Jakie etui na telefon oraz szkło ochronne wybrać?
Back to inne#81 mucha
a ta nokia to jak z dostępnością
#82 iskierka1983 Archived
Czysty android, apki od googla.
Dostępność dobra.
Ja jestem z niej zadowolona.
#83 mucha
o dzięki za info
#84 balteam
Mam szybę, szybko pęka, ale polecam, bo tania a ekran niet.
#85 pates
ja myślę że kolejnym moim telem będzie jakaś może nawet nokia właśnie. Co do szybki. Pogróbia, ale jakoś zawsze chroni
#86 mucha
no pogrubia ale jest bespieczniej ja myślałem naxiaomi z czystym androidem
#87 pates
mi a2, kolega słabowidzący ma i chwali
#88 misiek
Ta Nokia jest cieniutka i ma słabiuteńkie parametry. Jeśli chodzi o czystego Androida to wolał bym zdecydowanie Mia2.
#89 mucha
tak dokładnie czytałem specyfikacje tego telefonu co z tego że android 7 jak mało ramu telefon parametrowo jakieś 4 lata temu by był super
#90 iskierka1983 Archived
Wy wolicie leprze parametrowo telefony, ale inne gusta i oczekiwania macie Wy, inne ja.
Ja nie muszę oganiać na tym facebooki, twittery, wyszukiwarki, inne tam pierdoły, bo telefon głuwnie służy mi do dzwonienia, wysłania kilku SMSów i od czasu do czasu odebrać i wysłać z niego jakiegoś maila i tyle.
Inne rzeczy robię na kompie, lub tablecie z odpowiednimi parametrami.
Bateria mi trzyma 3, nieraz 4 dni, żadnych apek tam nie ma, poza jakimiśtam do maili, SMSów i przeglądarki.
Idąc do salonu wiedziałam o jej parametrach, co ma w środku i taki chciałam: prosty, bez żadnych bajerów, sztajerów i względnie mały i tyle i taki mam i w zupełności mi wystarcza.
#91 misiek
Mucha- nawet te cztery lata temu bybył przeciętniakiem.
#92 mucha
no w sumie racja ja pomimo tego że słucham muzyki z youtube i też nie piszę na telefonie wole mieć więcej ramu lebszy procesor bo telefon hodzi płynniej
#93 ewelinka
ja mam szkło hartowane i pokrowiec z klapką od góry.