocy. Czy nie wiem. Czy jak jakiś był problem. Jeszcze pamiętam takiego jednego użytkownika. Który miał nick Andre Luis. Chyba. Pamiętam. Gdzieś tak piąte 60. Gdzieś tak piąte 60. Więc też go kojarzę. No a ta społeczność. No nie masz się co obawiać. Ona nie umiera. Ona się rozwija. Co prawda to jeszcze nie jest aż tak. To nie jest jeszcze to samo co Klanko. Bo tam było bardzo dużo użytkowników z Polski. Tutaj. No powoli, powolnymi krokami coraz więcej użytkowników się pojawia. Wiadomo, że ten projekt jest rozwijany. Więc mam nadzieję, że będzie coraz to lepiej. I nie będzie żadnych jakichś tam komplikacji. Tutaj Dawid naprawdę się stara i wkłada w to bardzo dużo serca. Żeby ten projekt był jak najlepiej postrzegany. Właśnie też przez osoby niewidome. Tutaj też ktoś właśnie promuje jakiś artykuł. Chce napisać odnośnie ten. A nie wiem czy napisał czy nie. Bo się w to nie wgłębiałem. A i sobie jeszcze wiedziałem, że zawsze mam tak, że jak mówię, mówię, mówię. I nagle kogoś sobie przypomnę. Dwie, nie no w sumie trzy użytkowniczki jeszcze z Klanko kojarzę. To jest Julitka. Monika Lisiecka o dwa jako Angelika. Bo ona ma na imię Angelika. I Klaudia. Ale Klaudia chyba tutaj też nie ma konta na antenie. No ale tam mówię. Projekt ruszył parę lat temu. Teraz tutaj jest jakoś taka fajna aktywność. Więc naprawdę życzę temu projektowi jak najlepiej. No to chyba tak, że z mojej strony tyle. A no tak. Dilukasz jeszcze ktoś był. Ale ten ktoś, no miał konto na antenie. Chyba już nie ma, bo Dawid usunął. Bo niestety ta osoba się nie logowała tutaj w ogóle. Po uprzednim założeniu konta. I DJ Adnisa. Bardzo dobrze pamiętam właśnie z czasów Klanko. Też miał chyba dwa konta. Bo jedno konto mu zablokowali. Z tego co tak sobie przypominam. No co, to było tak dawno temu. Czas faktycznie leci. Teraz jest już inaczej. Troszkę się wszystko pozmieniało. Jak wiadomo. Jak wiadomo. Jeszcze Pawła Masarczyka pamiętam. Piciok. No ale on już tutaj też nie udziela się w niczym. I nic z tego nie wychodzi. Pewnie dużo z Was go kojarzy. Bo był moderatorem. Polskiej społeczności Klanko. No to tak, że ze swojej strony tyle. Kończę to przenudzanie. Życzę miłej nocy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

waclawnh

#67 ·

Transcription

przeciwko. Tak, tak, to jest ona, to jest Aga 1990, ja się nawet do niej nagrałem prywatnie, bo tam w wizytówce ma napisane. No i jeszcze jest Denis przecież, prekursor Marka Dyrektora i tajemniczych piecuchów. Kurde. No, także kto tam, kto tu jeszcze jest? No, chyba mało, mało jest osób z dawnej z dawnej obsady. No, Skrzypenka jest, czyli właśnie no, także także się powiększa społeczność, faktycznie. Faktycznie się powiększa.

LINE

lukasz1993258

#68 ·

Transcription

Tak, zwłaszcza jak kiedyś działało Klangu Radio Avatar, to tam jakiś Avatar był, marka dyrektora, czy coś tam było, z przesterem nawet, tylko ja już na pewno nie pamiętam, co to było.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

cinkciarzpl

#69 ·

Transcription

Avatar, który chodził po Klango bardzo był znany, to był przecież Franek Polska. Marek Dyrektor i Franek Polska. To jedna osoba była z tego co wiem. Notabene może się tutaj odezwie. Ci wszyscy, którzy znają rzeczywiście kogoś takiego o pseudonimie Killer of God z Klango, to kojarzą także Cięciarza. Także witam się. Trochę spóźniony. Wacek mnie zdemaskował. Ale wcześniej prywatnie też zostałem znany. Zdemaskowany. Poniekąd się samojawniłem w niektórym. I ci, którzy kiedyś słuchali Tyflo Podcast to wiedzą. No. Także być może Franek jeszcze do nas zawita.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

lukasz1993258

#70 ·

Transcription

To ty jesteś killerowku, what? No bo ja miałem wrażenie, że to była zupełnie inna osoba, miał zupełnie inny głos. Teraz się mogę mylić, więc przepraszam.

cinkciarzpl

#71 ·

Transcription

Jeszcze do Łukasza z cyferkami Ty widzę, że masz kontakt z WZ-ką Powiedz mi, co tam u WZ-ki To możesz nawet prywatnie się nagrać Bo Ja kiedyś z nią miałem Duży kontakt taki powiedzmy Jakieś 9 lat temu I przez moje zniknięcie Trochę takie odcięcie Tułanie się po świecie I po Polsce głównie Te kontakty się potraciły Co tam W ogóle u niej jest Jaka sytuacja jak była Czy coś się zmieniło, poprawiło No tak

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

cinkciarzpl

#72 ·

Transcription

No widzisz, niespodzianka. Ja zawsze byłem może trochę z lepszych mikrofonów, teraz mi się nie chce wyciągać tego wszystkiego, zainstalować, dudlić. A i głosy ludzkie się starzeją. Także, także tak.

waclawnh

#73 ·

Transcription

Możesz się nagrać co tam z WZ-ką, ona miała Weronika na imię, pamiętam, to nawet możesz się tu nagrać. To będziesz się prywatnie po trzy razy do każdego nagrywał. Ogólnikowo możesz powiedzieć, bo ja pamiętam z nią gadałem parę razy, to ona takie dosyć problematyczne różne sprawy miała. Wiadomo nie będziemy tutaj ujawniać, ale nie wiem co tam u niej w ogóle się dzieje.

LINE

lukasz1993258

#74 ·

Transcription

Ona ma na imię Wiola, a tylko tyle wiem, że studiuje. Nic więcej nie wiem, bo ten kontakt jest sporadyczny. Mamy numery telefonu swoje, ale tak piszemy do siebie co jakiś czas. Rzadko, bo rzadko, ale piszemy.

cinkciarzpl

#75 ·

Transcription

tak dokładnie viola z no czyli coś idzie do przodu kurcze może jak skype sobie odnowię bo tutaj mnie co jakiś czas ludzie namawiają a skype sobie zainstaluj znowu na androidzie bo podobno działa słuchajcie właśnie możecie mi potwierdzić że to jakieś takie fajniejsze się zrobiło niż było która roku temu instalowałem skype to mnie szlag trafił na te na te skype muliło to jak trzeba co prawda teraz mam inny telefon więc nie powinno być takiej tragedii no ale a tam na skype już mi pisali dużo nawet już były telefony no ale ja tam chyba numer zmieniłem czy coś a nie bo to się przerwał ten kontakt no teraz i tak numer zmieniłem w sumie tylko że wiele lat później no

waclawnh

#76 ·

Transcription

A to czemu mi się pomyliło, że Weronika, a możliwe, że Wiola, ale faktycznie to jest na pewno ta sama osoba, o której mówimy, ale w sumie też na W.

LINE

lukasz1993258

#77 ·

Transcription

Ja żadnej Weroniki Skango nie kojarzę, jakby co.

Milena132

#78 ·

Transcription

No, ja też dzisiaj brzmię z takiego mikrofonu, jakiego brzmię, bo też mi się nie chce Olympusa instalować, podpinać. Dokładnie, Cinkciarzu. Zainstaluj sobie Skype'a, bo Skype to jest Skype'owy program. Fajnie, chociaż teraz to ja mam z introbem, ale to nie do teneftis. Wątek. Bo mi się nie chce zalewować. No, także tak to działa. I teraz niech to się zatrzymywało.

monstricek

#79 ·

1 likes
Transcription

Ja jakoś killera od razu poznałem. Troszeczkę pomyśliłem, ale stwierdziłem, że to jest jednak killer i jednak off-god. Jeżeli chodzi o Skype'a, z tego co wiem, na Androidzie działa. Także jak i na iOSie, czyli da się tego używać, chociaż ja na przykład teraz raczej skorzystam z WhatsApp'a niż Skype'a. Jakoś tak jest. Szkoda, że na Windowsie nie da się go obsłużyć, ale to już druga pieśń. Ja szczerze powiedziawszy, chciałbym używać tegoż WhatsApp'a na Windows i wtedy chyba ze Skype'a by zrezygnowałem, bo no bo WhatsApp jest lepszy i w sensie jakości dźwięku i w sensie jakości wiadomości głosowych, w sensie innych opcji, ale no co zrobić skoro nie. A Klango to tak to te różne ciekawe osoby. To też było śmiesznie. U nas, pamiętam, że na forum rosyjskim też było parę takich przypięknych ludzi, którzy mogli sobie tam narobić i tego i tamtego. Ale Franka Polskę też kojarzę. Nie udzielałem się za bardzo na polskich forach, ale czytałem mimo wszystko, także pamiętam, kto to jest.

Milena132

#80 ·

Transcription

Tak, na Windowsie w ogóle mi też logowanie siadło, nie mogę wpisać hasła, tak więc, no cóż, aj by to powiedzieć, się wysypało.

Poprzednia 4 / 16 Next