Mnie to się nie raz zaliczyć sytuację, gdy światło czerwone a jeden z drugim jedzie i to dość szypko.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ja dlatego nawet jak mi się zaświeci zielone czekam i nasłuchuję czy zwalniają.. To bardziej mnie irytują ludziki wchodzące na ulicę na czerwonym widząc, że stoję z białą laską - jakim trzeba być idiotą
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Dlatego ja zazwyczaj czekam aż ludzie idą, a następnie czy samochodu stoją czy prostopadła jedzie. ALeostatnio prawie wpadłem pod tramwaj, bo czasem praktykuję coś tkaiego, że gadam z ziomkami na tt i wpadłem prawie pod tramwaj
A ja będę zmuszony być może kilka razy w tygodniu to robić, no, ale rzeczywiście to tak słabiutko by to wyglądało bez tych nóg. I tylko by się leżało i na ELtenie głupoty pisało. :/. Dobra... CO mnie nie zabije to mnie wzmocni, no.. CHOciaż nie wiem czy powyższy scenarjusz na pewno by mnie wzmocnił. :P
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
A myślałem, że to ja mam tlyko problem ze zbbaczaniem. Aczkolwiek zdarza mi się to raczej wtedy, gdy nie ma budynku, ulicy etc. Kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić.
Ja z kolei zbaczam zawsze na prawo. I to właśnie zawsze wtedy gdy nie ma punktu odniesienia typu szosa.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
A ilu z was używa aplikacji GPS? Pomagają? Mam na myśli w szczególności Seing Assistant, bo jego sobie właśnie kupiłam, to znaczy w sumie już dawno, ale trochę się obawiam z nim wystartować. Jak tam wygląda sprawa przejść dla pieszych itp?
Jak ktoś zaznaczy je na OSM, to są, czyli jest z tym rużnie. W miastach raczej są, w mniejszych miejscowościach zdarza się brak. Pomagają o tyle, że wiesz, czy aby na pewno dobrze idziesz.
Bo na jedną sobie można pozwolić, ale ja... Mam dość sceptyczne podejście do takich aplikacji, szczególnie gdy ona chce mnie prowadzić trasą, któej nie znam i do tego zdaje się dłóższą, o chyba,że robi to w sposób bardziej bezpieczny, ktoś to może jakoś zweryfikować?
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Ja swoją drogą z glupim dość pytaniem, nie no.. POdobno takich nie ma, ale to też wartoporuszyć. TO zahacza troszku i o ANdroida, ale raczej to jest wontek na to. W tych wszystkich tyflopodcastach z tych appek nawigacyjnych jest ujęcie niewidomka chodzącego sobie z tele w ręce. Ja wiem, że to polepsza dokładność GPS, za pewne też było wykorzystane to tak żeby lepiej to się nagrało, ale czy w takim centrum Warszawy jest to w ogóle bezpieczne? Już nawet nie móię o złodziejach, ktorzy od tak Ci wyrwą z łapki, ale.. O nawet tym, że w jakiś tłumie przypadkowa osoba może CI wytrącić ten telefon, no i bum.
This site uses cookies to enhance your experience.