Oprogramowanie

kodi jak z dostępnością?

Started by piotrpawel 85 posts last post 3 years ago Page 1 of 5

Czy macie jakieś doświadczenia z tym programem? zainstalowałem go na pc ale nvda oraz jaws mic nie czyta.
Może macie jakiś sposób na obłaskawienie kodi dla czytników ekranu?

witam
ten program ze sklepu windows u mnie też nie działa z nvda.

działa znaczy trzeba się trochę postarać żeby działał gdzieś mam pliki jakie trzeba zainstalować.

A co to za program?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

do oglądania telewizji przez internet tak w skrucie.

Kodi jest następcą xbmc, multimedialnego kombajnu. Aby kodi działał z nvda, należy zainstalować program
kodi screenreader link poniżej. Polecam także zainstalować wtyczkę telewizja polska.
Link do udźwiękowienia.
http://ruuk.github.io/service.xbmc.tts/downloads/SetupKodiScreenReader.exe
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

witam.
Z linku podanego nie zainstalujecie z powodu nie zaktualizowanego instalatora.
Ja podam linka a w zasadzie podstronę z której można pobrać niezły pakiet wtyczek do kodi razem z kodi
screemnreaderem.
Warto z tamtąd pobrać również instalator samego kodi gdyż najnowsza wersja jest nieco dziwna.
www.tyflonet.com/kazek/

nieprawda. Kodi najnowsze jest dobre. Wcześniejsze mogą mieć epwne niekompatybilności, na co sam natrafiłem.

Ale czy kodi v. 17 współpracuje z gadaczką?

u nas na polskim oficjalnym tt chyba też jest instalator.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

dokładnie jest na kanale głównym na plikach
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

współpracuje. kodi screenreader trzeba mieć.

Witam, Kodi skreen reader przestał mi działać w wersji programu 16.1. Zainstalowałam najnowszy Kodi i
ten skreen reader i dalej milczy. Ktoś pomoże coś?

Spróbuj poprosić jakąśosobę widzącą, byście sprawdzili w moich dodatkach chyba usługi i tam jest kodi
screenreader, może sę wyłączł, albo nie włączył czy ne przekierował wyjścia ekranu na aktualnie uuchomiony
screenreader.

a byłdźwięk uruhamianikoi?

Nic nie działa. Instalowałam różne wersje też te co tu były podane linki i dalej skreen reader nie działa.
A w wersji kodi 16.1 był włączony domyślnie bo kiedyś też zamilkł to po reinstalacji kodi i gadacza przemawiał
normalnie, a teraz już nie. Tródno sie mówi.

a czy dźwięk przemieszczania się po kodi jest?

to musiz nacisnąć jak będzie dźwięk to f12

Nic nie daje. Nie wiem czy to może zależecć od rodzaju instalacji kodi, bo ja instalowałam ful.