Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

1 / 16 Next

monstricek

#1 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich serdecznie. Skoro jest taki temat w forum tekstowym, myślę, że trzeba go i tutaj założyć, aby każdy mógł coś powiedzieć o tym, kim jest, czym zajmuje się i tak dalej. A plus, żeby każdy nowy użytkownik, który chce tu rozmawiać, a nie tylko pisać, mógł też podzielić się swoim takim profilem głosowym, powiedzieć coś o sobie. Ja nazywam się Aleksander, mam 23 lata, jestem studentem i studiuję filologię rosyjską, rusystykę. Mieszkam w Rosji, jestem Rosjaninem, mówię po polsku tak jak mówię. Przepraszam za jakieś może błędy, staram się mówić dobrze. Lubię czytać książki, słuchać muzyki. Jestem założycielem zespołu folklorystycznego u nas na Uniwersytecie. Plus interesuję się radiem, uczę języki obce różne. Teraz mówię po rosyjsku, polsku, białorusku, trochę po angielsku i niemiecku. Plus rozumiem czeski i słowacki, też trochę w tych językach mówię. No i po prostu interesuję się wszystkim, co dzieje się wokół i chciałbym tu poznać kogoś nowego. Może ktoś... ...zachce poznać mnie. Także wszystkich serdecznie pozdrawiam z Rosji, życzę miłych rozmów. No i mam nadzieję, że ten temat będzie popularny, że ktoś jeszcze zechce tu coś nagrać.

lukasz1993258

#2 ·

Transcription

No to ja zacznę teraz od siebie. Ja się nazywam Łukasz, mam 23 lata, interesuję się muzyką, lubię czytać książki, szczególnie kryminalne, a muzykę lubię, w szczególności nowoczesną. Gatunki jakie lubię, to jest muzyka klubowa, trance'owa, też bardzo lubię słuchać rapu. No i to raczej tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Milena132

#3 ·

Transcription

Test!

lukasz1993258

#4 ·

Transcription

No, ten wątek raczej służył do poznawania się, a nie do testów. Zawsze możesz w wątku głosowym, który nazywa się, podejrzewam, Witam na forum głosowym stworzonego przez Dawida. Tam można chyba testować. Myślę, że Dawid nie miałby problemów. A jak chcesz, to w tym wątku coś o sobie po prostu opowiedz. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Milena132

#5 ·

Transcription

bo ten wątek służył, dzień dobry ale musiałam zrobić testa ponieważ mi się nie chciały w TIS-y wysyłać więc po raz czwarty w dniu dzisiejszym nagrywam się i po raz ostatni to jak mi nie wyjdzie tylko muszę tu zrobić małe przenobrowanie więc jestem Milena pochodzę spod Karpacia i uczę się teraz w Łodzi na techniku realizacji dźwięku interesują mnie komputery i technologia, jakieś nowinki chociaż nie jestem w tym dobra ale się rozwijam wiedzowo w tym zakresie co tutaj jest? co tu jest jeszcze? słuchać lubię muzyki disco polo trochę natalu wiadalnego jakiś hip-hop, ale to tylko głównie stare klasyki no i lubię też śpiewać i grać na gitarze w razie więcej pytań proszę do mnie się zgłaszać pozdrawiam, Milka

daszekmdn

#6 ·

1 likes
Transcription

Witajcie, to i na mnie przyszła pora. Nie będę podawał swoich danych personalnych, bo im mniej wie internet o człowieku, tym lepiej. No cóż. Mam obecnie 16 lat. Interesuję się komputerami ze strony jakichś różnych ciekawostek o systemie Windows, o systemach w ogóle generalnie, etc. Lubię bardzo testować programy różne. Księ to pod względem dostępności, księ to pod względem jak to w ogóle wygląda. Wszystkie jakieś programy dla niewidomych typu ELECTRONIC LANGUAGE, konferencja czy jakieś fora, które mi przypadną do gustu, testuję. Programowaniem, chociaż programista ze mnie żaden tak naprawdę, bazuje często na jakichś kodach lub na swoich poprzednich dziwnych dokonaniach, które są pełne błędów znając życie, ale jakoś to sobie tam funkcjonuje. Cóż tu więcej. Tworzeniem muzyki się interesowałem swego czasu, teraz mi przeszło, bo nie potrafię tworzyć muzyki na pececie, jak i tak. Chciałem kiedyś tworzyć muzykę na pianinie, grałem na pianinie, ale jak przez rok wałkowaliśmy 3 piosenki na przemian, to mi się znudziło. Mi się właśnie wiele rzeczy nudziło. Kiedyś nagrywałem na YouTube'a, też mi się znudziło, porzuciłem, więc do wielu rzeczy mam po prostu usłaniany zapał. Co do muzyki, już to gdzieś mówiłem, słucham w 90% hip-hopu, który jest bardzo stary, takich początków w polskiej muzyce, i jego rapu z lat 90-tych. Totalnego undergroundu. No i cóż by tu więcej. Co do danych kontaktowych, mój oficjalny Skype dashnvps. Jestem tam, zawsze zaraz wracam, bo zalogowałem się na Androidzie i tak się stało. Mail dashnvps.pl i ewentualnie można mnie znaleźć, wiesz, kiedy na Timetoku. I to chyba tyle.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

zywek

#7 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, ja jestem człowiekiem, lubię słuchać muzyki, programować trochę, chociaż programista ze mnie słaby, lubię książki, fikcje, science fiction, no i nie tylko te gatunki, to zależy o czym jest książka, jak mi przypadnie do gustu to przesłucham. Jestem fanem systemu Linux i wszystkiego, co jest z nim związane. Psioczę na Windowsa, odkąd poznałem Linuxa i jego wolne i otwarte rozwiązania, gdyż Windows jest dla mnie tworem, który nie powinien w ogóle istnieć. Tak ode mnie co więcej, w mojej wizytówce możecie znaleźć jeszcze kilka informacji na mój temat, tutaj nie będę się wypowiadał dłużej. Życzę wam miłego dnia lub nocy, zależy o której słuchacie i do usłyszenia.

Siciliano

#8 ·

2 likes
Transcription

Dzień dobry wszystkim, tu Roberto Lombino z Pragi. Nagrywam się po raz, nie wiem, czy szósty, siódmy. Dostałem poradę, jak zrobić, żeby się wysłało, żeby się wysłał post na forum głosowym. No cóż, napisałem tu o sobie już trochę na forum tekstowym, więc nie będę wiele mówił, bo znowu bym ryzykował, że zmarnuję czas i to się nie wyśle. Natomiast pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i wierzę, że będziemy tutaj rozmawiać o różnych ciekawych rzeczach. Pozdrawiam i na razie. Zatem ahoj wsiem z Pragi.

rafalko112

#9 ·

Transcription

Witam serdecznie, nazywam się Rafał Węsierski, pochodzę z Bągowca, to jest dość duży obszar przed Radomiem, taka wiocha, rozumiecie. Interesuję się fantazy i musicalami, muzyką, książkami, poezją śpiewaną, tworzę słuchowiska z różnym skutkiem, ale wiadomo, trzeba się nie poddawać. Pozdrawiam.

radio plays is super

olastenka

#10 ·

1 likes
Transcription

Witam serdecznie, nazywam się Aleksandra Stenka. Kojarzycie mnie raczej, a ci co nie kojarzą, no to chodziłam do Lasek. Teraz studiuję angielski, filologię angielską na specjalności nauczycielskiej. I chyba tyle.

a/12a LINE

lukasz1993258

#11 ·

Transcription

No ja w laskach byłem tylko przez prawie pół roku.

iwkan

#12 ·

Transcription

Witam ponownie. Przede wszystkim przepraszam za błąd, bo dopiero teraz zaczęłam używać to forum głosowe i trochę nie mogę się połapać jak nagrywa się wpisy i jak się wysyła. No ale nic, spróbuję jeszcze raz. To nazywam się Iwona, na Altenie już jestem od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam się tutaj dołączyć. Lubię uczyć się języków obcych, lubię poznawać nowych ludzi, interesuje mnie też języka folkowa i to różnych krajów też. No i poza tym jeszcze lubię czytać książki historyczne. To chyba na razie tyle, co mogę powiedzieć o sobie. Wiem, że część użytkowników Altena mnie zna, także pozdrawiam też wszystkich. Dzięki za oglądanie!

Слава Україні! Sława Ukraini!

lukasz1993258

#13 ·

Transcription

Dla zainteresowanych mam Facebooka Łukasz Michał Połeć Jak się wpisze powinno wyskoczyć Jestem z Warszawy Więc myślę, że nie będzie problemu Żeby wam to wyskoczyło Także Życzę Udanej nocy

ninka

#14 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich! No dobra, no to i w końcu przyszła pora dla mnie, tak? Ja się ostatnio nawet wpisywałam na forum tekstowym o tej samej tematyce, ale nie zaszkodzi nagrać jej tutaj. No cóż, ja mam na imię Monika, interesuję się głównie śpiewem i wszelkiego rodzaju muzyką. A zresztą w sumie nawet ostatnio, że tak powiem, trochę to rozpowszechniam, czym się interesuję, ale to już takie na marginesie. No co jeszcze lubię robić? Uwielbiam książki. Wszelkiego rodzaju książki, naprawdę przeróżne. Chociaż nienawidzę książek typowo fantastycznych, gdzie występują jakieś, nie wiem, wiedźmy, czerownice, duchy, tego typu rzeczy. No i co tam jeszcze u mnie? No w sumie chyba tyle. Pozdrawiam!

Puszkin

#15 ·

Transcription

Hello everybody, good morning, Wietnam i tak dalej i tak dalej. Me imię Grzesiek, wieku nie podaję, skąd pochodzę? Ano, z daleka od Polski, o tym też nie będę mówił. Lubię radio, muzykę, komputery i gram w radio z muzyką taneczną. Radio DHT na www.radiodht.com, polecam. Od 15 do 17 w każdą niedzielę program Muzyczna Brytfanna, w którym gram to, co najnowsze i najpopularniejsze właśnie w kraju brytyjskim. Co jeszcze o sobie mogę powiedzieć? Tyle chyba właściwie.

Kosa12

#16 ·

Transcription

Siemanko. Mam na imię Mikołaj. Nazywam się użytkownika Kosa. 12. Interesuję się science fiction. Interesuję się different informatyką. I tak dalej. To wszystko co mam do powiedzenia. I miło was wszystkich poznać. Siema.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Milena132

#17 ·

Transcription

Szymon Mikołaj

denis333

#18 ·

Transcription

Witam wszystkich, być może większość mnie kojarzy z innych portali społecznościowych, np. z Klango, no ale tutaj jestem, można powiedzieć, nowicjuszem, dopiero się gdzieś tam wdrażam po pewnych perturbacjach, problemach, przeklętych godzinach i że tak powiem nareszcie w końcu mi się udało tutaj trafić. No cóż, dla tych, którzy mnie nie znają, to tak tylko powiem, że mam na imię Michał, obecnie mam 23 lata, niedawno skończyłem studium realizacji dźwięku w Krakowie, kierunek technik realizacji dźwięku, no i co, strasznie uwielbiam od prawie 14 lat, tak dobrze licząc, bo od 2003 roku, no to od 13, nie zawyżajmy sobie, od 2003 roku muzykę klubową, zresztą zawsze interesowałem się muzyką, ale muzyka klubowa to jest jakby nurt, na który się najbardziej ukierunkowałem, strasznie lubię, lubię właśnie najbardziej hands up, jakiś dobrym trensem nie pogardzę, poza tym, no dzięki temu to też za sobą pociągnęło różne inne konsekwencje, takie jak właśnie, konsekwencje, no zainteresowania, że się wyraziłem, zainteresowania, takie jak właśnie miksowanie muzyki, można powiedzieć, że bawię się muzyką, bo profesjonalnym dj to ja nigdy nie będę, ponieważ profesjonalny dj to gra w klubach, no ale ludzie twierdzą, że jakoś mi to wychodzi, można mnie usłyszeć często w soboty po godzinie 22 na antenie radia DHT, zapraszam serdecznie www.radiodht.com, zapraszam też do polubienia mojej strony na facebooku www.facebook.com ukośnik djdenismusic, spisane razem, po ukośniku, no i na mojego mixclouda, mixcloud.com i ten sam alias po ukośniku, też djdenismusic, no a tak poza, poza muzyką klubową też uwielbiam, uwielbiam w muzyce okres lat 90., co niejednokrotnie podkreślałem, czy to w wizytówce, czy to nawet chociażby na forum, w innym wątku, bodajże w wątku o radiach, no, a tak zainteresowań poza muzycznych, poza muzycznych to gdzieś tam kiedyś zdarzyło mi się naprawić komuś komputer i tak w sumie to miałem być tyfloinformatykiem, ale coś mi nie pykło, prawda, ale generalnie bez tego mam się również całkiem dobrze, kocham zwierzęta, aczkolwiek... teraz, ze względu na pewne czynniki, nie mam, nie mam po prostu możliwości za, wzięcia pod swoją strzechę jakiegoś pieska czy kota, zwłaszcza pies, psy, psy, psylu bardzo lubię, no a poza tym to czasami gdzieś tam coś poczytam z naciskiem na słowo czasami, cicho tam, się wi-fi w telefonie włączyło i kurde sypie tymi powiadomieniami, no tak, dobrze, dobrze, dobrze, ty się nagadałeś, to jeszcze ja muszę dokończyć kwestię, a tak jeszcze co do, co do, co do zainteresowań, no gdzieś tam lubię jeszcze, lubię jeszcze pograć w gry audio, ale jakoś nie kręcą mnie, to z jakiejś strony ja chcę grać w gry równowe bardziej i bardziej, jakieś takie symulatory życia, w których jest na lekarstwo czasami jakieś FPSy no ale to nie jest jakby mój główny, mój główny cel w życiu, granie w gry komputerowe no i oczywiście, jeszcze bym zapomniał, oczywiście o grach planszowych, w które też gry Wam, i te internetowe, i te fizyczne, Euro-Biznes, Monopoly, Uno, Diceworld, o tym też pisałem w innych wątkach, wątkach, także możecie to sobie znaleźć. No i co? Lubię poznawać nowych ludzi, lubię rozmawiać, chociaż ostatnio zauważyłem, że coś z tym moim wysławianiem się pogorszyło. Nie wiem, czy to kwestia, że mózg się starzeje, czy jaki pies. Coś się, kurde, jednakże dzieje niedobrego ze mną, dlatego też, no, boję się, boję się o swoje zdrowie. No to tak, słabo by było w tym wieku zgłupieć, zwłaszcza, że stary chyba jeszcze nie jestem. No, tyle ode mnie, bo się trochę nagadałem, pewnie już po minucie ludzie powyłączali. Także i tak może jeszcze tutaj ktoś się dołączy do dyskusji, taka bardziej nieśmiało osóbka, która, którą, no, warto by było poznać. Oczywiście tak na koniec zachęcam do pisania do mnie prywatnych wiadomości, czy tu, czy poprzez inne drogi kontaktu. Chętnie porozmawiam, chętnie pomogę w razie jakichś różnych pytań i problemów. Także mam nadzieję, że dostatecznie wyczerpałem swoje informacje.

violinist

#19 ·

Transcription

Dzień dobry Państwu Nagrywam tego posta już po raz trzeci Mam nadzieję, że w końcu on się wyśle Ja się nazywam Mieczysław I mój login nie wziął się znikąd Tylko wynika on poniekąd z mojej rzeczywistości I z mojej osobowości Bo po prostu jestem skrzypkiem Z 17-letnim stażem Gram już sobie na skrzypcach Tu i u, gdzie, tam, siam Co prawda po pierwszym stopniu tylko skończyłem I tu muszę niestety postawić przecinek I zakończyć ten post Wiesz, niestety nie wiem czy tylko na moim komputerze Ale nie wiem w którym momencie Po prostu trzeba przerwać posta Jaki jest czas sekundowy Żeby on się łaskawie zechciał wysłać Tak jak mówię to już jest moja trzecia próba Dzięki za oglądanie!

violinist

#20 ·

Transcription

No w końcu mój post W końcu po trzech próbach się wysłał A więc tak Pozdrawiam Was Z moich skromnych Malutkich progów Bytomskich Z mojego własnego Mieszkania, które otrzymałem niedawno temu W kwietniu dokładnie Większość ludzi Myślę mnie zna Ale ten kto mnie nie zna Jestem niewidomy od urodzenia Mam 24 lata skończone I niestety tu muszę Znowu postawić przecinek Przykro mi bardzo

1 / 16 Next