Primaaprilosowa zabawa
Back to Archiwum Eltena#1 Zuzler
Ludzie, jaki to ból, że granie w Eltenie potrwa tylko jeden dzień! Niemniej z tej okazji proponuję szybko, bo wszak jednodniową, zabawę, a mianowicie zapisujmy tu literowo melodyjki, które można zagrać. Drugi wariant to odnajdywanie takich normalnych słów, które zagrane brzmią w miarę sensownie pod względem muzycznym. Dla mnie nieźle nawet brzmi słowo "Agnieszka", a z melodyjek polecam na początek co następuje:
vv,,..v
jjnnbbv
asdfgdgd
ddssa
#2 Julitka
xxvvnnb
zzzffbbv
vvvnn,,..,
vvvnn,,..,
vv...'//'.,
.,n
vvv,
fvx
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#3 Julitka
Odgadłam po trzech nutkach. :D
-- (Zuzler):
Ludzie, jaki to ból, że granie w Eltenie potrwa tylko jeden dzień! Niemniej z tej okazji proponuję szybko, bo wszak jednodniową, zabawę, a mianowicie zapisujmy tu literowo melodyjki, które można zagrać. Drugi wariant to odnajdywanie takich normalnych słów, które zagrane brzmią w miarę sensownie pod względem muzycznym. Dla mnie nieźle nawet brzmi słowo "Agnieszka", a z melodyjek polecam na początek co następuje:
vv,,..v
jjnnbbv
asdfgdgd
ddssa
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 Zuzler
sza fa
sza da
sza dz
sza ff
Jestem gienialną kompozytorką! :D
#5 Julitka
A teraz zagadka dla Was: kto to rozpozna? :)
yiuoipa
#6 Zuzler
Lody! :D A wcześnie "The sound of silence" <3
#7 Zuzler
serwer to ty
piaski pisak
arkanhi[o
#8 Zuzler
Sto lat:
gdgd ghgdgf
fsfs fgfdsd
ggd ggd gkjhgh
g ggk
#9 jamajka
Ej, a jakby na logowanie eltena ustawić melodyjkę, jaka wychodzi, jak się wpisze po prostu ELTEN?
#10 Zuzler
Ponura nieco
#11 jamajka
Jakby te niższe tak ciszej, a te wysokie by się wybijały, to taki dzwonek do drzwi...
#12 Zuzler
Biedna Kinga
debil
#13 Zuzler
nie wolno
#14 johnson
Szkoda, że jedno trzeba było przetransponować.
khgkh
Odczekać chwilę i
/,bn
#15 johnson
Sory. Po transpo to jest tak.
/,vb
#16 johnson
Jak to znają to dobrze. Były se problemy z dźwiękami, ale jakoś to obeszłem.
xxx]xv9
yeqrt5r
eip[opiyut
yeqrt5r
eip[opiyut
p9o8ieryryu
p9o8aaa
p9o8ieryryu
8uy
p9o8ieryryu
p9o8aaa
p9o8ieryryu