eltenowsky chat
Back to Archiwum Eltena#21 tomecki
Nie chodzi o skrót do czatu, znaczy to też ale o opcje pt. jak się logujesz na eltenie bądź na czacie. Wtedy wszystko jedno gdzie jesteś, jeśli ktoś coś napisze każdy, kto nie wyłączy tej opcji widzi wiadomość i może na nią odpowiedzieć.
#22 lwica
Mozna dać ukryj chat. I wtedy właśnie, jeśli Ktoś coś napisze, to można chat odkryć i odpowiedzieć. :P
#23 adelcia
tak dfolkladnie robie ja, nawet teraz go mam w ukriciu.
#24 patrykkubaszczyk Archived
wg. mnie ten chat jest dobry dobry i jeszcze raz dobry czemu na niego nażekaće
#25 Puszkin
Narzekamy.
#26 patrykkubaszczyk Archived
--Cytat (Puszkin):
Narzekamy.
--Koniec cytatu
MARUDY
#27 daszekmdn
Bo jest niedopracowany i z przykrością stwierdzam, że mój Free chat był nawet lepszy.
#28 patrykkubaszczyk Archived
dla mnie dobre
#29 adelcia
dla mnie tes.
#30 mucha
pamiętam kiedyś na klango to ludzi było dużo ale w sumie to jeszcze takie czasy były, że jeszcze ni było tylu ludzi na fb i innych portalach społecznościowych
#31 teletubis
dokładnie tam nikogo nie ma
#32 Agata.d
A ja tam tylko raz weszłam, ale nikogo nie było, to już więcej nie wchodziłam.
#33 Julitka
To była jedna z tych funkcji, które po prostu się nie przyjęły.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#34 lukasz1993258
tam i tak nikogo niema praktycznie wcale.
#35 Zuzler
Wisiałam tam czasem cały dzień albo dwa. Niekiedy ludzie wchodzili i wychodzili tak prędko, że nawet nie zdążyłam nic do nich napisać, a wchodzili rzeczywiście naprawdę rzadko, np. raz na parę godzin i zaraz wychodzili. A szkoda, bo funkcja sama w sobie niegłupia. Gdyby była bardziej popularna lub lepiej dopracowana, korzystałabym osobiście chętnie.