nieprawdopodobne a jednak world of warcraft clasic bc staje się dostępny
Back to Nowości#61 pates
Ahh, to akurad wielka szkoda.
#62 AXM04
jak przełączać głosy sapi?
#63 Zuza
Jak pisać prywatnie do kogoś. I @Paulinux jestem u was, bo widziałam, że nuno się logował
klienta.
#64 Zuza
Adam, jak się nie mylę, to w obcjach chyba. Umknęło mi teraz
klienta.
#65 AXM04
To już mam. Ale jak ustawiam nvda sapi, to wplata w komunikaty "silence" "+" itp.
#66 Paulinux
Musisz znaleźć funkcję disable pause tags w chat.
#67 Paulinux
@Zuza, widziałaś jak wychodził z piątki czy jak z battle neta? Bo jak z piątki to faktycznie jesteś u nas, ale jak z battle neta, to możesz być gdziekolwiek i mieć go w kontaktach
#68 Paulinux
Pisać prywatnie można/w nazwa-postaci treść wiadomości, albo zaznaczyć kogoś targetem, potem shift+f1>mob>target menu>whisper>left click
#69 Zuza
z pod f2
-- (Paulinux):
@Zuza, widziałaś jak wychodził z piątki czy jak z battle neta? Bo jak z piątki to faktycznie jesteś u nas, ale jak z battle neta, to możesz być gdziekolwiek i mieć go w kontaktach
--
klienta.
#70 Paulinux
ale nie o to mi chodzi. Dobra, inaczej, wejdź teraz na wowa
#71 Zuza
Jestem
klienta.
#72 Paulinux
Dobra, jesteś faktycznie
#73 Zuza
pierwszy raz mi się dak załadowało, że nie mam ambientów i ten dźwięk jak przechodzimy po obcjach z squ. Hmm
klienta.
#74 Paulinux
spróbuj /reload albo /enableaddons
#75 AXM04
powie mi ktoś jak mam np. znaleźć jakiegoś chandlarza, bo mam sporo itemów w torbie i nie mogę już zbierać xd
Aha, jestem w początkowej lokacji, jeżeli ma to znaczenie
#76 pates
Dobra, jeszcze jedna sprawa. Za pewne to głupota a może nie. Jak mi się zakończy pakiet, i powiedzmy kupię nowy za rok to postacie zostaną?
#77 Paulinux
Tak, z postaciami nic się nie dzieje. Musi być jakiś, ale nazywać się mogą bardzo różnie. Radzę gadać z losowymi postaciami w trakcie eksploracji
#78 AXM04
Z ciekawości,
gra ktoś aktualnie, regularnie na mirage raceway?
#79 Paulinux
Trochę bulwa, bo teraz wszyscy się poprzenosili na MW haha
#80 AXM04
Kurde, no lipa xd
-- (Paulinux):
Trochę bulwa, bo teraz wszyscy się poprzenosili na MW haha
--