Inne

Polityka

Started by djsenter 160 posts last post 3 years ago Page 6 of 8

zgadzam się z midzim w stu procentach.

#102 1 like

Ja tam nie wiem o co tu wam znów chodzi. Niech się zamkną sobie i gdzieś egzystują i najlepiej mi na oczy ślepe nie pokazują. Ja im nie zaglądam i niech mi sę oni nigdzie nie pchają i będziemy żyli w obopulnej symbiozie, Ty won, ja CIę nie krytykuje.

O mniejszościach seksualnych proponuję rozmawiać w przeznaczonym do tego wątku.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Po tvp, można się tego spodziewać że nawet hakami na zmarłych będą wymachiwali, gdy zbliżają się wybory. A wszystko po to, by na chwilę chociaż pokazać jacy to my jesteśmy prawi, a tamci, to takie.....
Brak słów:(
--Cytat (dariusz.1991):
Wyciekły kolejne taśmy. Tym razem jeden z lewicowych polityków poddaje pod wątpliwość... Sami zobaczcie co. najsmutniejsze jest to, że on niemiałby najmniejszego interesu rozpowszechniając tego rodzaju informację. https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/wyciekly-tasmy-kulczyka-z-millerem-szokujace-slowa-o-walesie-aa-JQMU-4e4v-XngH.html

--Koniec cytatu

Mimask. A czy nie za dużo sprzeczności w tej sprawie? Czy jeżeli TVN 24 podałoby analogiczne informacje a propos rządzących to wszystko byłoby ok?

pomińmy na chwilę TVP samo w sobie. Jaki interes miałby ktokolwiek z opozycji żeby coś podobnego powiedzieć znajomemu czy przyjacielowi? Za dużo jest bałaganu w tej sprawie a to jest kolejny dowód na szereg nieścisłości z nią związanych. Czy nie zadużo tego chaosu?

Widzicie? Temat niewygodny, to media go nie nagłaśniają. Sprawa jest skandaliczna, a jakoś od dwóch dni prawie nic nie słychać na ten temat. To tak a propos wolności słowa i obiektywizmu niezależnych mediów.

A gdzie te niezależne media? Chyba tylko na Youtubie.
--Cytat (dariusz.1991):
Widzicie? Temat niewygodny, to media go nie nagłaśniają. Sprawa jest skandaliczna, a jakoś od dwóch dni prawie nic nie słychać na ten temat. To tak a propos wolności słowa i obiektywizmu niezależnych mediów.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Łysy, Są osoby, które uważają, że TVp na wszystkich szczuje, a inne stacje są niezależne. Stąd to stwierdzenie z mojej strony.

Właśnie dlatego od dawna nie oglądam wiadomości w żadnej tv.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#112 Edited

Ale jak słyszę, że za granicą jednego polaka nieustannie mianuje się bohaterem a na okrągło wychodzą takie przewałki to najzwyczajniej w świecie robi mi się niedobrze.

Jak wiecie poityką średnio się interesuję, bo polega ona wg mnie zazwyczaj na kłótniach etc, ale czy jest gdzieś pełna lista kandydatów na prezydenta oraz linki do ich programów? Szukam i znalexć nie mogę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Hahahaha. Koalicja obywatelska i program wyborczy? Dobre!!! Ja nawet nie wiem, czy oni popierają LGBT i są za czy przeciw kościołowi. A tak serio, jutro na konwencjach wyborczych powinno pojawić się więcej informacji na temat programu wybranych kandydatów.

#115 2 likes

Przecież mówię, że nie wiem, kto kandyduje, skąd, gdzie i jak.

Sześciu najpoważniejszych kandydatów: krzysztof bosak
,
,Andrzej Duda
,
Robert Biedroń
,
Władysław Kosiniak-Kamysz
,
szymon hołownia
,
Małgorzata Kidawa-Błońska

#117 1 like

Byliśmy i jesteśmy co raz większym pośmiewiskiem dla całego świata kiedy zbliżają się wybory i pojawia się lista kandydatów, eh.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

A gdzieś była mowa o 14.

Zachęcam do dołączania do nowej grupy polityka. Stworzyłem ją 10 minut temu.

To przepraszam moderację za to, że się uniosłem. Po prostu mnie to już denerwuje.
Jest koronawirus, a nasz cudowny Polski rząd, jak gdyby nigdy nic, luzuje ograniczenia, otwiera parki, supermarkety i inne. A w marcu zamykali wszystkich w domach. To niech się zdecydują, bo już sami nie wiedzą, czego chcą. Czy chcą, żeby wyjść z epidemii koronawirusa, czy chcą tego, żeby epidemia się ciągnęła. Ale skoro chcą, żeby wyjść z epidemii koronawirusa, to moim zdaniem powinni wszystko jeszcze zamknąć, i opserwować przyrosty. Jak będzie spadać, wtedy dopiero otwierać. To jest tylko moja opinia, każdy może mieć swoje zdanie.