EltenLink

stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko

Back to Nowości

#401 sylwinka

a co z auto travel?

a
2024-12-16 22:04

#402 matius

Aktualizacja Stardewa do wersji 1.6.15 z 20 grudnia.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-12-22 16:27

#403 matius

Najnowsza wersja gry powoduje, że jeśli ktoś ma więcej niż jeden zapis gry, nie może wybrać innych niż jeden, na którym
wcześniej grał. Albo przy pomocy pada można wybrac drugi, albo przy pomocy ocr i strzałką na zapis, po tym nvda + gwiasta,
aby zaznaczyć zapis. Po tem Shift + gwiastka i powie, że lewy zablokowany i zapis się załaduje. Zwalnia y lewy w ten sam sposób i zamykamy eskejpem ocr.
Autorzy wiedzą o tym i pracują nad rozwiązaniem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-12-23 22:14

#404 Snajper22

Czy te mody z pierwszego wpisu są aktualne? Zakupiłam sobie gre na święta i chcę sprubować ją ogarnąć do grania. ;)

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2024-12-25 20:57

#405 matius

Raczej nie są. W odcinku na moim kanale pokazuje mody do Stardewa i jak je pobrać ze strony nexusa i jak pobrać instalator modów dostępności.

2024-12-25 21:02