EltenLink

co zmodyfikować w rejestrze windowsa7 aby był kompatybilny z dzisiejszym standardem sieci?

Back to Systemy (Windows)

#1 Adasadula

Cześć. Przychodzę z pytaniem co zmodyfikować w rejestrze win7 aby był kompatybilny z dzisiejszym standardem sieci. Pamiętam że trzeba było zmienić jakąś linijkę, ale którą? Może ktoś z was wie?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-08 19:23

#2 zywek

Co to znaczy z dzisiejszym standardem sieci?

2022-04-10 09:53

#3 Adasadula

NP. jak wchodzę na przykładowo pobierz.nvda.pl to wyświetla mi się że to połączenie niejest prywatne a na innych systemach niema tego problemu. Pamiętam że były bodajrze 2 standardy sieci a win7 ma ten starszy o ile się niemyle. Pamiętam że aby uniknąć tego problemu trzeba było zamienić którąś linijkę w rejestrze i to pomagało.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-10 10:13

#4 zywek

Nie sądze, o certyfikaty bardziej niż o jakieś standardy sieci chodzi.

2022-04-10 10:14

#5 Adasadula

O to to, te standardy pomyliły mi się z inną rzeczą.

2022-04-10 10:15

#6 stefan

To jest problem z certyfikatami, nic w rejestrze nie zmieniałem, aktualizacja to naprawia.
Ale jaka konkretnie, pojęcia nie mam.
Wiele stron działać nie chce po instalacji bez aktualizacji, głównie na Chrome.

2022-04-10 11:12

#7 Adasadula

Wiem że jakaś aktualizacja to robiła, ale można to było w rejestrze podmienić. Miałem gdzieś instalkę windowsa pocztowego który to miał już odrazu ale chyba przepadła razem z dyskiem.

2022-04-10 13:28