Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Back to Wątki archiwalne#1021 Postukujacy
Epizod pt. Przełamać się i zjeśc krewetki, jest już za mną! :) Dziś się nimi raczyłem, smażonymi na winie i podanymi z makaronem.
#1022 Monte
Ja też miałam dzisiaj trusssssssskaweczki. Normalnie niebo w gębie!:) W dodatku w nocy była u mnie burza i wiecie co? Przespałam ją!:) Dopiero rano od mamy dowiedziałam się, że była. :)
#1023 misiek
Ale krewetki są dobre przecież.
#1024 Postukujacy
Tak, ale straszą dopóki się ich nie spróbuje. Pytałem kogoś wcześniej czy byłby zainteresowany też spróbować i ... nie. A to okazuje się, naprawde nic strasznego :D
#1025 cinkciarzpl
Tuskawki dobre, ale trzeba dobrze trafić. Te kupne to wielkie, a gawna
#1026 cinkciarzpl
Potwierdzam. Tooopre!
-- (Postukujacy):
Tak, ale straszą dopóki się ich nie spróbuje. Pytałem kogoś wcześniej czy byłby zainteresowany też spróbować i ... nie. A to okazuje się, naprawde nic strasznego :D
--
#1027 MarOlk
Pewnie, że dobre.
-- (cinkciarzpl):
Potwierdzam. Tooopre!
-- (Postukujacy):
--
--
#1028 Paulinux
Ja to bym chciała tak ich spróbować, żeby zjeść tylko troszkę i nie musieć zamawiać całego dania. Parę innych rzeczy też bym chętnie spróbowała w ten sposób, ale raczej nie będzie mi to dane
#1029 Zuzler
No co, taki... Morski robaczek. Smaczny zresztą. :) A ostatnio wpadłam w truskawkowy szok. Znalazłam przypadkiem stragan uliczny, na którym, co prawda nie takie śliczne, nawet niektóre nie całkiem dojrzałe, ale słodziutkie i smaczne kosztowały 6 zyla za kilo.
#1030 skrzypenka
Ryż czerwony z ważywami, ale sobie ważywka podsmażyłam, ryż ugotowałam, potem zmieszałam na patelni, doprażyłam i dobre, jakoś na coś takiego miałam ochotę.
-- (DJGraco):
-- (skrzypenka):
Ugotowałam zajebisty obiad, dobrze mi się pracowało i tak w zasadzie to mam w miarę dobry dzień.
--
Można wiedzieć co konkretnie?
--
#1031 Zuzler
Po doładowaniu mam 541,98 giga internetu. Kurde, mogłabym udostępniać swojego hotspota za pieniądze.
#1032 Paulinux
Mam tera, jestem lepsza :D
#1033 Zuzler
No wiesz, ja i tego 542 nie przejem, więc tera by mnie tylko frustrowało.
#1034 matid25
Heh przez 4 lata uzbierało mi się coś około 1500 gb internetu :) i co miesiąc rośnie :)
#1035 tomecki
Łoj, ja bym przejod.
#1036 Monte
Mnie też nazbierało się sporo internetu, bo ponad 1000 GB. :)
#1037 djsenter
Kocham smarzenie.
Stoisz sobie przy patelni, mieszasz eleganckie składniki, co jakiś czas dodajesz a tu nudelki, a tu ostry sosik.
Efekt końcowy jedynie potwierdza, że było warto i że życie jest piękne.
#1038 skrzypenka
Mi się nie zbiera, bo jak nie doładuję telefonu na czas, to mi przepada.
#1039 Agata.d
No mnie też przepada, ale aż tak tego internetu nie potrzebuję.
#1040 Agata.d
Krewetki dobra rzecz.
-- (Postukujacy):
Epizod pt. Przełamać się i zjeśc krewetki, jest już za mną! :) Dziś się nimi raczyłem, smażonymi na winie i podanymi z makaronem.
--