EltenLink

stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko

Back to Nowości

#401 sylwinka

a co z auto travel?

a
2024-12-16 22:04

#402 matius

Aktualizacja Stardewa do wersji 1.6.15 z 20 grudnia.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-12-22 16:27

#403 matius

Najnowsza wersja gry powoduje, że jeśli ktoś ma więcej niż jeden zapis gry, nie może wybrać innych niż jeden, na którym
wcześniej grał. Albo przy pomocy pada można wybrac drugi, albo przy pomocy ocr i strzałką na zapis, po tym nvda + gwiasta,
aby zaznaczyć zapis. Po tem Shift + gwiastka i powie, że lewy zablokowany i zapis się załaduje. Zwalnia y lewy w ten sam sposób i zamykamy eskejpem ocr.
Autorzy wiedzą o tym i pracują nad rozwiązaniem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-12-23 22:14

#404 Snajper22

Czy te mody z pierwszego wpisu są aktualne? Zakupiłam sobie gre na święta i chcę sprubować ją ogarnąć do grania. ;)

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2024-12-25 20:57

#405 matius

Raczej nie są. W odcinku na moim kanale pokazuje mody do Stardewa i jak je pobrać ze strony nexusa i jak pobrać instalator modów dostępności.

2024-12-25 21:02

#406 matius

Myślę, że mam świetne wieści dla nas wszystkich:
The work goes on as it always does LOL.
You can grab snapshot / testing builds that have been posted in Post na forum⁠SpaceCore Integration Snapshot… . These are more like alpha builds than betas. Code we've just recently written with very little testing. We post these and get the brave to try them so we can get some amount of feedback first.

We are currently trying to iron out a few tiny known issues in the current test builds. Over all they seem quite stable and we plan to post beta 7 very soon. Hopefully tonight. That beta will be posted in all the usual places; github, here, nexusmods etc.

Over all I think we are almost out of betas entirely and ready for the official 1.6.0 release within a week or so.

2025-01-08 21:29

#407 Snajper22

Dołączam dziś do grona farmerów. ;)

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2025-01-17 12:58

#408 martinus

Powodzenia @snajper22

May the force be with you!
2025-01-17 13:18

#409 Snajper22

Szypkie pytanko, jak wejść do domu? Automatycznie nie wchodzi. ;)

Cormac McCarthy, "Droga"
2025-01-17 13:55

#410 matius

Wciśnij klawisz x jak stoisz przed drzwiami.
-- (Snajper22):
Szypkie pytanko, jak wejść do domu? Automatycznie nie wchodzi. ;)

--

2025-01-17 18:08

#411 matius

Opóźnienie z aktualizacją moda może być spowodowane tym, że autorzy przeprowadzają się do innego domu i ciężko jeszcze znaleźć im czas na moda.

2025-01-22 09:52

#412 michal---

gdzie mogę pobrać tego smapi? i co zrobić po wrzuceniu modów

Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!
2025-01-26 10:37

#413 Adasadula

https://www.google.com/search?q=smapi
Reszty dowiesz się z pierwszego posta. Po wpisaniu w kukle nazwy moda który cie interesuje wszystko znajdziesz

2025-01-26 10:47

#414 matius

Jest też mój film poradnikowy na moim kanale.

2025-01-26 11:26

#415 sylwinka

Hejka mam pytanie potrzebuje pomocy w przejściu zadania na Ginger Island, . W tej drugiej jaskini obok domu jest zadanie z dźwiękami, a ze względu na moj niedosłuch nie mogę sobie z tym poradzić. Czy ktoś to zadanie zrobił i mógłby mi pomóc?

a
2025-01-27 16:44

#416 matius

Ja narazie nie doszedłem do tej wyspy.
-- (sylwinka):
Hejka mam pytanie potrzebuje pomocy w przejściu zadania na Ginger Island, . W tej drugiej jaskini obok domu jest zadanie z dźwiękami, a ze względu na moj niedosłuch nie mogę sobie z tym poradzić. Czy ktoś to zadanie zrobił i mógłby mi pomóc?

--
Ja narazie nie doszedłem do tej wyspy.

2025-01-27 20:13

#417 michal---

gdzie kupić sobie jakiś większy plecak?Ii jak zrobić, żebym po upuszczeniu przedmiotu automatycznie go nie brał?

2025-02-07 20:26

#418 Adasadula

U pierrego w seed shopie

2025-02-07 20:43

#419 michal---

a jak się pozbyć przedmiotów z ekwipunku, prubuje nacisnąć lewym klawiszem myszy na przedmiot i kliknąć na upuść przedmiot, ale nawet jak uciekam to i tak po mniej niż sekundzie mi łapie ten przedmiot.

2025-02-07 20:50

#420 Adasadula

poprostu Szybko odbiegasz w inną stronę

2025-02-07 20:50