Gry audio (dyskusja ogólna)

tombhunter już jest ale czy to jest to samo co znaliśmy

Started by mojsior 102 posts last post 3 years ago Page 5 of 6

no zobaczę, jak w demo przejdę sześć leveli to kupię.
Prawda jest okruchem lodu.

Po mimo aktualizacji gra nadal ma problemy z załapaniem wciśniętych klawiszy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

bo to pisał masonamnstrong i wszystko na ten temat

witajcie idą dobre wieści.
Od dzisiaj tombhunter jest do pobrania za darmo.
Mason postanowił to udarmowić, gdyż gra jest w bgt i często defender blokował nawet aktywacje więc pobierajcie i grajcie jeśli wam się jeszcze chce do tego wracać.
Ja przelazłem i nie zamierzam wracać.
oto link
http://masonasons.me/pages/th.php

Ja se zagram, zawsze chciałem zagrac w pełnego th bo miałem gdzies jakas betę ale był w niej tyklo chyba 1 lvl xd więc zabieram się za granie.

Hihi zagłupi jestem żeby to przejść xd

Pamięta ktoś co trzeba było zrobić na lv 10?
Bo jeśli po prostu rozbroić bombę i zebrać scroll, tzn., że gra się zbugowała.
Innymi słowy, jeśli tak faktycznie jest, to jeśli np. trzeba odejść od gry, to pod żadnym pozorem nie na lv 10.
A to dla tego, że po wczytaniu gry nie mam rozbrajania bomby i, jeśli właśnie czegoś nie przeoczyłem, będę musiał grę zaczynać od nowa.
Wolę ciebie wolność!

Pytanko, przeskoczyłem ognie, i doszedłem do tych co kościami trzęsą xd. Co zrobic?

rzeczą w której w tej grze nienawidzę a w zasadzie jedną z jest to, że jeżeli nie zbierzemy odpowiedniej ilości czegoś tam to owszem ukończymy level, ale kilka leveli później będziemy mieć problem, bo nie przejdziemy poziomu tylko dlatego, że nie zebraliśmy odpowiedniej ilości bomb.
Kolejna upierdliwa rzecz przed którą ostrzegam, co byście klawiatur nie porozwalali ze złości.
Jak będziecie mieć mmini grę w papier i nożyce skopiujcie sejwa, naprawdę ostrzegam, jeśli tego nie zrobicie i przegracie, możecie zaczynać zabawę od zera.

Torbe można odzyskać. Gdzieś jest na mapie. Przynajmniej coś mi się takiego kojaży. Lepsza opcja to wygrać tą minigierke.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

A ja się pytam jak przejść level4 w tym czymś? tam są jakby dwie przepaści ogniste i nie zawsze uda mi się je przeskoczyć.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Zerknij sobie na mój let's play na youtube. Może to ci pomoże.

Co do poziomu dziesięć, to trzeba jeszcze zebrać time bomby literą t. Są do zebrania, kiedy przeskoczymy tykające bomby, wskoczymy na znikającą platformę, i po siadce, która jest na niej, wejdziemy na samą górę i pujdziemy w prawo. Są tam szkielety, inne. Tam zabić wszystko i biegnąc wciskać t. Uwaga, aby przy tym nie spaść. Bo pod koniec tego jest drabina. Zejść na dół i przebiec dalszą część poziomu. Będą spadać na nas butelki. Jak z tym się uporamy to idziemy do góry. spacją przeskakujemy i do teleportu.

Jest na to lepszy sposób, sam zdążyłem go odkryć.
Po zatrzymaniu bomby zebrać wszystko i wjejść na vanishing platform.
Teraz iść w prawo, aż się nie spadnie i wejść po płocie zbierając wszystko, w tym scrol.
Idziemy na górę tego płotu, aż pod shift+up arrow będzie electricity hazard: 4 feet.
Teraz trzeba pujść na lewą krawędź tych schodów.
żeby się upewnić, że tam jesteśmy i nie spaść, najlepiej użyć shift i strzałki w lewo lub kamery.
Teraz skok i naciskamy raz strzałkę w lewo, co powinno nas zabrać tuż przed elektryczność.
Teraz wyczekujemy, aż nie będzie stwora w pobliżu i skaczemy jeszcze raz.
Rozwalamy stwory i mając czystą drogę idziemy w lewo, mijając elektryczność i aż dojdziemy do płotu.
Gdy tylko usłyszymy piknięcie, rozpędzamy się w prawo naciskając t no i potem robimy to, co pisałeś.
Niemniej jednak jest taki bug, że jak się odejdzie od komputera na tym poziomie po zatrzymaniu bomby, wczytanie sava spowoduje, że nie będzie trzeba jej zatrzymywać, ale wtedy po przejściu przez portal gra się po prostu zamyka bez żadnego błędu.
Tak więc muszę zaczynać od nowa.
Wolę ciebie wolność!

WIdziałem letsplay ale nie wiem jak sobie z tym piątym levelem poradzić. Bo niby przeskoczę jedną platformę drugą i spadam. nie zdążam dojść na drugą stronę.

Każda platforma ma różny czas uruchomienia. Pomiędzy platformami są dwa pola, na których można stanąć. Kiedy generuje swój dźwięk w tedy na nią wskocz i po prostu z niej zejdź. Pod g masz kamerę, którą warto sprawdzać.

no dobrze przyjacielu ale w level6 jest jakaś dziwna jeżdżąca winda nie rozumiem tego też. coś robi plip plip plip plip i mnie zrzóca.

Jak to piszczące się zbliża to nalerzy to przeskoczyć.

Trzeba było przejść tutorial, no bo po coś jest.
A za to ja jestem teraz w zimowych warunkach, więc życzcie mojej postaci, by się nie przeziębiła hehe.
Wolę ciebie wolność!

Fakt, warto zrobić tutorial.