AXM04 — Post 81 of 97
2023-01-05 14:04
Edited
Który to jest dokładnie Server, bo widzę tu tylko dwa na "m"?
"Dies irae, dies illa,..."
MW W sensie że ta gra chińska
Happy hacking
AXM04 — Post 83 of 97
2023-01-05 14:07
AA dobra xddd -- (Paulinux): MW W sensie że ta gra chińska --
"Dies irae, dies illa,..."
Jo jo, dużo dużo poprawek szczególnie dla nowych graczy. Jeżeli ktośbał się grac bo eee... mody to teraz jest mniej powodów do bania się.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Mnie tylko odstrasza opłata 6 dyszek miesięcznie. Trochę drogawe jak za okazyjną rozrywkę, która może mi ię znudzić po niedługim czasie.
Jest czas gry ze kupujesz 2 miesiace
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
MrT — Post 87 of 97
2023-05-23 22:15
3 likes
Ja pamiętam WoWa z czasów gdy jeszcze grałem na widząco i bardziej mnie przeraża że to wciąga gorzej niż chodzenie po bagdnach :)
No to Mirage Raceway zaprasza. Ostatnio też powróciłam do gry na nowej postaci, także jakby coś to mój nick to Berberyna.
Happy hacking
A moj to Berbelloo
Mk242 — Post 90 of 97
2024-10-20 08:50
Witam, mam problem. Otuż gdy uruchomie skrypt i gre, to skrypt do mnie nic nie gada. Jak moge rozwiązać ten problem?
2024-10-20 09:18
Edited
przeciez squ, tzn mod, jeszcze chyba ne działa :O
Mk242 — Post 92 of 97
2024-10-20 09:26
Jak to, to ten mod nie działa?
Cześć! Czy jest jakiś sposób, abym mógł zagrać w tę grę za darmo?
powinienem był tutaj napisać niestety mod do wersji klasycznej gry został porzucony, jedyna wersja wspierana to wow classic era czyli wow vanilla czyli bez dodatków, ale ten mod również ma zostac porzucony, dlatego na ten moment wowa nie polecam.
2024-10-20 14:04
Edited
tzn squ do WOW clasic era działa, bo ona przecie aktualizowana nie jest
jest aktualizowana bo sezon odkryć się zmienia
No ok, ale na ten moment wszystko działa -- (mojsior): jest aktualizowana bo sezon odkryć się zmienia --