Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 63 of 79

#1241 2 likes Edited

Obiektywnie to mam się z czego pewnie cieszyć. Subiektywnie... A idź pan w chuj. :(

#1242 Archived

O, jak mi kurrrrrrr zimno!

a co się stało?

-- (Agata.d):
Albo to ja jestem dziwna, albo ludzie w okół mnie, ale jest to smutne w obu przypadkach.

--
Große Operndiva?

Uuu, a to czemu?

-- (Zuzler):
Obiektywnie to mam się z czego pewnie cieszyć. Subiektywnie... A idź pan w chuj. :(

--
Große Operndiva?

#1245 1 like

Dyrygenturo, nie lubię cię, za półtora tygodnia może, ale to może będę miała z tobą spokój kochana.
Licka pisać też mi się nie chce i zbiesiłam się w tym studiowaniu, ale sesja mi się kończy za półtora tygodnia, tylko 4 egzaminy.
Große Operndiva?

Nie dość, że spóźniłem się do roboty, bo regio poraz kolejny postanowiło sobie wypaść z rozkładu, to jeszcze po samej pracy jestem potwornie zmęczony. Najlepsszą rzeczą w dzisiejszym dniu była chyba pizza, którą dostałem na przywitanie wbijając do bióra. Ale jak bym się nie spóźnił, było by jeszcze ciepłe :/

#1247 1 like

Cały dzień bez prondu w temperaturze 12 st.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1248 Archived

Obudził mnie katar, gardło i łeb. Witaj, zasrany wirusie. :(

#1249 2 likes Edited

Dzień bez prądu to wcale nie dzień stracony.

W takim razieżyczę. ja też jestem dziwny, ale wiesz co? Dobrze mi z tym, czego i Tobie
-- (Agata.d):
Albo to ja jestem dziwna, albo ludzie w okół mnie, ale jest to smutne w obu przypadkach.

--

Czego i tobie życzę miało być, ale mi się kursor rozjechał.

Wyniki mam dość słabe i czuje się średnio. :(
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A czy ja napisałem, że dzień stracony, ale wiesz, w temperaturze 12 st tak jakby wszystkiego się odechciewa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

nie dziwię się, bo to nawet ciepła herbatka nie pomaga :(

-- (misiek):
A czy ja napisałem, że dzień stracony, ale wiesz, w temperaturze 12 st tak jakby wszystkiego się odechciewa.

--
Große Operndiva?

O ciepłej herbatce to sobie mogłem tylko po marzyć, bo i w czym ją zrobić.

#1256 2 likes

Takiego tłumu w trollejbusie jeszcze nie widziałem nigdy. I dla czego nie jechałem taksuweczką? Mało tego, dziś będzie zebranie, a jutro pójście do kina, i to drugie było by dobrze, gdyby nie fakt, że idę tam, aby poustawiać urządzenia do deskrypcji, a nie pooglądać film. Its tajm to kawa, inaczej kogoś uduszę.

#1257 Edited

Trzeba być albo nieogarniętym, albo zmęczonym, żeby podczas ładowania odłączyć listwę od kontaktu. I teraz będę musiała czekać, aż słuchawki mi się naładują. Ożesz kurcze.
Give me a sign.

#1258 4 likes

Pierdzielone dziury wypełnione wodą. Cały but i skarpeta mokra.

#1259 1 like

Lewe ucho prawie całkowicie zatkane. Ja piętrolę! A pracować trzeba. :/

Współczuję. Wiem jak to jest.
Give me a sign.