Forum

Jak nazwalibyście swoje dzieci

Integracja Eltenowiczów

Previous 5 / 9 Next

kmicic92

#81 ·

Wołodyjowski ha ha. Do każdego imienia tak się można przyczepić.

marchewaux

#82 ·

Ja wiem jak na pewno nie nazwę.

Imiona, których nigdy nie wezmę pod uwagę do Gracjan, oraz Zuzanna :D
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

teletubis

#83 ·

marysia,karolina, małgosia,Jagoda, milena Franek,Staś, kacper, antoś
noc taka ciemna, więc ja przyjemna

misiek

#84 ·

Małgosia, Franek czy Antoś niee- nigdy w życiu.
Szkoda, że nie jeszcze Bronek.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

amel

#85 ·

Nie wiem, nie mam pojęcia, ale może jak dziewczynka to Aniela, Magda, Łucja, Iza? A dla chłopca... Karol, Michał, Krystian?
Takie pierwsze, nieprzemyślane pomysły.
O! gdzie miłość stawia siatki, / Nie figlujcie, moje dziatki! / Bo z miłością figlów nie ma: / Jak was złapie, to zatrzyma! / Tak babunia nam śpiewała; / Ja uciekam, pókim cała.

misiek

#86 ·

Aniela i Karol ładne.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

magmar

#87 ·

Aniela mi się nie podoba. Karol jak najbardziej.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Julitka

#88 ·

Aniela i Małgosia są bardzo ładne. Nie lubię imienia Franek. Jakieś takie...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

denis333

#89 ·

Franek to jak dla mnie taki żul z pod sklepu. Ewentualnie stary, nie zbyt zadbany starzec nawracający za wszelką cenę na wiarę katolicką ;)

mucha

#90 ·

a mi aniela się nie podoba jakoś

misiek

#91 ·

Franek taki sam jak i Bronek czy Antoś. Nie- takich imion nie dał bym za holerę. Co do Małgosi- wszystkie jakie znam, lub znałem były wyjątkowo wredne i fałszywe, a do tego niektóre miały problemy z deklem, więc w życiu i nigdy.

Kat

#92 ·

Nie wiem jak to wyglądało u innych rodziców, ale przed ciążą miała sporo typów, natomiast jak przyszło co do czego to i tak zgodziłam się na propozycję męża, bo w moim repertuarze imion Zuzanny nie było.
Jeśli jeszcze dane mi będzie mieć drugie dziecko to zapewne będę forsować moje typy, dla dziewczynki: Rozalia, Antonina, Kornelia i Maja - w sumie to imię od niedawna jakoś mi się podoba. Dla chłopca - sprawa wygląda gorzej, bo tylko Filip i Szymon.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

misiek

#93 ·

Akurat Filip i Szymon są bardzo ładne. Znam jedną Kornelię i jak coś to wszyscy mówią na nią Nela. Rozialia Kiepska- no nie.

sanklip

#94 ·

No,
Rozalia takie sobie,
ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje.
Mam chrześniaka Filipa.

Gdy w przyszłości
dane będzie mieć córkę,
to tak:
Oliwia,
Paulina,
Wiktoria.

A dla syna:
Oliwier,
Orestes,
Wiktor.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

anitek

#95 ·

Witajcie. Jak chodzi o imiona dla dzieci to jak chodzi o dziewczynkę to podoba mi się imię Weronika a jak chodzi o chłopców to podobają mi się imiona Tomasz, Adam.

lola

#96 ·

Syna nazwałabym Krzysztof, a córkę, Dorota, albo Lila.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

misiek

#97 ·

Zapytaj się społeczności rosyjskiej, co u nich znaczy rot, po czym dodaj przed rot do i będziesz mieć zajebisty efekt. D.
--Cytat (lola):
Syna nazwałabym Krzysztof, a córkę, Dorota, albo Lila.

--Koniec cytatu

fantasma467

#98 ·

Mój synek miałby na imię Julian lub Alan. Córka nie wiem, ale nie znoszę imion Zuzanna, Nikola i Marysia. Są strasznie oklepane.

fantasma467

#99 ·

A i jeszcze nie znoszę imienia Lena.

lenka

#100 ·

lenka a robert.
Lenka
Previous 5 / 9 Next