EltenLink

Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS

Back to Pozostałe platformy

#81 pajper

Niestety nie. Nie poradzę nic na politykę Apple.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-11-25 23:04

#82 Zuzler

Panie Pieper, nie czytasz pan wiadomości od ludzi, którzy chcą współpracować, albo na nie po prostu nie odpowiadasz. ZŁa praktyka. Oficjalnie chciałabym Cię za to zbesztać :D Nie chodzi mi o to, że mam coś do CIebie, tylko o to, że tak się panie jednak robić chiba w sumie nie powinno. A jeśli Tobie samemu jest ciężko ogarnąć wszystkie wiadomości prywatne, to chyba czas na zatrudnienie sekretarki.

2018-11-25 23:04

#83 pajper

Mówisz o kandydaturach? Jeśli tak, pamiętam je wszystkie. I nawet coś wymyśliłem. Co? Dowiecie się za tydzień.

#StandWithUkraine

2018-11-25 23:05

#84 Zuzler

A jeśli chodzi o ścisłość, napisał do CIebie jakiś już czas temu jeden ludź, który zgłosił się na ochotnika do testowania apki. A Ty nic, ani że tak, ani że nie. No to się i człowiek zniechęcił do tego pomysłu.

2018-11-25 23:06

#85 pajper

Wybaczcie. Tak długo czekałem na odpowiedź Apple w sprawie Opusa.

#StandWithUkraine

2018-11-25 23:06

#86 Zuzler

No, w tym czasie mogłeś odpisać ludziom, chociaż ok, wezmę pod uwagę. A jak nie piszesz nic, to i potem tacy Gallowie Anonimowie krzyczą, że nic o niczym nie wiadomo. I mają rację, bo faktycznie nic nie wiadomo. A jeśli tak jest ciężko, no to chyba czas wziąć się i utworzyć maila, choćby eltensupport@gmail.com, dać do niego dostęp kilku ludziom i niech odpisują na wiadomości, na które Ty sam odpowiadać nie możesz.

2018-11-25 23:15

#87 misiek

W związku z tym, że nie mogę testować, bo Maca nie posiadam mam pytanie- czy Elten po ukończonych pracach, testach etc trafi oficjalnie do Appstore?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-11-25 23:29

#88 lukaszenka

Tak to nawet ja mogę powiedzieć taki jest cel.

2018-11-25 23:29

#89 daszekmdn

Byćmoże kupie sobie iPhonea w... co znaczy niebawem, więc gdyby jednak dało się co ugrać z testami bez Maca jestem gotów na pińć kotów.
Chociaż? Będę może mioł możliwość Maca podpinania, więc i to by sie może ogarło.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-11-26 05:22

#90 pajper

Uwaga!
Do dnia 30 listopada czekam na zgłoszenia betatesterskie.
Na razie zgłaszać mogą się również osoby z systemem Windows, jeden z użytkowników zgłaszał, że istnieje nieoficjalny sposób na wgrywanie podpisanych aplikacji z tego systemu - sprawdzimy to, a tym czasem zapraszam do zgłaszania się. :)
Formularzyk znajdziecie tutaj:
https://elten-net.eu/iosbetatesting.php

#StandWithUkraine

2018-11-26 07:08

#91 daszekmdn

Musisz się zalogować. No fajnie, gdyby to się jeszcze dało.
Błędny login lub hasło
Wszystko poprawnie wpisuję, bo w programie wchodzi, a tu nie chce. Zgłaszałem błąd i nic...

2018-11-26 07:18

#92 jamajka

A mi się zalogowało.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-11-26 11:29

#93 matius

Mam windows i było by super gdyby dało się wgrywać te nie przepuszczone apki bez robienia dżejbrejka.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-26 11:29

#94 midzi

To ja tylko krótko napiszę, jak odnaleźć identyfikator UDID, bo chwilę mi to zajęło:
Potrzebny nam jest iTunes, podłączamy iPhone'a kablem do komputera, następnie przechodzimy do informacji o naszym iphone. Teraz szukamy numeru seryjnego, naciskamy na nim enter, zmieni nam się w UDID. Teraz kontekstowe, kopiuj i wklejamy do formularza.

2018-11-26 13:08

#95 misiek

Ok- zgłoszenie wysłane.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-11-26 17:02

#96 misiek

I taki ktoś chce testować aplikacje. Ktoś kto ma napisane w sygnaturce- no- nie ma co w tej sygnaturce pisać lol- no faktycznie totalny lol.

2018-11-26 23:47

#97 daszekmdn

Spoko, ja gdzieś w sygnaturce mam Cats are soft. :D Sygnaturka nie deffiniuje. ;)

2018-11-27 02:39

#98 Julitka

@Łysy Nie wydawaj pochopnych opinii...
A żeby powrócić do tematu, żeby coś w tym poście było, napiszę, że dzisiaj wyślę zgłoszenie. :)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-11-27 16:20

#99 pajper

Do dziś otrzymałem 15 zgłoszeń. Bez formularza było ich dużo, dużo więcej.
Chyba przestraszyłem userów. :D

#StandWithUkraine

2018-11-27 21:34

#100 lukaszenka

I może dobrze wtedy będą się zgłaszać ludzie, którym na prawdę na tym zależy.

2018-11-28 14:37