Primaaprilosowa zabawa
Back to Archiwum Eltena#21 adelcia
ej niee to nie moze byc tylko 1 kwietnia to ma pozostac bo to jest faajne.
i jeszcze jakby sie to co gramy dalo zapisac? to by byl dopiero odlot.
#22 johnson
]dv
gd]dv
gd]dv
gvdgvd
jjjhj
kkklk
;jhg
vjvg
dd
fafg
bfafg
bfafg
bgfbgf
jjjhj
kkklk
;jhg
vjvg
d
#23 johnson
Gdyby to zostało na dłóżej, to z chęcią wziąłbym jakoś ten kawałek i może jutro polatał se między eltenem i notatnikiem i eltenem i notatnikiem. zara z tąd lecem, bo u mnie rano to zacznie się robić niezły hałas, a coś ze snu chcę zaliczyć.
#24 Tygrysica
Ja też chcę mieć to na zawsze albo przynajmniej na dłuuuuuuugo. Dobra, nawet zapłacę, jeśli miałoby to być w wersji premium.
#25 daszekmdn
Ułatwię Wam zadanie po 1 kwietnia:
W razie w naciśnijcie F7, wklejcie poniższe polecenie i zamknijcie konsolę i gotowe :)
$scene=Scene_Piano.new
#26 daszekmdn
2 Unlimited - Faces zaczyna się tak:
18181818
qiqiqi9i
Trza całe przerobić ale to w przypływie większej weny i przy lepszym samopoczuciu.
#27 Paulinux
Mi to pianinko nie działa, chociż kiedyś działało.
#28 johnson
Potwierdzam. Wbijam, wykonaj, w wyjściu pokazuje się cośtam, esc i nic.
#29 Zuzler
Daaawiiid! Napraw to! :D
#30 adelcia
Daaawiiid! Napraw to!
#31 Zuzler
Daawiid! Nie zabijaj tego! :)
#32 balteam
A kto wam kazał aktualizować? :P
#33 Zuzler
No ja na razie nie aktualizuję, no ale przecież nie może to trwać na wieki. :(
#34 pawlink
A ja 1 kwietnia w ogóle się nie logowałem i mnie to wszystko ominęło, bo później już tej aktualizacji nie było, więc mogę sobie tylko o tym poczytać. :( :D
#35 Zuzler
A żałuj, żałuj...
#36 papierek
Już nigdy elten nie zrobi ci kawy.
#37 Zuzler
I kto Ci powie, że nie możesz usmażyć sobie frytek w komputerze?
#38 misiek
Nieprawda, zawsze możesz się uśmiechnąć do dobrej duszyczki, która tą wersję Eltena pobrała o ile taka istnieje.
-- (pawlink):
A ja 1 kwietnia w ogóle się nie logowałem i mnie to wszystko ominęło, bo później już tej aktualizacji nie było, więc mogę sobie tylko o tym poczytać. :( :D
--
#39 adelcia
i sobie nie zagramy już tych fajnych nutek eeeeeee
#40 pawlink
No właśnie tak chyba zrobię, jeśli już nie instalować, to żeby posłuchać sobie przynajmniej, jak to tam w tej wersji hulało.
-- (misiek):
Nieprawda, zawsze możesz się uśmiechnąć do dobrej duszyczki, która tą wersję Eltena pobrała o ile taka istnieje.
-- (pawlink):
--
--