Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS
Back to Pozostałe platformy#81 pajper
Niestety nie. Nie poradzę nic na politykę Apple.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#82 Zuzler
Panie Pieper, nie czytasz pan wiadomości od ludzi, którzy chcą współpracować, albo na nie po prostu nie odpowiadasz. ZŁa praktyka. Oficjalnie chciałabym Cię za to zbesztać :D Nie chodzi mi o to, że mam coś do CIebie, tylko o to, że tak się panie jednak robić chiba w sumie nie powinno. A jeśli Tobie samemu jest ciężko ogarnąć wszystkie wiadomości prywatne, to chyba czas na zatrudnienie sekretarki.
#83 pajper
Mówisz o kandydaturach? Jeśli tak, pamiętam je wszystkie. I nawet coś wymyśliłem. Co? Dowiecie się za tydzień.
#84 Zuzler
A jeśli chodzi o ścisłość, napisał do CIebie jakiś już czas temu jeden ludź, który zgłosił się na ochotnika do testowania apki. A Ty nic, ani że tak, ani że nie. No to się i człowiek zniechęcił do tego pomysłu.
#85 pajper
Wybaczcie. Tak długo czekałem na odpowiedź Apple w sprawie Opusa.
#86 Zuzler
No, w tym czasie mogłeś odpisać ludziom, chociaż ok, wezmę pod uwagę. A jak nie piszesz nic, to i potem tacy Gallowie Anonimowie krzyczą, że nic o niczym nie wiadomo. I mają rację, bo faktycznie nic nie wiadomo. A jeśli tak jest ciężko, no to chyba czas wziąć się i utworzyć maila, choćby eltensupport@gmail.com, dać do niego dostęp kilku ludziom i niech odpisują na wiadomości, na które Ty sam odpowiadać nie możesz.
#87 misiek
W związku z tym, że nie mogę testować, bo Maca nie posiadam mam pytanie- czy Elten po ukończonych pracach, testach etc trafi oficjalnie do Appstore?
#88 lukaszenka
Tak to nawet ja mogę powiedzieć taki jest cel.
#89 daszekmdn
Byćmoże kupie sobie iPhonea w... co znaczy niebawem, więc gdyby jednak dało się co ugrać z testami bez Maca jestem gotów na pińć kotów.
Chociaż? Będę może mioł możliwość Maca podpinania, więc i to by sie może ogarło.
#90 pajper
Uwaga!
Do dnia 30 listopada czekam na zgłoszenia betatesterskie.
Na razie zgłaszać mogą się również osoby z systemem Windows, jeden z użytkowników zgłaszał, że istnieje nieoficjalny sposób na wgrywanie podpisanych aplikacji z tego systemu - sprawdzimy to, a tym czasem zapraszam do zgłaszania się. :)
Formularzyk znajdziecie tutaj:
https://elten-net.eu/iosbetatesting.php
#91 daszekmdn
Musisz się zalogować. No fajnie, gdyby to się jeszcze dało.
Błędny login lub hasło
Wszystko poprawnie wpisuję, bo w programie wchodzi, a tu nie chce. Zgłaszałem błąd i nic...
#92 jamajka
A mi się zalogowało.
#93 matius
Mam windows i było by super gdyby dało się wgrywać te nie przepuszczone apki bez robienia dżejbrejka.
#94 midzi
To ja tylko krótko napiszę, jak odnaleźć identyfikator UDID, bo chwilę mi to zajęło:
Potrzebny nam jest iTunes, podłączamy iPhone'a kablem do komputera, następnie przechodzimy do informacji o naszym iphone. Teraz szukamy numeru seryjnego, naciskamy na nim enter, zmieni nam się w UDID. Teraz kontekstowe, kopiuj i wklejamy do formularza.
#95 misiek
Ok- zgłoszenie wysłane.
#96 misiek
I taki ktoś chce testować aplikacje. Ktoś kto ma napisane w sygnaturce- no- nie ma co w tej sygnaturce pisać lol- no faktycznie totalny lol.
#97 daszekmdn
Spoko, ja gdzieś w sygnaturce mam Cats are soft. :D Sygnaturka nie deffiniuje. ;)
#98 Julitka
@Łysy Nie wydawaj pochopnych opinii...
A żeby powrócić do tematu, żeby coś w tym poście było, napiszę, że dzisiaj wyślę zgłoszenie. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#99 pajper
Do dziś otrzymałem 15 zgłoszeń. Bez formularza było ich dużo, dużo więcej.
Chyba przestraszyłem userów. :D
#100 lukaszenka
I może dobrze wtedy będą się zgłaszać ludzie, którym na prawdę na tym zależy.