A ja mam taki pomysł, nie wiem czy się zgodzicie, że jak chcemy komuś podać naszego e-maila na eltenie komuś oficjalnie, to może być trochę nieciekawie, żeby adres e-mail składał się z naszego nicka. Co byście powiedzieli o edycji swojego adresu e-mail? Jeśli ktoś chciałby mieć adres NP. jankowalski@elten.net.eu, a nie nP kot@elten.net.eu mimo, że jesteśmy zarejestrowani tu pod nickiem kot, to byłaby opcja edytuj adres e-mail.
Tyle, że ten mail to chyba miał być taki dodatek, który umożliwia chociażby dostęp do wiadomości z poziomu smartfona a nie profesjonalną skrzynkę pocztową, więchm... myślę, że nie jest to jakoś strasznie pilne.
A nieogarnięta kotka nie pogryzie w razie w? Co do maila- mi to jest totalnie bez różnicy. Sam mam prywatnego imie mojego psa, którego od bardzo dawna nie mam.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
no czyli jak? komus z was to dziala, czy nie? a tak w ogole co nam na tego emaila bedzie przychodzilo? tylko wiaodmoscy priwatne, albo i o tym ze cos nowego jest na blogu forum itp?