EltenLink

#121 exterminator

Pewien japończyk mi napisał że na 99 procent gra porzucona. Nie ma co na to czekać, lepiej czekać na rużne mody dostępnościowe do gier wideo... Planet saga raczej nigdy nie wyjdzie. Pogudźcie się z tym!

Time to exterminate.
2024-01-07 12:02

#122 djsenter

xD, dlaczego? Dziwne, przecież ona była już w trakcie tłumaczenia, voice acting niby był?

Senter San
2024-01-07 16:22

#123 lalar123

Heh typowe. Ilu deweloperów tak robi? W śwecie gier audio to normalne. Ludzie się zachowują jak niepowiem co. Jak w armi niemieckiej. Damy ci szczeniaczk bądź jakieś fajne coś, naciesz się tym a potem dostajesz rozkaz: Zabij szczeniaczka! Albo tak. Ktoś coś fajnego wrzóci człowiek ma nadzieje i co? Niee gra się nie rozwija bo to śmo blo blo blo. I tyle zostaje. I potem człowiekowi nawet niechce się do programowania brać bo jak twoi poprzednicy deweloperzy pokazują ci gdzie mają innych no to brak słów.

Limeryki są supr!
2024-01-07 18:17

#124 Adasadula

jak niechce ci się do programowania to masz jak widać taką samą mentalność jak ci deweloperzy :P. Zrub taką samą i ją kontynułój, zobaczymy kiedy ci się odechce

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-01-07 18:30

#125 daszekmdn

Ja np słyszałem, że jednak coś jest robione i będzie, więc zanim powiemy x zastanówmy się czy to nie plotka, która zostanie później rozpowszechniona dalej.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-01-08 02:30

#126 djsenter

A można gdzieś znaleść najnowsze informacje dotyczące tej gry i tego, co się z nią dzieje? Strona po Japońsku, a ja osobiście nie znalazłem tam nic, oprócz trilerów i jakichś wpisów ludzi, którzy wysyłali sugestie i pisali, jak to oni się już doczekać nie mogą, tak samo jak ja w sumie.

Senter San
2024-01-08 15:59

#127 lalar123

No skoro japończyk powiedział eksterminatorowi no to raczej ciężko stwierdzić że to plotka. On chyba z samym galabo rozmawiał.

Limeryki są supr!
2024-01-08 20:58

#128 daszekmdn

Skoro nie ma informacji od Galabo a od jakiegoś losowego Japońca to może być to plotka. Ludzie... Po 30 plus a czasem to wygląda jak by 15 minus.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-01-09 08:21

#129 lalar123

No nie bo kolega jeden też kontaktował sę z galabo i oni stwierdzili że na 98 procent planet saga nie będzie rozwijna. Także po cieszyliśmy się. a keiko by nie kłamała.

Limeryki są supr!
2024-01-20 19:03

#130 djsenter

Po co wymieniać imię jakiejś osoby, której nikt tu najpewniej nie zna i używać jej opinii jako argumentu?

Senter San
2024-01-20 19:47