Planet Saga
Back to Dema i nadchodzące projekty#61 djsenter
OO, czekam czekam!
Już drugi raz demo przechodze, bo tak mi się to podba hah.
#62 mojsior
pamiętaj że jeżeli przejdziesz demo to możesz sobie zostawić zapis i grać dalej, ale ja raczej pogram od początku bo może w pełnej wersji jakieś ulepszenia będą czy poprawki, a ja lubię wszystko sprawdzać co się da
#63 djsenter
Fakt
#64 lirin
Myślę, że tak jak w przypadku ich innych gier będzie się to rozwijać długo jeszcze po wydaniu. Shadow line wyszedł o ile mnie pamięć nie myli w 2013 w wersji 1.6 a teraz mamy wersje 3.15 bodajże z masą nowego contentu i voiceactingiem.
#65 djsenter
aaa właśnie, ciekawe czy dodadzą voice acting.
#66 lirin
Myślę, że tak i mimo, że mam wrażenie nie będzie to w initial release to dojdzie później.
#67 Prof.Falkowicz
nie krytykujcie Patesa bo ja powiem apropo gry Euro fly tez sie pytam jak zrobic to czy tamto, i jakos nikt nie krytykuje mnie z tego powodu, tylko stara mi sie pomuc, a powiem ze nie moge podniesc nosa do góry na 15 stopni bo strzalka w dul mi nie reaguje i strzalka w góre tak samo
#68 longshoot
trzeba bédzie pograć.
#69 djsenter
OO, cieszę się, że wkońcu zaczynasz się przekonywać do tej pięknej gry
#70 Prof.Falkowicz
no tak tylko czekam na irmisa która miala mi powiedziec co robie w Euro fly zle bo juz umiem wystartowac ale nie umiem utrzymac wysokosci ani kursu na pólnoc, bo jak opuszcze nos na -15 to sie postarcie rozbijam
#71 mojsior
o czym ty piszesz przecież w planet saga się nie lata
#72 Prof.Falkowicz
wiem ze nie lata sie w planet saga, i dlatego przepraszalem ze pytam o Euro fly w tym wadku
#73 mojsior
no dobra niech ci będzie, swoją drogą czy wie ktoś w jaki sposób można włączyć autotracking czyli namierzanie wrogów.
To sieę przyda w mieście zamiast przytrzymywać shift.
Słyszałem że tak można
#74 nuno69
CTRL i strzalkami gora dol lockujesz.
#75 djsenter
OO, to wygląda nato, że ja używałęm tej funkcji bez wiedzy, że istnieje.
Niedziwota, że zakatrupilem tyle slimów:xd
#76 nuno69
A jak chcesz pelny autolocking to trzymasz Z i strzalki.
#77 matius
A co daje wełna? Jakoś nie załapałem.
#78 djsenter
Szyjemy ubrania czy coś, już nie pamiętam.
#79 jamajka
Pytanie początkującego jeszcze przed pobraniem. Muszę pobrać grę i wtyczkę tłumaczącą, jak to przygotować do działania? Zainstalować i już? Czy coś jeszcze muszę ustawiać?
#80 nuno69
Hej,. pobierasz wtyczkę, instalujesz ją, i logujesz się do niej z menu