U mnie to działa bez problemu. Nie pamiętam jak to było, a nie chcę skłamać, ale wydaje mi się, że miałam to domyślnie włączone i z pilota sobie ustawiam, czy chcę audiodeskrybcję, czy nie. Przycisk oznaczony właśnie jako AD.
Witajcie. Tak w ramach odświeżenia wątku. POszukuje z audiodeskrypcją dwóch filmów. Są mi potrzebne na jutro. Nigdzie nie mogę znaleźć całości. Te filmy to "Awatar" i "Powrót do przyszłośći". Pozdrawiam!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Fragment Czary z Audio też jest, ale tylko fragment.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Heh, ostatnio na Adapterze oglądałem wiedźmina, beznaidziejny, audiodeskrypcja głośna, ale ścieżka filmowa cicha, ale sam film był taki w ogule nie trzymający w napięciu, tak wszystko po łebkach i poprzestawiane książka dużo lepsza.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Bo wiedźmin w wersji filmowej jest beznadziejny, był serial i ten był jeszcze dostrawienia.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Dobra. Już Spokojnie! Ja to po prostu potrzebowałam na sprawdzian. Nie wiedziałam, że nie ma. Więc łysy możesz się powstrzymać od tych swoich komentarzy. Za filmami nie przepadam, bo wolę książki. Ale szkoła jest szkołą. I tak przeczytałam streszczenia tych filmów zamiast je obejrzeć. Okazało się, że Pani na sprawdzianie nie dała żadnego pytania z nimi związanego. Więc miałam szczęście.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Gdybyś napisała po co Ci to byłoby szybciej ibo ktoś podesłałby Ci streszczenia filmów
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.