Czy macie jakieś doświadczenia z tym programem? zainstalowałem go na pc ale nvda oraz jaws mic nie czyta. Może macie jakiś sposób na obłaskawienie kodi dla czytników ekranu?
witam. Z linku podanego nie zainstalujecie z powodu nie zaktualizowanego instalatora. Ja podam linka a w zasadzie podstronę z której można pobrać niezły pakiet wtyczek do kodi razem z kodi screemnreaderem. Warto z tamtąd pobrać również instalator samego kodi gdyż najnowsza wersja jest nieco dziwna. www.tyflonet.com/kazek/
Witam, Kodi skreen reader przestał mi działać w wersji programu 16.1. Zainstalowałam najnowszy Kodi i ten skreen reader i dalej milczy. Ktoś pomoże coś?
Spróbuj poprosić jakąśosobę widzącą, byście sprawdzili w moich dodatkach chyba usługi i tam jest kodi screenreader, może sę wyłączł, albo nie włączył czy ne przekierował wyjścia ekranu na aktualnie uuchomiony screenreader.
Nic nie działa. Instalowałam różne wersje też te co tu były podane linki i dalej skreen reader nie działa. A w wersji kodi 16.1 był włączony domyślnie bo kiedyś też zamilkł to po reinstalacji kodi i gadacza przemawiał normalnie, a teraz już nie. Tródno sie mówi.