eltenowsky chat
Back to Archiwum Eltena#1 adelcia
hej witajcie,
dla czego i po co powstal chat w elten, skoro czesto nikogo tam nie ma?
#2 DJGraco
Wydaje mi się, że go nie ma dla tego, że on nie zadowala wielu osób, no bądź co bądź jest jaki jest, a wielu wspominało tu o chacie prywatnym etc.
#3 adelcia
ee no ja to bym tam chetnie s kims popisalam, ale czesto jestem tam sama......
#4 tomecki
Duża konkurencja, a funkcji mało.
#5 mucha
no ja tesz dlatego tam nie whodzę bo nikogo nie ma
#6 misiek
To fakt- hat tutaj jest opcją mocno niedopracowaną, ale w przyszłości to się zmieni. Mamy to zagwarantowane jak apkę mobilną.
#7 tomecki
No i wtedy będzie się działo coś czuję.
#8 adelcia
aplija mobilna? to znaczy?
#9 mucha
aplikacja na telefon
#10 adelcia
aacha jasne.
#11 Prof.Falkowicz
Adelo jesli chcesz po pisac na chacie to zaraz tam wejde
#12 daszekmdn
Niestety muszę przyznać, że nawet mój swego czasu pisany Free chat działał 100 razy lepiej niż tu obecna funkcja.
#13 lwica
Hmmm. Ja średnio wiem, jak działa tutejszy chat, bo nigdy nikogo tam nie ma. A konwersacja z Samą Sobą na chacie raczej nie jest Mi potrzebna do szczęścia. :P
#14 Nowik
Pisać na pewno się na nim da, więc nie ma co narzekać jaki on nie jest, wystarczy po prostu umówić się kiedyś na jakąś godzine i ktoś zawsze będzie.
#15 adelcia
ja am czesto jestem nawet teraz. bo skoro mam juz eltena wlaczonego to czemu by tam nie byc? hehe
#16 tomecki
Problem z czatem polega też na tym, że można być albo na czacie albo gdziekolwiek indziej w Eltenie. Gdyby czat był poniekąt przez cały czas, a użytkownik w opcja lub przy wejściu do programu decydował czy ma śledzić wiadomości czy nie. Byłby skrót do pisania na czacie i może wtedy jakoś to odżyje.
#17 adelcia
a nie ma do czata skrot f11?
#18 adelcia
aha to shift f11
#19 gadaczka
Tomecki jest taka obcja. Nie pisz jak nie wiesz.
#20 adelcia
eeej spokojnie jak niewiedzial to sie dowiedzial. nic sie przecies niestalo