Nic mi się nie chce dzisiaj, pogoda nie jest dobra. Zawsze na weekend musi się popsuć, jest mi trochę smutno, bo planowałem weekend na świeżym powietrzu, i moje plany poszły w niwecz, bo musi sobie popadać deszcz!
Dlatego od dzisiaj jestem posiadaczem samsunga galaxy a53 5g. Telefon ogólnie spoko, ale ten samsungowy talkback to jakiś dramat jest. Trzbea będzie się chyba o zgrozo z commentary przeprosić.
A co się stało z tym telefonem, że takie koszta wyniesie naprawa? -- (djdenismusic): No to mój iphone se 2020 nadaje się do kosza. Nie stać mnie na wydanie 800 zł na naprawę. :/
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
@DJ Denis Dlaczego uważasz, że Talkback jest zły? Ja pobrałam ze Sklepu Play i wszystko elegancko działa. Na moim starym Samsungu też działał bez problemu.
A chociaż by nieklikalne elementy na niektórych stronach, niedziałąjące wszędzie działania niestandardowe tj: zamykanie powiadomień, szybkie usuwanie maili z gmaila etc. A dodatkowo, wszystko trzeba ustawiac, żeby to to jakkolwiek działało. Gdybym mógł zainstalować zwykłego tb, było by po sprawie. Tzn kiedyś ktoś gdzieś publikował tutorial, jak zamienić talkbacka na tego googlowskiego, ale nigdzie teraz nie mogę tego znaleźć.