Hej może dziwne pytanie hmhm nie wiem. Jak się czuliście po wybudzeniu z narkozy jeśli ją mieliście. Ja po narkozie płakałam. nie wiem dlazego. Nie było to świadome. Czy ktoś tak miał?
Miałam narkozę i to nie raz. Po pierwsze, gdy miałam cztery operacje na oczy. I pamiętam, że w narkozie śniło mi się chyba albo miałam jakieś uczucie jakby mnie ktoś chwycił za nogi i obracał jak na spirali głową w dół. I każdy obrót podnosił mnie w górę o jeden poziom wyżej. Ale to zwisanie głową w dół nie było przyjemne. To przy każdej operacji się powtarzało. A przy zabiegu to nie pamiętam nic, chociaż trwał tylko krótki czas. Ale po przebudzeniu płakałam, że ja nie chcę być sama, że jestem w domu pomocy społecznej i nie mam nikogo. że byłam wtedy w domu pomocy społecznej to była prawda. Ale świadomie nigdy bym tak nie płakała na cały głos. Podobno nie mogli mnie uspokoić. Ale i prawdą jest też i to że nikt z tego domu nawet nie przyszedł się zainteresować czy wszystko jest ok. Po dwóch dniach wróciłam do domu.
Z powodu tego że przez moją dalszą rodzinę po śmierci rodziców straciłam mieszkanie. Ale potem, jak poznałam męża i się pobraliśmy teraz wynajmujemy mieszkanie. I za nic w świecie nie chcę wracać do żadnego domu pomocy społecznej. A co do reakcji na narkozę to całkiem możliwe że nie była świadoma, bo nie mogłam uwierzyć jak mi opowiadali jak się zachowywałam. Głupio mi potem było, ale pielęgniarka mówiła, że to normalne i różne już mieli sytuacje.
Witam, ja miałam dwie narkozy. Po operacji przywitałam mamę... Hmmmmmm... Pierogami... A po zabiegu wpadłam w jakąś dziwną histerię. Też mało z tego pamiętam... Miałam gdzieś ze 6 lat. :D
Witam. Ja po przebudzeniu z narkozy zachowywałem się normalnie. Z tym, że kiedy Jakaś Pani zwróciła się do dziewczynki z poleceniem otwórz buzię kochanie, ja też tak zrobiłem hehe. Pozdrawiam.
Jedną pamiętam, chociaż ich z 8 było. Ja no cóż... I miewałem jakiś stan podobny do śnienia w trakcie, w jakimś dziwnym położeniu sobie ladałem, no i trochę gadałem głupt, ale... Raczej nie wyzssanych z palca, ino do lekarzy co będę robił jutro, gdy się lepiej poczuję czego nie zrobiłbym świadomie, no i przebudzenie nie wygląda jak ze snu, ino po prostu wraca świadomość. Nie wspominam tego dobrze, powrót wcale nie jest taki najs Potrzeba przynajmniej ponad 12 h żeby jakoś zacząć chodzić.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
no to prawda trochę czasu zajmuje dojście do siebie. ja po mojej narkozie wracałem kilka godzin a jak już myślałem, że jest ok to jak wstałem to okazało się, że mi słabo czyli nie było jednak ok. dopiero na drógi dzień spoko było.
Ja też miałam narkozę, jako dwu latka, ale to z powodu operacyjki na oczka. W centrum. Tego nie pamiętam. Natomiast moja siostra, jak jej operowali wyrostek, to po przebudzeniu panikowała, bo leżała w sali pomalowanej na bielusieńko i myślała, że umarła. A od znajomego słyszałam, że jak mu wycinali migdałki, to miał wrażenie, że łóżko ma coraz węższe i się kulił. Hehe.
Ja miałam narkozę w tym roku, bo ze mnie taki tchurz, że pod miejscowym nie chciałam usówać zębów mądrości. Jedną stronę wyrywali mi pod narkozą, gdzie na buzi miałan taką maseczkę i to tak cholernie śmierdziało. po obudzeniu się, bardzo bolała mnie głowa i narywało mnie do wymiotów. podczas wyrywania drógiej strony, dali mi w zastrzyku i tu po przebudzeniu się, nie miałam żadnych dolegliwości.
This site uses cookies to enhance your experience.