EltenLink

stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko

Back to Nowości

#381 matius

Szopa się nie karmi. U niego można kupić nakrycia głowy jeśli dobrze pamiętam.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-09-23 16:38

#382 sylwinka

ja mówię o nowym queście z szopem, pierwsze zadanie to dostarczyć mu hard wood na budowę domku, a drugie trzeba go nakarmić zaktualizuj mody to ci się w lesie pokaże szop

a
2024-09-23 18:13

#383 Zuza

Ej, czy teraz jakoś inaczej się odblokowuje kopalnie?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-09-23 19:11

#384 Adasadula

chyba jest jak była :O

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-23 19:45

#385 Zuza

Pytam dlatego, bo jak ostatnio grałyśmy, to jakby nie dało się dojść, bo ktoś cośtam kopał

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-09-23 19:56

#386 Adasadula

Hm, jak ja ostatnio grałem to chyba dało się tam iść normalnie, ale nwm, rozleniwiłem się do tego stopnia że wszystko kupuję xd

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-23 20:01

#387 matius

Od dnia piątego dopiero można.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-09-23 20:20

#388 Zuza

Dzięki. Niepamiętałam
-- (matius):
Od dnia piątego dopiero można.

--

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-09-23 22:37

#389 matius

Z pewnego źródła wiem, że aby pojawił się szop to trzeba odbudować szklarnie. A to możemy zrobić albo płacąc w markecie, albo robiąc Comunity Center.

2024-10-20 22:47

#390 matius

Sprawdziłem i ta informacja jest pewna. Aby dostać się na wyspę imbirową nalerzy ukończyć Comunity Center. Jeśli nie ukończymy i wybierzemy Market to nie możemy udać się na tą wyspę.

2024-10-27 00:40

#391 matius

Czy wam mody dostępności do Stardewa nie działają? Dla pewności wywaliłem wszystkie mody, ainstalowałem od nowa mody dostępności i gra w menu milczy.

2024-11-05 23:36

#392 Zuza

Bo może jeszcze nie ma... bo chyba 2 dni temu wyszła nowa wersja

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-11-06 13:40

#393 matius

Mam dla wszystkich dobrą wiadomość! Jest aktualizacja moda stardew-access. Gra już znowu jest dostępna.

Edited 2024-11-06 20:08

#394 mojsior

ale chyba nie działa spolszczenie, bo pobrałem wersj,ę moda z wortexa i go nie widać w językach

2024-11-06 21:24

#395 matius

Sprawdziłem. Najnowsza wersjaspolszczenia jest z 4 listopada 2024. Sprawdź czy znowu polski nie ukrył się na drugiej stronie i pod językiem angielskim. Dotego trzeba sprawdzić moda pomocniczego do spolszczenia.

2024-11-06 21:30

#396 mojsior

generalnie to się rozjechało bo ja content patchera kiedyś instalowałem ręcznie a on się nie aktualizował

2024-11-06 21:40

#397 matius

Już mam rozwiązanie problemu ze spolszczeniem. Nalerzy zaktualizować snapi, aby działał konten pather. Bez tego nie zadziała spolszczenie.

Edited 2024-11-10 14:37

#398 matius

W najnowszej wersji mod dostępności nie widzi stoiska handlowego pod czas festiwalu jajek. Nie wiem czy tylko pod czas tego, ale wogule mod tego nie widzi, a pamiętam, że widział.

Edited 2024-12-11 17:06

#399 martinus

w wersji 1 5 jeszcze to działało z tego co pamiętam, i to stoisko było widoczne.

May the force be with you!
2024-12-14 13:39

#400 matius

Na ten moment trzeba poczekać na aktualizację moda. I mod nie widzi innych stoisk, czy po prostu miejst z danych festiwali, bo została przesunięta mapa w grze. Zapytałem autorów, kiedy można się spodziewać aktualizacji, ale na razie nie odpisali.

2024-12-16 10:15