Zabawy tekstowe

Obsunięty paluch

Started by Zuzler 57 posts last post 2 months ago Page 2 of 3

#21 2 likes

Przysranek sramwajowy.
Władca słońca

#22 2 likes

Guma do życia;
Przeżuj to sam;
strusie należą do niekotów;
i, ofc, gabinet następcy dyrektora.

#23 4 likes

dni temu parę pisałęm coś, a chcąc zdanie rozpocząć od popularnego polskiego wykrzyknienia na 5 liter obsunęły się niefortunnie obie ręce.
tym samym z przysłowiowej "kurwy" wyszła Litwa
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Już to widzę. No nie działa to cholerstwo, Litwa mać!
Happy hacking

Litwa max. :P

#26 4 likes

Patryk = Pstryk

#27 5 likes

Dziwkanat studiów stacjonarnych

samogłodki

Ogłaszam konkurs: czym mogłaby być guma do życia?

Może tym samym, co guma na gucia?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#31 4 likes Edited

@Zuzler: guma do życia to produkt wykorzystywany przez astronautów na kosmicznych stacjach badawczych. Zawiera niezbędne substancje odżywcze i odpowiednie dawki energetyczne, które uwalniają się stopniowo w trakcie komsumpcji każdej sztuki.
INFP

#32 1 like Edited

Śmierć na tysiąc spodobów. Co prawda przez przypadek powiedziane, a nie napisane, ale i tak
Happy hacking

#33 1 like

Emilator
Happy hacking

#34 2 likes

Autentyk, emojki w NVDA
Kobieta pokazująca gest OK
>
Mężczyzna pokazujący ojej
Happy hacking

#35 1 like

A dziwki wielkie było tu już gdzieś?
Btw Paulinux: emilator, że co niby? :D
INFP

Było było

#37 Edited

@Postukujacy, Emulator przecież :D
Happy hacking

#38 2 likes

Czasami zastanawiam się, co jest gorszę,
Napisać "Idę ssać" względnie "idę srać" do osoby, z którą nie łączą cię zbyt ścisłe wręcz oficjalne stosunki,
czy może jednak obsunąć klawiaturowy paluch i napisać "dziwkuję".
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#39 1 like

Wolałabym napisać dziwkuję, bo to jest bardziej rozsądne jako pomyłka, natomiast z pomyłki brajlowskiej nie wyłgasz się tak łatwo.
Happy hacking

Dobre na nick jakiejś Emili elektroniczki, albo interesującejsię. Coś jak Paulinux.
-- (Paulinux):
Emilator

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.