Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 56 z 65

scena

#1104 1 polubienie

quin.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

błędy ortograficzne

#1106 1 polubienie

Grzegrzółka
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Jaskółka.
Give me a sign.

#1109 1 polubienie

Brak wiosny. ;)

Ciękie lato
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1111 1 polubienie

Babie lato.

#1112 1 polubienie

facecka zima

Bałwan
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#1114 1 polubienie

Mróz
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#1115 1 polubienie

Remigiusz Mróz
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Komisarz Forst
Cormac McCarthy, "Droga"

Podwinięte rękawy
Cormac McCarthy, "Droga"

#1120 1 polubienie

gorąco