Zuzler — Post 361 of 403
2022-04-14 11:18
3 likes
U cholera, rozbiłes bank.
Widać, że marolk starej daty, nie kojarzyłem części :P Jak już ktoś wszystkich z marszu wymieni , to na spokojnie może wrzucać propozycję dla reszty.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No to nazwiska sławnych uczonych - matematyków, fizyków, chemików, biologów, filozofów etc. Nie tylko polaków.
Jak masz na myśli tego Urbana odnośnie starej daty to bez przesady hehe -- (balteam): Widać, że marolk starej daty, nie kojarzyłem części :P Jak już ktoś wszystkich z marszu wymieni , to na spokojnie może wrzucać propozycję dla reszty. --
Arystoteles, Bell, Curie-Skłodowska (tak też ją się pisze czasem), Dalton, Edison
Happy hacking
Fleming; Galileusz; Hertz
Jenkins Jobs Joule Kolumb Konfucjusz Kopernik Lelewel Mendelejew Nobel Oppenhejmer Pitagoras Platon
Pozdrawiam
Czy ktoś ma jakiegoś uczonego na literę u?
Pozdrawiam
A może na "V"? Voltaire np. Choć to jakby nazwisko, z tego co czytam, nie jest...
Ulam S., Volta a., Waals v d J, Zermelo E.
@Bratczyk, dawaj, wymyśl coś.
Temat to : nazwy rosyjskich miast, które nigdy nie były stolicą państwową. Tutaj można moim zdaniem korzystać z internetu.
Pozdrawiam
No i temat się rozrypał, bo szukanie hasła w necie to żadna zabawa :P A ja na przykład poza Archangielskiem nie wiem, co mogłabym powiedzieć dalej
Happy hacking
Dobra, szkoda wątku, więc pozwolę sobie zmienić temat: kwiaty, kwiaty, moi mili.
2022-11-06 04:23
1 like
Edited
Chryzantema. Złooociiiista w półlitrówce po czyysteeeeej. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P