Zuzler — Post 341 of 403
2022-04-12 10:31
Edited
Dobra, wygrałam na litery, a zatem następna kategoria to firmy produkujące elektronikę, ale nie jej części, tylko również całe urządzenia.
Amica przez c, ale chyba nie chodzi o sprzęty AGD?
A dlaczego nie o sprzęty AGD? Lodówka czy zmywarka to też elektronika.
Branża motoryzacyjna to też obecnie w dużej mierze elektronika, ale chyba nie o to chodzi. To uściślij, że chodzi o komputery, telefony, AGD i RTV.
zywek — Post 346 of 403
2022-04-12 13:09
Edited
corsair, dell, electrolux, fujitsu, gigabyte, hewlett packard,, intel, coś tam, kingston, coś jeszcze, micro star international, mediatek,
Nec, Oppo, Panasonic, Philips, Polar, Rotex, Sony, Toshiba, Ulephone, Viwanco, Watson, Xiaomi, Zte.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No to lecimy: książki, albo filmy do wyboru.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-13 06:55
Edited
Akademia Pana Kleksa Ania z zielonego wzgórza Antek Awantura o Basię Behawiorysta Bieżeństwo 1915-Zapomniani uchodźcy Cyrk nocy Człowiek nietoperz
Pozdrawiam
Zuzler — Post 352 of 403
2022-04-13 13:48
1 like
"Cukiernia pod amorem"; "Dzień tryfidów"; "Emilka ze Srebrnego Nowiu"; "Felix, Net i Nika oraz pałac snów"; "Gringo wśród dzikich plemion"; "Harry Potter i zakon feniksa"; "Imię róży"; "Instytut" (co ciekawe, są dwie książki o tym tytule, obie nowe i dobre); "Język Trolli"; "Kobieta na krańcu świata"; "Lśnienie"; "Muzyka duszy:; "Nowe przygody Mikołajka" xd; "Och Karol"; "Ósmy dzień tygodnia"; "Przedwiośnie", "Pan Tadeusz", "Plastusiowy pamiętnik"
Reich, Samotność w sieci, Tatuażysta z Auschwitz, Upgrade, V jak vendetta, Władca pierścieni, X-men, Zakon Św Agaty.
2022-04-13 20:08
1 like
Anakonda, Bad Boys, CK Dezerterzy, DeJa Vu, Equlibrium, Forest Gump, Gremliny, Harry Potter, Indiana Jones, Jestem Legendą, Kingsajz, Lejdis, Matrix, Niekończąca się opowieść, Oh Karol, Predator, Quo Vadis, Rambo, Seksmisja, Terminator, Underground, Wilk z Wall Street, X-Men, Yeti: Zabójcza stopa, Znachor
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
I tak nie wygrałeś, bo inni przed tobą wymienili na wszystkie litery alfabetu. Wygrał chyba Bradczyk, ale dokładnie nie liczyłem.
Wygrywa Zuzler, jednym punktem przegoniła Miśka
Happy hacking
Zuzler — Post 359 of 403
2022-04-14 10:56
1 like
A no to listę polskich polityków i dziennikarzy poproszę, ale żeby to nazwiska zaczynały się na daną literę, nie imiona.
MarOlk — Post 360 of 403
2022-04-14 11:17
3 likes
Andruszkiewicz, Bartoszewski, Cymański, Dorn, Emilewicz, Frasyniuk, Geremeh, Hausner, Ikonowicz, Jurek, Kaczyński, Lubnauer, Łobodziński, Mejza, Niedzielski, Olszewski, Pawlak, Rostowski, Siwiec, Tusk, Urban, Wojciechowski, Zalewska, Ziobro,