lwica — Post 1104 of 1300
1 like
quin.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 1106 of 1300
1 like
Grzegrzółka
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 1109 of 1300
1 like
Brak wiosny. ;)
Ciękie lato
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
lwica — Post 1111 of 1300
1 like
Babie lato.
Bałwan
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
1 like
Mróz
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
Remigiusz Mróz
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
Komisarz Forst
Cormac McCarthy, "Droga"
Podwinięte rękawy
Cormac McCarthy, "Droga"