Forum

Wasza historia z Eltenem

Forum głosowe

Poprzednia 2 / 3 Next

lukasz1993258

#21 ·

Transcription

Życzę miłego korzystania z Eltyna.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#22 ·

Transcription

Ja również życzę miłego korzystania, też możesz, nie sprawdzałem jeszcze forum, jeżeli już to zrobiłaś, to przepraszam, ale możesz się też przywitać wątku głosowym Poznajmy się i wydaje mi się, że to będzie idealny też wątek do poznania się. No to fajnie było słyszeć, jak na pierwszy raz nie jest źle, no, także tyle ode mnie.

lukasz1993258

#23 ·

Transcription

I pomyśleć, że już tyle lat minęło, odkąd jest Elten. Bardzo szybko ten czas leci, wam powiem. Naprawdę.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#24 ·

Transcription

Dokładnie. I ja nawet się nie zorientowałem, ile lat minęło, jak ja tutaj jestem, bo ja tutaj zawitałem pod koniec 2017, a mamy już 2020, więc no już w tym Eltenie siedzę dość sporo.

lukasz1993258

#25 ·

Transcription

A co mam ja powiedzieć, jak ja na Eltenie jestem od samego początku, od pierwszej wydanej wersji, czyli od 24 sierpnia 2014 roku. Ja nawet pamiętam, jak ja po raz pierwszy w ogóle jeszcze na Klango zobaczyłem ten wątek, że jest taki program jak Elten, jakie potem były błędy. Także no, szczerze powiedziawszy jest co wspominać, jakby nie patrzeć. Naprawdę jest co wspominać. Dziękuję.

daszekmdn

#26 ·

1 likes
Transcription

Tak więc witamy serdecznie zapraszając również do sprawdzenia ciekawych blogów.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#27 ·

Transcription

A ciekawych blogów jest tutaj bardzo, bardzo dużo.

magmar

#28 ·

Transcription

I jak to było ze mną? Otóż w 2018 roku znajomy polecił mi ten program, no i tak właściwie zobaczyłam sobie w ogóle czym jest Elten, jak wygląda, jak to wygląda, no i muszę powiedzieć, że się trochę w to wciągnęłam.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

lukaszenka

#29 ·

Transcription

No ja na Eltenie to byłem chyba prawie od samego początku, tak mi się coś zdaje. Dość szybko się dowiedziałem o tym projekcie. Chyba na Klango jeszcze, tak mi się wydaje, że to było. No cóż, pamiętam, że to właśnie wtedy to jeszcze na samym początku to było strasznie niestabilne. Wiadomo, kolega się, David, uczył. I tak, no pamiętam, zarzuciłem to na pewien czas, na dłuższy nawet. Później wróciłem. Chociaż no ja tak jednak ciągle wracałem, bo jednak ciekawiło mnie zawsze, w jaką stronę to będzie szło i w sumie ciekawi nadal. Tak. No i w sumie to nie jest jakoś tak spektakularne, ale chyba nie mam, się potraciło, bo jak jest w wizytówce, to pole, kiedy konto zostało zarejestrowane, to chyba nie mam właściwej daty. Bo tak mi się wydaje, że byłem od już 2014, a tam jest 2015 napisane. Więc no, tak to jest. Tak. Dzięki.

martinus

#30 ·

Transcription

Ja na eltenie jestem od sierpnia 2018, czyli stosunkowo dość późno, jak tu patrzę po wizytówkach, niektórzy mieli dużo wcześniej, już niektóre osoby z 2016 roku miały, także ja się jedno stosunkowo dość późno dowiedziałem, ale jestem już na eltenie od prawie 3 lat, no w sierpniu będą 3 lata.

May the force be with you!

pates

#31 ·

Transcription

Ja wam powiem tak, generalnie moja historia była dosyć ciekawa, na Eldenie dowiedziałem się na Klang'o, to jeszcze Dawid postawił pierwsze posty, to było wracając do 13, 14, początki 14, no i później pojawiła się ta pierwsza oficjalna beta, tak, pojawiła się ta pierwsza oficjalna beta i od tej bety, no tak to zarejestrowałem się od razu na pierwszej betie, to były jeszcze takie czasy, gdzie wiecie, Fora się straciła, a w sumie szkoda, bo tam były ciekawe rzeczy, to ten Elden był, wiecie. Bardzo Klang'o podobny, wtedy to były takie czasy, że rzeczywiście Elden mógł przypominać bardzo Klang'o.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

mikolajholysz

#32 ·

Transcription

No u mnie to było dość proste, u mnie ona się tak naprawdę dość wcześnie zaczęła, bo ja widziałem jedną z pierwszych w ogóle bet i to ta beta, z tego co pamiętam, to ta miała opcję typu zaloguj się, załóż konto, zaloguj się, lista wątków, nawet nie lista forów, lista wątków, wątku wpisy, pole podaj wpis, przycisk wyślij i to tyle było z LTN-a. I jakoś tak rozwijało się potem. Raz mi to było więcej, raz mi to było mniej, ale byłem.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

pates

#33 ·

Transcription

Tak naprawdę takie bardziej typowe opcje zaczęły się pojawiać dopiero w tej oficjalnej becie pierwszej, czyli to było chyba 28 sierpnia. I to jest czwarty, kurczę, mam dodatką słową pamięć, ale generalnie wtedy zaczęło się to jakoś rozwijać, nie? I dopiero potem, w tych wersjach nawet 1.0.5, no to już wyglądało w miarę, w miarę, nie? Ale szkoda, że nam się wszystkie fora utraciły, bo Ty na przykład Mikołaju to raczej jeszcze pamiętasz. Tak myślę, pamiętasz chyba te nasze pierwsze, pierwsze wątki, pierwsze fora, nie?

magmar

#34 ·

Transcription

Czy jest ktoś, kto pamięta pierwszy tydzień Eltona?

Puszkin

#35 ·

Transcription

A u mnie to z LTN-em było tak, że ja chyba dowiedziałem się od ludzi z TEAM TALK, a wtedy jeszcze z innego serwera, nie z tego, na który wchodzę. Właściwie się dowiedziałem, w zasadzie też wydaje mi się, że jestem od początku LTN-a. Jakoś, bo to chyba jakoś w kwietniu, nie, nie w kwietniu, w sierpniu 2014, prawda, jakoś tak wtedy. No i założyłem konto na LTN-ie, zacząłem się udzielać na forum, śledzić forum. Na Klango też śledziłem wątek, bo był o LTN-ie właśnie i bardzo go śledziłem. I jakoś, wiem, że miałem długą przerwę od LTN-a później, bo tak jakoś chyba od lutego, czy kwietnia 2015, w zasadzie do sierpnia 2017 to mnie chyba nie było. A wróciłem akurat na urodziny LTN-a. Pamiętam, że wtedy nie mogłem LTN-a pobrać. Pokazywało, że tam 404, nie pamiętam już dokładnie błędu, który był. Musiałem teraz wątek przejrzeć, ale to nie jest ważne. I zgłosiłem. Później udało mi się pobrać. Później z kolei coś mi się tam nie chciało włączyć na LTN. Musiałem konsoli polecenie jakieś wpisać. Już teraz też dokładnie nie pamiętam jakie. I od sierpnia 2017 już tutaj wróciłem na dobre i jestem do dziś, do teraz. I bardzo się cieszę, że tutaj jestem na LTN i mam nadzieję, że jak najdłużej będę. Także tak to było u mnie i jest.

lwica

#36 ·

Transcription

Tak, Magmar, myślę, że na pewno ktoś taki jest, bo część osób, które są tu teraz, jest tu od samego początku.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

magmar

#37 ·

Transcription

A co pierwsza wersja antena miała? To znaczy czy można było pisać na forum, wiadomości itd.? Co było w pierwszej wersji antena?

grzegorzm

#38 ·

Transcription

Witajcie, ja Eltena zacząłem używać nie wiem dokładnie kiedy, ale wiem, że został mi on polecony przez jedną z użytkowniczek tego portalu.

lwica

#39 ·

Transcription

Wiesz co, ja nie jestem tutaj od początku, ale z opowieści wiem, że na początku były chyba wiadomości i fora, ale na pewno fora były tekstowe tylko, bo to jeszcze długo za moich czasów było tak, że forów głosowych nie było.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

pates

#40 ·

Transcription

Słuchaj, pierwsza wersja LTN-a miała, w sensie OF, oficjalna beta miała wiadomości, które wyglądały zupełnie inaczej niż teraz. One były takie po prostu tabem i sztabatorem się poruszało po wiadomościach i to było dosyć w sumie fajne moim zdaniem, ale to teraz jest też fajnie. Było też forum, oczywiście o wiele bardziej ubogie niż teraz, gdzie wysyłało się ctrl-enter, nie było już wszystko w wyślij. I w ogóle żeby wpisać odpowiedź było takie przycisk, dodaj odpowiedź. No i potem przynosiło się na początek wątku jak się dodało odpowiedź. Było też w informacjach, to jest online, listu użytkowników chyba jeszcze nie było. No i w wersji tej 1.0 doszły blogi i to były takie też pierwsze podrygi blogów.

Poprzednia 2 / 3 Next