mam pytanie coto jest scrol jak tego urzywać? i jak zabić takiego goscia w pierwszym poziomie
No niewiedzieć co to scroll? wystarczy w tłumaczu w pisać. Scroll zwój najczęściej pergaminowy. Może zawierać mapę. Przepraszam, moderatorzy ale no takie żeczy to w tłumaczu można sprawdzić.
radio plays is super
ej dopiero co to zgralem ajak załatwić przeciwników?
rzucasz mieczem, oczywiście nie musisz jak odpowiednio przeszkoczysz to możesz uciec
w pierwszym poziomie jest jakaś przeszkoda niewiem jak ominąć jakim guzikiem rzuczasz mieczem? sory za literówki
dobra wiem niemam mieczy tam jest kilku goscii jednego wiem jak ominąć ajak dostać do drugiego?
Musisz mieć zwój, aby dostać się do drugiego poziomu.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
mi hodziopierwszy poziom niemoge przejść dalej bo na począdku 1 poziomuy jest kilku gosci tylko niewiem jak iść dalej bo jees przeszkoda
przeszkody się przeskakuje, przeczytaj sobie wątek od początku tam napisałem jak się miecza używa
wiem ale tam jest ściana kturej niedasieprzeszkoczyć
ja dochodzę do portalu, ale nie mogę scrola znaleźć nigdzie.
Prawda jest okruchem lodu.
W pierwszym poziomie dokument jest za pierwszym szkieletem. Nie nalerzy odrazu wskakiwać na linę.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
kamerą to wyłapać?
Jest pierwszy szkielecik i przeskakujemy go. Idziemy do końca i zbieramy zwój. Wracamy, wskujemy na linę i potem w prawo. Następnie już tylko do teleportu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
no tak tak przeszedłem to, lezę po wodzie zebrałem złoto i gemy, tylko w demo nic mi to nie daje?
No w demku zwoje pozwalają przejść dalej, a gemy faktycznie nic nie dają, bo nie ma sklepu.
o sorry mam to, jestem na drugim właśnie radzę sobie z tym bagnem, jedna tylko rzecz. Nie wiem co mi te gemy dają.
W pełnej wersji można je zamienić na goldy.
czyli nie ma sensu ich zbierać?
No mi sił brakuje.
Nie mam wystarczającej ilości mocy by pokonać tylu a i z przeskikakiwaniem nie jest łatwo bo żeby przeżyć trzeba przeskakiwać jednocześnie i przepaści i szkielety i jakieś osoby no i te węże.
W demo, nic nie dają.