Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 6 of 79

#101 3 likes

A ja lubię, lubię, koooocham.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja lubię słońce, ale nie lubię się opalać.
Give me a sign.

#103 4 likes

Też nie lubię. Takie leżenie plackiem ala Janusz jest wkurzające
Happy hacking

Ja nie lubię, bo mam jasną karnację i słońce szybko mnie bierze. Ostatnio wystarczyło, że spędziłam dwie godziny na dworze i już byłam opalona.
Give me a sign.

#105 1 like

Nic mi się nie chce dzisiaj, pogoda nie jest dobra. Zawsze na weekend musi się popsuć, jest mi trochę smutno, bo planowałem weekend na świeżym powietrzu, i moje plany poszły w niwecz, bo musi sobie popadać deszcz!

A ja jestem dzisiaj jakaś taka rozdrażniona.
Give me a sign.

#107 1 like

Muszę robić coś, na co nie mam ochoty i jestem zła i rozżalona.
Große Operndiva?

#108 3 likes

Ciężko. Leki i życie dają się weznaki bardzo.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No to mój iphone se 2020 nadaje się do kosza. Nie stać mnie na wydanie 800 zł na naprawę.
:/

#110 1 like

yyy, nawet jak by cię było stać, to by to była połowa wartości twojego telefonu, trochę sporo.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#111 1 like

Dlatego od dzisiaj jestem posiadaczem samsunga galaxy a53 5g. Telefon ogólnie spoko, ale ten samsungowy talkback to jakiś dramat jest.
Trzbea będzie się chyba o zgrozo z commentary przeprosić.

A co się stało z tym telefonem, że takie koszta wyniesie naprawa?
-- (djdenismusic):
No to mój iphone se 2020 nadaje się do kosza. Nie stać mnie na wydanie 800 zł na naprawę.
:/

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Płyta główna uszkodziła się w taki sposób, że niszczy baterię. także wymiana samej baterii się kompletnie nie opłaca.

@DJ Denis Dlaczego uważasz, że Talkback jest zły? Ja pobrałam ze Sklepu Play i wszystko elegancko działa. Na moim starym Samsungu też działał bez problemu.
Give me a sign.

#115 1 like Edited

Bo działa wolno w porównaniu do voice over i comentary screenreader.
Jak ja mogłem na takim galaxy s4 korzystać z tb? :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Tak, dokładnie. A co ci nie pasuje w kommentary, że będziesz się musiał przeprosić Denis?

A chociaż by nieklikalne elementy na niektórych stronach, niedziałąjące wszędzie działania niestandardowe tj: zamykanie powiadomień, szybkie usuwanie maili z gmaila etc. A dodatkowo, wszystko trzeba ustawiac, żeby to to jakkolwiek działało.
Gdybym mógł zainstalować zwykłego tb, było by po sprawie.
Tzn kiedyś ktoś gdzieś publikował tutorial, jak zamienić talkbacka na tego googlowskiego, ale nigdzie teraz nie mogę tego znaleźć.

#118 1 like

Przegapiłem syreny o siedemnastej pierwszego sierpnia. Tu jest blisko remiza i przeszło koło nosa fajne nagranie.

U mnie w ogóle syreny 1 sierpnia nie wyły, mimo, że też mamy blisko remizę.

Boli mnie oko i generalnie jakoś mam ostatnio gorszy czas.
Große Operndiva?