u mnie takie jakby szczepce, i opcjonalnie gumowa choć dość cienka łapka zrobiła robotę
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Nie polecam zwlekać z kupnem biletu na pociąg do ostatniej chwili. Potem może się okazać, że guzik będzie z powrotu do domu, szczególnie nie polecam tego w sytuacji, gdy następnego dnia ma się jakieś plany. Ich zawalenie jest wtedy pewne, jak to, że wszyscy kiedyś zejdziemy z tego świata.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
No a co z samolotami, taksówkami? :D Żarcik. Kiedyś mi taksówkarz opowiadał, że ludzie biorą np. kursy z Krakowa do Wawy. Taksówką. Kiedyś kosztowało to 1000 pln teraz pewnie drugie tyle, ale hej... jak kogoś stać ;)
A kto bogatemu zabroni? -- (Postukujacy): No a co z samolotami, taksówkami? :D Żarcik. Kiedyś mi taksówkarz opowiadał, że ludzie biorą np. kursy z Krakowa do Wawy. Taksówką. Kiedyś kosztowało to 1000 pln teraz pewnie drugie tyle, ale hej... jak kogoś stać ;)
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jak widać niektózy nawet samym sobie nie zabraniają ;) -- (misiek): A kto bogatemu zabroni? -- (Postukujacy): No a co z samolotami, taksówkami? :D Żarcik. Kiedyś mi taksówkarz opowiadał, że ludzie biorą np. kursy z Krakowa do Wawy. Taksówką. Kiedyś kosztowało to 1000 pln teraz pewnie drugie tyle, ale hej... jak kogoś stać ;)
Zaspałam na zajęcia. I to tak konkretnie. Budzik miałam nastawiomy, ale albo nie zadzwonił wcale, albo kurde odruchowo wyłączyłam. Obudził mnie dopiero telefon od babki. Po raz pierwszy w życiu mi się coś takiego zdarza, ale widocznie kiedyś musi być ten pierwszy raz i to jeśli chodzii o wszystkie aspekty życiowe. Dobrze, że do pracy nie zaspałam i mam nadzieję, że mi się to nigdy nie przytrafi.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Fachowcy od szyb międzymeblowych walnęli się o całe 10 cm w umiejscowieniu gniazdka i muszą zamawiać nową szybę. W związku z tym domknięcie remontu znowu się opóźni. Wrrrrrrrr
rozszerzę tę wypowiedź, nic, tymbardziej sensownego, się dzisiaj nie chce. a żyć i robić trzeba.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT