Katalog tekstów nauczycieli używanych w stosunku do uczniów
Back to Integracja Eltenowiczów#41 Kuba999
Pani na geografii, No i czego się śmiejesz bencwale! Albo Nie no patrzcie co za oferma batalionowa ja jego zaraz trzepnę.
#42 Krzycha
Chodziło o to, że tekst pospolity, czterech liter nie urywa. No chyba, że tam jakiś specyficzny akcent właził w grę, ale tego już gadadło nie odda.  
-- (DJGraco):
W sumie tak, nie doprecyzowałem. Zależy to od pory.
Niektórzy wychowawcy za raz jak się zacznie cisza nocna i jak widzą, że np robimy jeszcze coś innego to się od razu pytają a dlaczego ty jeszcze nie śpisz, etc. Uzasadnione to pytanie by było gdyby np przyszedł o drugiej w nocy.
W sumie nie wiem czemu to napisałem chyba pod wpływem jakiegoś impulsu, albo ja tego nie umiem przekazać w zrozumiały sposób albo kompletnie mam pokręconą logikę.
--
#43 daszekmdn
Ee, nas nie pytają :D
#44 Monte
W trzeciej klasie podstawówki miałam nauczycielkę, która mówiła do nas: "Będę grzmieć jak burza majowa", kiedy nie zachowywaliśmy się poprawnie, a ona powoli traciła cierpliwość. 
#45 Monte
Pamiętam jeszcze matematyka, on mnie co prawda nie uczył, ale z racji tego, że był niewidomy, to przemieszczając się po szkole, wołał takim donośnym, tubalnym głosem: "Uwaga, bo rozdepczę"! To naprawdę fajnie brzmiało, jak się to usłyszało. ;) Pamiętam to do dziś. 
#46 pates
Nasz wychowawca ma dość, luzackie podejście do nas, powiedział bym wchodzi lekko na stopę koleżeństwa. Po za tym jest to typ, który gdy jest zdenerwowany potrafi rzucać soczystą wiepszowinką. No więc, lekcja biologii. Gościu poddenerwowany uspokajaniem menażerii na przerwie. Jest pytanie do kolegi. Masz pracę domową? Kolega. Niee. Wychowawca. Aaa, to spierdalaj! Żeby nie było, koleszka przed lekcją powiedział tak do kogoś dość głośno i mógł typcio to usłyszeć. Ale wszyscy się dość zdziwili.
#47 wojtas
Jeden się kiwa, drugi się śmiejre, trzeci leży. Podnieście te głowy, a to wszystko takim głosem w mocnym slow mow.
#48 miki2137
"co to znaczy, że zapomniałeś". przy okazji, pozdrawiam moją panią od Niemieckiego
#49 MarOlk
"A nauczycielka idealistka pozytywistka się produkuje" - polonistka po skonfiskowaniu mnie i koledze przeglądanej właśnie "Księgi drinków" i okazaniu jej wszemi wobec całej klasie.
#50 DJGraco
Czy dać wam jakieś poduszeczki?
Gimnazjum, geografia Pani mówiła za każdym razem jakwidziała kogoś leżącego na ławce.