EltenLink

Jakie etui na telefon oraz szkło ochronne wybrać?

Back to inne

#61 misiek

Nic się w sumie takiego nie stało porównując do tego, co mój bratanek zrobił z tym Iphonem, bo on go używa prawie trzy lata.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2018-08-24 16:51

#62 adelcia

a co z nim zrobil?

2018-08-24 16:55

#63 Celtic1002

Ja też mam na swój telefon etui książkowe i naprawdę, super jest. Na dodatek ono jest podwójne, znaczy że mogę sobie odmagnesować tą zamykaną część i mam same plecki.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-08-24 17:34

#64 adelcia

odmagnesowac te zamykana ciesc? czyli totalnie? nitylko ze z jednej strony sa magnesy ale ogolnie dookola?

2018-08-24 17:35

#65 misiek

Telefon jest tak potłuczony, że można nim sobie krzywdę zrobić. Z jednej, i z drugiej strony brakuje części szybek, z przodu urwany kawałek gumy chroniącej bebechy, czyli w tym momencie- głośnik rozmów, oraz tylny aparat nie mają żadnego zabezpieczenia. Po za tym- jest calutki popękany, z przodu jak i z tyłu. Ja nie wiem, czy Iphony są takie wytrzymałe, czy co, ale wyświetlacz ma cały i działa normalnie. Aparat robi już rozmazane zdięcia, ale też można powiedzieć, że działa. Wszystko jest generalnie sprawne, po za obudową, i aparatem.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2018-08-24 23:40

#66 mucha

nie dokońca tak te iphony są wytrzymałe

2018-08-24 23:49

#67 mucha

tak samo jak wszystko

2018-08-24 23:49

#68 misiek

Nie wiem, nie testowałem. Mówię tylko co on zrobił ze swoim.

2018-08-25 00:01

#69 pates

łysy, a jaki to był model i jak to się stało?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-08-25 12:24

#70 misiek

To jest Iphone 4s. Mój bratanek chodzi do szkoły wojskowej, po za tym często uprawia sport- gra w piłkę, w kosza, bawi się w asg.

2018-08-25 17:20

#71 camila

Mmm, tak. Mój kuzyn, budowlaniec z krwi i kości, miał Samsunga Galaxy S7 edge. Po paru upadkach, gdzie względnie nic się nie stało, musiał nastąpić ten pierwszy raz. Tak niefortunnie upadł, że to szkło na krawędzi kompletnie odleciało zostawiając dziurę, od której też można się skaleczyć, a na pięknym amoledowym wyświetlaczu pojawił się zielony paseczek, który po przyciśnięciu w określonym miejscu telefonu znikał. Kuzyn wykupił gwarancję na uszkodzenia mechaniczne, oddał telefon, i chyba dostanie nową sztukę - fajna jest taka opcja. Tearz ma Redmi Note 5. :D

ENFP
2018-08-26 15:49

#72 Celtic1002

Tak, dookoła, Adelciu.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-08-28 07:33

#73 Celtic1002

Bo ściągasz tą powieszhnię, która się zamyka i trzyma od dołu, a zostają same solidne plecki.

Anna Frankowska
2018-08-28 07:34

#74 adelcia

hej witajcie dzis 22 euro poszlo na szklo hartowane oraz gumowe plecky.
z tym ze jedno i drugie ma 0,3 mm, i to jak sie taki tel trzyma w reku, to to wyglada bardzo luxusowo, poniewaz krawedzie tych plecow ladnie sie zlewaja z krawedziami tego szkla

2018-08-31 22:36

#75 camila

Dokładnie tak mam w moim S9 ;) cieszę się że jesteś zadowolona

ENFP
2018-09-01 11:11

#76 adelcia

no wlasnie wlasnie, mam nadzieje ze dlugo mi to potrzyma bo to jest laadniutkie.

2018-09-01 15:58

#77 iskierka1983 Archived

Witam Was i o radę pytam.
Kupiłam sobie nowy telefon.
Poprzedni mój samsung jeszcze działa, ale zbił mu się niestety ekran, znaczy jest pęknięty na skos i w związku z tym mam pytanie.
Dostałam propozycję naklejenia takiej szybki na nowy telefon, bo podobno chroni wyświetlacz przed potrzaskaniem się, a dzisiaj mój nowy telefon zaliczył pierwszy upadek niestety.
Jednak szybki mi jeszcze nie nakleili, ale, że szybka, którą miałam mieć naklejoną była uszkodzona fabrycznie i przez to telefon nie ma tej ochrony wyświetlacza.
Z drugiej strony dobrze, że tak się stało, że póki co tej szybki nie mam, to mogę spytać Was o radę.
Czy warto jest jeszcze naklejać na telefon tą szybkę, bo słyszę różne opinie.
Jeśli jest ktoś, kto ma coś takiego na telefon założone, szczególnie androidowcy, to kieruję do Was pytanie, czy ta szybka wpływa na responsywność talkbacka, czy talkback będzie tak samo reagował na gesty, czy warto i wszelkie za i przeciw.
W salonie słyszałam, że tą szybkę będzie można łatwo zdjąć, ale lepiej się zabezpieczyć i zapytać o opinię czy jest taki sens.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, i dzielenie się doświadczeniami.

2018-11-27 16:15

#78 nuno69

Zalezy jaki to model telefonu. Generalnie szybka jest OK chyba, że ekran nie jest odpowiednio czuły.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-27 16:17

#79 iskierka1983 Archived

Nokia 3.
Jest bardzo czuła i nawet SBK czasem głupieje.

2018-11-27 16:18

#80 misiek

1- nie wpływa w żaden sposób na działanie dotyku. 2- Moim zdaniem średnio to wygląda i jednak pogrubia telefon. Czy ochroni cię w 100% przed zbiciem wyświetlacza- nie sądzę, ale napewno zapobiegnie w jakiś sposób.

2018-11-27 16:23