Transcription
Łukaszu, odwaliłeś bardzo dobrą robotę, gdybym ściskał jak serdecznego przyjaciela za najcenniejszą radę, jaką po prostu dostałem podczas swojej tutaj żywotności na Eltenie.
I wreszcie myślę, że dzięki Tobie nabiorę ochoty w końcu do udzielania się na forach głosowych, bo wreszcie będę mógł normalnie, konkretnie się wypowiedzieć i doprowadzić do wysłania tegoż posta.
Także Łukaszu, bardzo dziękuję Ci serdeczne, żeś mi o tym powiedział.
Mówiąc szczerze, po prostu ja rzuciłem temat forów głosowych.
Poniekąd jakby, no straciłem motywację, chęci udzielania się gdziekolwiek po kilku, nawet może prawie kilkunastu nieudanych próbach wysłania sensownego posta.
Ale jakoś tak w sumie dzisiaj coś mnie podkuszył, mówił, a zajrzę, zobaczymy co nowego.
Próbowałem się tu poudzielać.
I teraz dzięki Tobie mogę nagrać normalnego, przyzwoitego posta, a nie tak zwane śmieci.
Śmieciochy, króciusieńkie pościki.
Także, no, wielki szacun dla Ciebie, aczkolwiek i tak mam nadzieję, że autor w końcu naprawi ten błąd, bo to jest takie dość dziwne.
Po prostu, no, post niby się wysyła, a się nie wysyła i tak.
Co ciekawe, dźwięk ten podczas oczekiwania nagle się po prostu trafił.
Cały czas sobie gra, gra, gra i gra.
Zdaje się, dopóki nie klikniemy, że nowy post, to wtedy on się łaskawie wycisza.
No, ale to spróbuję jeszcze gdzieś poruszyć i pocisnąć temat na jakichś tam problemach, jeżeli chodzi o Eltena.
Mam nadzieję, że jest taki wątek głosowy, zaraz sobie postaram się to sprawdzić.
No, stara, jak już widzę, że jest sens nagrywać i można to w końcu jakoś wykonać, to...
To spróbuję też popchnąć temat dalej.
I co? I ode mnie, proszę Państwa, to byłoby chyba na tyle, jeżeli ktoś miałby jakieś pytania, no to...
Bądź coś byłoby niezrozumiałe, no to...
Proszę po prostu się pokontaktować pod dane, które tutaj wymieniłem, a jest ich trochę, więc jest do wyboru, do koloru.
Eee...
Eee...
Jeżeli nie wspomniałem, ale chyba nie, również można mnie na YouTubie znaleźć, jeżeli ktoś chciałby posłuchać sobie moich wypocin muzycznych, to...
Zapraszam również, można mnie też po loginie po prostu znaleźć, czyli tak jak mam na Twitterze, czyli wumietek8, można mnie pod tym loginem również znaleźć właśnie na YouTube.
Właśnie tak się wcześniej zastanawiałem, że kurczę, gdzieś jeszcze ten login miałem i teraz mnie jakoś tak zaskoczyło.
Przecież jeszcze jest...
Na YouTubie ten login.
No.
I...
To chyba z mojej strony byłoby na tyle i...
Mam nadzieję, że do usłyszenia na oficjalnym polskim serwerze teamtalkowym.